DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 editçi blackrose! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 vet6 gelen zırha bayıldım inanılmaz güzel bir kafalık var. Bakalım nereye kasıcaz şimdi . Bu rada chr imba oldu mage guild kill linelar gercekten cok guzel . Herkes crafting pesinde . Ben black smith woodworking ve clothing hic kasmadan grinding yaparken dusurdugum itemlerle hic skill vermeden 40 ladım enchanter 20 . Neyse tek skllleri hirellinglere verdim 3 er tane her birini . gelen goldları 15k dan morlrı 400 goldan koyuyorum inanılmaz bir gelirim var saırım crafting yapanlar bu parayı kazanmıyordur.bu arada oyunda 3k ya ne kadar golde item bulursam topluyor 15k dan auctiona geri kouyorum gece yarıları yaptıgım satılşarı duyasanız sasarsınız banka acıcam utanmasam oyunda. Zamanında nerflenmeden once 600 tane grand shard kasmıstım . Simdi kıyamıyorum onları kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 DamienThorne said: editçi blackrose! =P valla biz rpg ugruna editlenmiştik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Kanuni said: zonedan zonea fark ediyor dogrudur.. 15 tane fazla yaptigimida bilirim yani. rift deki duzeldi ama yapmistim ben. su kalenin onunde duran kizil sakalli dayi dimi. ayilarin oldugu bir bolgeden gecip ona ulasiyorsun falan. o ise bozuktu duzeldi yaptim gitti. Ula kaç gündür sabah ilk iş ona bakmak için 200-250 gold harcıyodum dolmuş parası, sen deyince baktım yapmışlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bu arada oyunda anti-cc neden yok diyordum. sövüyordum. pvp de adam 1 skill çekiyor. 1 saat root ya da stunsın :) aynısı senin için de geçerli gerçi de :) meğerse varmış. farenin sağ tuşna basılı tutarken sol tuşa basıyorsun. ya da 2sine aynı anda bas. staminadan yiyor yalnız. bir de şey gibi olmuş animelerde var ya bi willpower. ona benzetiyorum efekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 yeni patchde pvpde ölünce belli bir süre stat kaybımı geliyormus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 yeni patchde ölünce bir süreliğine ahirete çıkıp geri geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Dostlar Briton healer templar açtım, hangi guilda gireyim? Bir de hangi armor ile gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 PATİYE GİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Nigger_of_the_sand said: Dostlar Briton healer templar açtım, hangi guilda gireyim? Bir de hangi armor ile gideyim? en zor yolu cekmisin tm bir işkence hayatın olucak healer templer kasmak sanırım oyundaki en zor level alan yol . Hepsi aglıyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 DarKRideR said: PATİYE GİR eheh guilddan kastım mage mi fighter mı idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ikisine de üye oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Nigger_of_the_sand said: DarKRideR said: PATİYE GİR eheh guilddan kastım mage mi fighter mı idi :) PATİYE DE GİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 PvP'deki lagdan ve delaylerden çok sıkıldım ya. Tüm oyuncular sorunsuz oynuyor gibi sadece bende mi oluyor bu bağlantı problemi?!?! Superonline fiber var ADSL olsa anlayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Afterdeep said: PvP'deki lagdan ve delaylerden çok sıkıldım ya. Tüm oyuncular sorunsuz oynuyor gibi sadece bende mi oluyor bu bağlantı problemi?!?! Superonline fiber var ADSL olsa anlayacağım... Gece 02:00 den sonra 46 fps akşam 20-24 arası 13-16 fps ile oynuyorum sanirim benle alakalı değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Oyunda grindlemeden sadece questleri yapa yapa vet 10 olunamıyor mu? Kime baksam grind yapıyor. Çinli oyununa çevirdiler güzelim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 1 quest 1000xp veriyosa 1 mob 100xp veriyor. Objective olanlar daha fazla veriyor ama uzun sürüyor onlar da. Bide bence grind bile zevkli ya bu oyunda, challenging baya az kişiyken. Tempoyu yakaladınmı gidiyo 2-3 saat konuşa konuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ne iğrenç oyun ya. ko kitlesi gibi toplanmışsınız anasını satim 1 aylık 1 aylık ıy :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Afterdeep said: PvP'deki lagdan ve delaylerden çok sıkıldım ya. Tüm oyuncular sorunsuz oynuyor gibi sadece bende mi oluyor bu bağlantı problemi?!?! Superonline fiber var ADSL olsa anlayacağım... evet firma büyük bir karar almış, official newste görebilirsin, afterdeepe oynatmayalım anasını satim bizim değil mi oyun demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 anasini satim demisler mi lan gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 No anacım çantalar burda dursun, biz gezip gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 archage alpha relase para ile açılmış ? bana eso ile kıyaslayabilirmisiniz ? geçmeye degermi . Yoksa esodamı kalayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aylar önce patladı diye takibi bırakmıştım. bu ne aç gibi oynuyor millet. patlamadı mı şimdi bu durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 imamizer said: aylar önce patladı diye takibi bırakmıştım. bu ne aç gibi oynuyor millet. patlamadı mı şimdi bu durum ne? alpha bugün yarın kapanıcakmıs oyun iyiyse kacırmak istemem fikri olan . Yani eğer yarın eso yu bırakıp archage e geciceksem şimdiden yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar