ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Patiden cevap gelene kadar aldım gold edisyon bakalım nasıl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 En kötü bi skyrim deneyimi katar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 questler ve genel oyun içeriği skyrim den daha başarılı deniliyor. eğer düzenli beraber oynayabileceğiniz birileri var ise baya zevkliymiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 neyse baktım baktım da dlc'leri ayrıca crown'la almak çok pahalı, gold daha mantıklı olacak gibi. thieves guild vs darkbros ile hiç alakam olmaz da imperial city ve orsinium'u görmek isterim çünkü. oyun steam'le mi çalışıyor başka yerden alsanız da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Gamersgate aldim ben sitesinden kendi launcherini indirdim steamlik bisi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 neyse 3 lira fazla verip steam'den gold aldım, backup ve oyun klasörünü taşıyabilmek lazım olur oyuna ara vermek istediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 abi pay2play mmo işte, belli bi standartın üstünde, Elder Scrolls aspectleri mevcut. Aylık ücret ödemiyorsun, al dursun kenarda, net. ben bu aralar tekrar döndüm morrowind expansion'una hypelanıp, gayet keyifle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 oyunu deneyebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Aynen almamdaki en büyük motivasyon aylık olmamasıydı bu yüzden yapıştırdım tüm dlcler ile bi de crown mrown verio ne işe yarar bilgim yok fiyatı da düşmüş yapıştırdım beğenmesem bile zamanla güzel olacaktır yaşarsa sonra tekrar bakınırım falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kac yillik oyun zamani mi kalmis. bu sekilde gidiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 pati guildi vardı bi ara noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ayrı sunucular varsa burada tercih edilen sunucuyu yazar mısınız? betada oynamıştım en son, hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Gecen gün kardeşime aldım. Sanirim bugün de kendime alicam birlikte oynayacak bir takim cikartsak guzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Ayrı ayrı sunucu yok, mega server var. Girişte Europe seçmeniz yeterli. Bu oyunda pati diye bir guild kurulduğunu hiç hatırlamıyorum. 5 ayrı guilde girebilirsiniz. Guildede genelde trade yapabilmek/AH kullanabilmek için giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 arada skyrim'den sıkılınca oynuyorum ben. kitaplarını okuyorum oyunun %60ında zaten. molag bal hakkında atatür kadar şey biliyorum sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ben konsolda oynuyorum healer takiliyorum dungeon sikintisi yok zone a yazdiginda hemen birisi groupa aliyor baya zevkli craftingte iyi ama biraz daha spesifik silahlar vs olmasi lazim. light armor takiliyorum, magicka consuption ve max i arttiran seyler var, high elf templar healer buildi gidiyorum internette var, magicka cok zor bitiyor, crowded control yapabildiginde sikinyi cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 sadman said: pati guildi vardı bi ara noldu ona? Pati guildini açtık beyler. Annen INC back in business. Annene girmek isteyen bana veya zaugnaya mesaj atsın @Xynocide @zaugnakhaldun 10 kişi olunca guild bank açılıyor, 50 olabilirsek guild store açılıyor. HADİ DÜNYA PATİNİN GÜCÜNÜ GÖRSÜN HERKES ANNENE GİRSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Baktık PC'de aktif bir pati guildi yok su anda; o zaman bir guild kuralım dedik 2 üyeli Annen Inc. hayata geçti Oyun içinden "zaugnakhaldun" veya "Xynocide" ID'lerine whisper atarsanız alalım guilde Öptüm kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 yuh be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 arkadaşlar pati gültünü açtık detaylar için üstteki mesajlara bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Oyunu biliyorsanız akşam katılırım hiç bir mekaniğini bilmediğim için beyin zikebilitem yüksek ona göre!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Ben accaktim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 10 olurda 50 çıkmaz patiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Annen'e girmek için geliyorum ama 16 saat falan download süresi var sadasf 2 kişi geliyoruz bu arada, sessiz bir pati olan kardeşim de geliyor 8 lvl falan oldu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 annenle ne dungeon aktık bugün hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar