ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Templar içerisinde: magicka dps stamina dps (dual wield, 1h+shield, 2h etc) healer olunabiliyor görüdğüm kadarıyla. diğerlerini bilenler yorumlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Dragonknight; Magicka DPS Stamina DPS Stamina Tank Ayrıca şöyle bir Char Builder var. Farkı armor setleri de ekleyip ulaşabileceğiniz son noktayı hesaplayabiliyorsunuz. Hangi armordan hangi parçayı toplamanız gerektiğinde baya yararlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mage'in 3 class ağacı var Storm Caller - Damage dealer, AoE skilleri var. Daedric Summoning - Summoning, DoT kafası Dark Magic - Crowd Control, burst dmg gibi gibi Ayrıca weapon ağacında Restoration Staff alarak Healer da oynanabiliyor. Benim karakterde bi Destruction Staff, bi Restoration Staff var, switchleyerek kullanıyorum, destruction'da 2 storm caller skilli, 1 dark magic skilli, Daedric'in ultimate skilli, 2 tane de destruction staff skilli var. Swaplayıp restoration'a geçtiğimde de 4 tane restoration heal skilli, 1 tane storm caller skilli (armor veren bişey var), bir de dark magic ultimate'i kullanıyorum. O da bi alana shield gibi bişey açıyor, içindeki düşmanlara DoT ve stun, ally'ların debufflarını siliyor felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Her class her buildi yapabiliyor, effectiveness tartışılır ama oluyo mu oluyo. Healer için templar daha ideal verdiği bufflar, class passive ve skillleri falan daha yatkın o iş için ama sorc da gayet güzel heal atar np. Sorc magicka ve stamina buildleri gayet güzel şu anda, pvpde baya op. Ama stamina gidiyosanız almanız gereken olmazsa olmaz iki skill var. 2handed->Momentum->Rally(self heal) ve Alliance War->Vigor->Resolving Vigor(self/aoe heal) Armor passiveleri iyi okuyun. Ona göre set giyin. Mesela örnek olarak heavy armorda constitution diye bi passive var her 4 saniyede bir 1k küsür magicka ve stamina veriyor 5 piece giyince. Black Rose diye de bir set var, bu passive'i %40 boostluyor. Medium armor mesela dodge roll cost reduction veriyor, craftlarken kullanılan bi armor traiti var ismini unuttum, o da dodge roll cost reduction veriyor. Additive bunlar hep. Bu tarz kombinasyonlar yapmaya çalısın. No brain bunlar tabi ama keşfetmek lazım hehe. Annen'e girmek istiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ben dw + bow stam dk'a dönecem gibi ya. magicka dk baydı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 ESO'nun serverları Almanya'ya taşınmamış mıydı? Oyunda 120-160 arası ms alıyorum. Önerebileceğiniz çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Evet Frankfurt'a taşınmıştı. Şu Morrowind duyurusundan sonra herkeste öyle bir hal aldı yoksa 90 civarında takılıyorduk hep. Gaza gelen çok oldu anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 şimdi baktım skill reset mevcut oyunda bu reset skill morphları falan da kapsıyor mu acaba ? Şimdi yeni başlayınca haliyle kafaya göre veriyoruz bazı şeyleri düşünmeden sonra char piç olmasın illa guide la mı kasalım ? ayrıca lvling için tip verirseniz iyi olur çok dağıldım ben ya ordan oraya koşturmaktan. Main story var onu geldikce takip ediyorum. onun dısında herhangi bir zonea gidip quest alıp q ya giderken yoldaki tüm mobları keserek devam ediyorum. Grind pek tapılmıyor sanırsam 10 tane mob kesince mob kalmıyor ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ben geçen araştırmıştım morphları da geri alabiliyorsun ama hata yaptıysan bu işlemi hemen yap çünkü kaç skill puanın varsa ona göre gold alıyor senden oyun 100g * skill toplamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 baktım da reset yapılacak zone acayip bi yerde gitmek ölüm gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ben üzerime düşen görevi yerine getirdim gerisi sana kalmış panpiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ayrıca ben classı ilerde seçiyoruz diye 20 lvl dk kastım sdf o kadar çok skill puanı alıyorsunki sonra sonra açılacak sanıyorum meğer hızlıca geçmişim class seçme ekranını :( Şimdi sorc kasıom 15 olmak üzere ayrıca oyundaki lowbieler sanırım hepsi oyuna yeni başlamış 2 kere dungeon finderdan dungeon yaptım aman allahım tank diye giren adam sadece 1 mobla uğraşıo healer sadece onu heallıyor falan ömür törpüsü gibiydi :( Biz de noobuz ama vizyonumuz var en azından saçlarımı beyazlattı puştlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 tank healer dungeon filan görünce canım çekti lan, keşke alsaydım indirimdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ben de tank kasma amaciyla yola ciktim. Böyle one hand+ shield taşıyan, bir yandan spell cast eden bir tank hayalim var ilerliyorum suan oyunun her saniyesinden keyif alıyorum sıkılmadım hic şimdiye kadar. Guide ile kasmam bu zevki öldürcek diye guide bakmadim hic. Yanlis kasarsam reset olmadi yeni char kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Arkadaşlar, Oyun grind uzerine yapılmış bir oyun değil. Grind ile ömrünüzü çürütürsünüz. Bol bol quest yapın. Çoğu questler bitince reward olarak +1 skill puanı veriyorlar. Bu sebepten quest yapmak daha yararlı. 50 den sonra grind e bağlayıp champion lvl kasabilirsiniz.( yada diğer faction bölgellerindeki questleri yaparsınız ) Onun içinde en iyi yer cyrodildeki public dungeonlar. Normal maptekilerden 3-4 kat daha fazla exp veriyorlar. Tanklık olayı ile ilgili şöyle bir detay vereyim. TANK buildinde 1 tane taunt yapan skill var ve NPC 3 kere taunt yedikten sonra 4. tauntunuzu sallamıyor kaçırıyorsunuz. Yani tauntu sürekli kullanmamanız gerekiyor. AOE Taunt yapan hiç bir skill yok. Bu sebepten dungeonlarda tanklar bütün mobların peşinde koşmak yerine boss a odaklanıp gerisini çok güçlü moblar değillerse diğerlerine bırakıyorlar. Skill respec olayı var. Ancak her respec bir öncekinden daha pahalıya mal oluyor. Yani bir yerden sonra para yetiştiremezsiniz. Bu yuzden bazı şeylere en başından karar vermelisiniz. Respec=harcadığınız skill puanı*(para*kacinci sefer yaptiğiniz)) Yazdığım her mesajı toplayıp bir araya getirsem guide olurmuş aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Abi mekanikleri bilmiyorum ama aoe taunt yoktur aoe skill vardır etrafa vuran tanksın sen tank!!! Hayır direk abansam aggro alsam sıkıntı yok ama 5 sn sonra 100 dmg vurup aoe aggro almak kadar saçma bişi yok. Tamam haklısın bazı mobları kimse sallamıyor ama girdiğim dungeonın adını unuttum zaten heralde en low level hep orası geliyor. Son bossta giant lizardvari moblar spawn oluyor ve oturtturuyorlar abiler öyle dolanıyordu mapte boss bi bize vuruo bi tanka spawn olan moblar herkesin üstünde healer sadece kendini ve tankı healliyor bi sorc vardı aramızda oyunu bilen tek adam oydu sanırım onun sayesinde bitirebildik.Zaten dungeonın yarısını bizim petler tanklıyordu en son onları kesioduk falan.20 kere falan resledi heralde beni soul gem kalmamıştı artık sdf. Soloda gördüğüm kadarıyla damage = aggro world bosslardan çıkardığım sonuç bu yani bir de pete tanklatacağım zaman güçlü bir bossu sadece light attack yapıom başta sonradan dalıyorum falan. Bunlardan yola çıkarak doğru kombinasyonlar ile gayet aoe tanking yapılabileceği kanısına vardım yani. Zordur ayrı bişi ama bence başıma gelenler noobluktandı. Vanilla wow'da onyxia tanklamış biri söylüyor bunları kardeş!!1 Kıçımızdan terler akardı uçtuğu phase bitince aggroyu alabilmek için tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 şimdilik dw & bow dps dk gidiyorum bakalım. eğlenceli gibi, magicka dan sıkılıp stam dk kasıyorum işte. ilk defa resetledim skill & stat o bile ucuz değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 kaç saat sürücek bu maintenance :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Tank için magicka mi stamina templar mi oneriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 block, dodge vs. stamina harcıyor, bir süredir uzağım ama tanka stamina gerekli diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Onehand+shild abilitylerinin çoğunu kullanmayı hedefliyorsan stamina gitmen gerekiyor. Oyun sizi diğer MMO lardaki gibi tek bir modele kısıtlamıyor. Zevkinize göre nasıl isterseniz öyle oynarsınız. Her ırk, her class silahlarda özgür olduğundan istediğiniz yola gidersiniz. Gittiğiniz yönü de kullanacağınız armor setler + enchantlar + yemekler vs ile destekleyerek oynayabiliyorsunuz. Sorcerer oynayıp tanklık yapan insanlarda. Onehand+shield den sadece taunt abilitysini alıp geri kalanını magicka ile götürüp magicka tanklık yapanlar var. Tamamen zevk meselesi. Internette bununla ilgili build örnekleri mevcut. Bunları inceleyerek bir fikirde edinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Saeros said: tank healer dungeon filan görünce canım çekti lan, keşke alsaydım indirimdeyken. DEDİK SANA DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Fixed an issue that could cause long or seemingly-infinite load screens in zones containing a high density of player characters. Oh bea, çok baymıştı şu olay beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 amd gpu kullananlar şubat sürücüsünü yüklemesin, grass flicker inanılmaz. herkes yazmış aynı şeyi reddit'te. nedeni tespit edene dek boşa yarım saat kaybettim, eskisine döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 beles dimk bu oyun simdi.wow un rengarenk grafiklerinin yaninda daha karanlik atmosferi var gibi bilgilendirin plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar