Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Az arastir kendin , hangi ahmak kuslar birseyler fisildiyor sana :) Alma simdi aecheage falan manasiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Az arastir kendin , hangi ahmak kuslar birseyler fisildiyor sana :) Alma simdi aecheage falan manasiz.. ya hocam archage cok uzun zamandır burada çok beklenen bir oyundu . Eso dan önce vardı burada. Sennin düşüncen ne tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Abi gir kendin gor yazdim konusuna.. Rus serverinde ingilizce patchle oyna.. Beles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Abi gir kendin gor yazdim konusuna.. Rus serverinde ingilizce patchle oyna.. Beles Yaw zaten sen, okudum bu hale geldim. fikrin ne ? iki oyun arası bir kıyas pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 benim eso da gördügüm 3 faction var open pvp de ki çok güzel teketek kapışırken bir anda gelen 3. düşmana karşı birleşebiliyorsunki dün başıma geldi . Archage de ise comunity daha iyi gibi evin var tarlan var item yapabiliyorsun satabiliyorsun yani itemlerin bir degeri var. Eso da goldun hic bir anlamı yok şimdiden kasmadıgım halde 400k var hic bir ise yaramıyor . Wow da ki gold icin auction house takip ettigim gunleri aramıyor degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Abi cikmamis alpha phasedeki bir oyunda ilerde wipe olacak karaktere parami verilir.. Uzak dur. 5-6 ay sonra cikinca denersin. Cok merak ediyorsan rus serverinde bak. Cok basindayim eh iste oyun, bilemem ilersi ne.. Guildin var arkadaslarin var esoda kal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sanki eso oyun ici ekonomiyi öldürmek icin belli bir caba icinde . bir malı satarken aldıgı komisyon ve ücretler ne kadarcok . hirelingler ise nerdeyse 2 ser 2 ser gold item getiriyor. hele düsen itemler tonlarla satarak zaten sinir bozucu para veriyor . ne olduguna bakmıyorum bile kırmaya bile gerek duymuyorum artık direk mavileri vendora veriyorum . Gear peşinde bile koşmanın bir anlamı yok . aralarında bariz bir fark yok vet 10 a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 twitchde izliyorum grafikler kötü yaw archage de sanki . artık ru serverinda oynanmıyormus acountlar banlanmış en patch indiren . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Oynuyorum ben.. Of neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Oynuyorum ben.. Of neyse yani işte sen söyle değermi geçmeye archage eso ya para verirken archage oynuyorsun. Şu an twitchde seyrediyorum adamlar alphada super guild yapmıslar raide gidiyorlar . indirmeye başladım deniyecem ama sen gene son bir söze söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Deniyorum ben oynamam gunlerce.. Alphasinda vakit gecirip silinecek olaya zamanmi baglanir ya. Cikinca resmi olarak o zaman baslarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Yalnız, yazmazsam içimde kalacak şöyle bir hayal kırıklığım var; ana görevin en son "final assault" dediği bölümde bekledim ki görselliği ve hikayesi zengin "uzun" bir bölüm olsun. Single questlerin bazılarından bile daha zayıf ve güdük geldi bana. Ee yani nolcak şimdi diye kaldım :( Sanki finişi görürken benzini bitmiş gibi hikaye, ahan da metaforumu da yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Deniyorum ben oynamam gunlerce.. Alphasinda vakit gecirip silinecek olaya zamanmi baglanir ya. Cikinca resmi olarak o zaman baslarim herhalde. yani esoyu birakabilir gecerim diyorsun . Ben 7 sene eveonline oynadım . yani uzun vadeli oyuncuyum. ama oyunumu bulmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 asdfaddfasd kanuni bi şey söyle adama geç geçme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Deniyorum ben oynamam gunlerce.. Alphasinda vakit gecirip silinecek olaya zamanmi baglanir ya. Cikinca resmi olarak o zaman baslarim herhalde. kayıt senin bolgen icim gecerli degil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ben aretık level kasmak değil de oyun oynamak istediğimi keşfettim Eve online bu konuda çok iyiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ahah ben de aynı şeyi hissettim, çok bayıktı. Sanki son gün dolmuşta gelirken tamamlamışlar hikayeyi üstünkörü :D BlackRose said: Yalnız, yazmazsam içimde kalacak şöyle bir hayal kırıklığım var; ana görevin en son "final assault" dediği bölümde bekledim ki görselliği ve hikayesi zengin "uzun" bir bölüm olsun. Single questlerin bazılarından bile daha zayıf ve güdük geldi bana. Ee yani nolcak şimdi diye kaldım :( Sanki finişi görürken benzini bitmiş gibi hikaye, ahan da metaforumu da yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Lectre said: Afterdeep said: PvP'deki lagdan ve delaylerden çok sıkıldım ya. Tüm oyuncular sorunsuz oynuyor gibi sadece bende mi oluyor bu bağlantı problemi?!?! Superonline fiber var ADSL olsa anlayacağım... evet firma büyük bir karar almış, official newste görebilirsin, afterdeepe oynatmayalım anasını satim bizim değil mi oyun demişler. MEsaj yazmış olmak için yazma. Kayda değer birşeyler yazacaksan beklerim yoksa gerek yok cidden, esprilerini kendine sakla lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sağol forumun senin olduğunu unutmuşum, dilekçeyle başvururum bir sonraki sefer, parmak basarım imza kabul etmiyorsan, gbt falan istiyorsan söyle onuda vereyim, üflerimde hani alkollü değilim. /eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 dnr a ce gelmiş, baya büyük kutu satın alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bende gördüm alasım geldi kutuyu görünce ama sonra oyunun adını gördüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Lectre said: sağol forumun senin olduğunu unutmuşum, dilekçeyle başvururum bir sonraki sefer, parmak basarım imza kabul etmiyorsan, gbt falan istiyorsan söyle onuda vereyim, üflerimde hani alkollü değilim. /eyv Alkolsüz halin böyle ise alkollü halini düşünmek istemiyorum. Kayıt tarihine ve mesajlarına bakınca alacağımı aldım ben, iyi eğlenceler sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bu buglar hep benimi buluyor? :) O kadar dövdüm, HP sıfırlandığında dizlerinin üzerine çöktü kaldı öyle, logout edip girdim, şimdi HPsi dolu ama dövüşemiyoruz kendisi ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hp si sifirlanmiyor ki??!?! %7-8 lerde dvine bir kilicla ikiye boluyorsun kaciyordu gotum gotum :) Iyi bug bulmussun gz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kanuni said: Hp si sifirlanmiyor ki??!?! %7-8 lerde dvine bir kilicla ikiye boluyorsun kaciyordu gotum gotum :) Iyi bug bulmussun gz... 7-8% de yanına gittiğimde mi birşey çıkması gerekiyor o kılıçla kesebilmem için? X'e basınca yapılan aksiyonlar gibi? Çünkü bende öyle birşey olmadı ve şimdi muhtemelen bu şekilde buglandığından silbaştan herşeyi yapmam gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar