Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hor gördüler Laf Soktular

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar dışarıdan geldim.

2 kızla birlikteydim. Muhabbet açıldı vs filan. Kafalar da güzel muhabbet döndü dolaştı sex e geldi.

Parayla yapıyoruz olmayınca filan dedim.

Ulan bana bi yüklendiler.Sen yok bu sektöre hizmet ediyorsun, bu yaptığın çok ayıp.Diyorum kötü oluyoruz, yok bulamıyoruz mecbur kalıyoruz.Bizim canımız istemiyo mu dediler?Ben bazen iş yerinde gidip kendimi tatmin ettiğimi bilirim dediler filan.Yani iki muhabbet edip az da olsa bişeyler elektrik aldığınla yapman lazım dediler.Mevzu büyüdü.Gİt sende mast. takıl böyle yapma bilmem ne.

Moralim bozuldu lan haklılar mıydı acaba. Ben mi hayvanım nasılım.Kafam çok karışık kadınlar kötü şekilde beni sıkıştırdılar. Dürüst olmak işe yaramadı.

Eve yalnız döndüm tabi.Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Arkadaşlar dışarıdan geldim.

2 kızla birlikteydim. Muhabbet açıldı vs filan. Kafalar da güzel muhabbet döndü dolaştı sex e geldi.

Parayla yapıyoruz olmayınca filan dedim.

Ulan bana bi yüklendiler.Sen yok bu sektöre hizmet ediyorsun, bu yaptığın çok ayıp.Diyorum kötü oluyoruz, yok bulamıyoruz mecbur kalıyoruz.Bizim canımız istemiyo mu dediler?Ben bazen iş yerinde gidip kendimi tatmin ettiğimi bilirim dediler filan.Yani iki muhabbet edip az da olsa bişeyler elektrik aldığınla yapman lazım dediler.Mevzu büyüdü.Gİt sende mast. takıl böyle yapma bilmem ne.

Moralim bozuldu lan haklılar mıydı acaba. Ben mi hayvanım nasılım.Kafam çok karışık kadınlar kötü şekilde beni sıkıştırdılar. Dürüst olmak işe yaramadı.

Eve yalnız döndüm tabi.Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim.
sonra kamyonu devirerek uyanmışım

ftfy
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

diaboliq said:

ona güzel bi yemek hazırla.

"ay yemekler çok güzel olmuş " dediğinde , "sen bide beni silkişirken gör" de , bunu söylerken kemerini çözüyo ol.

sonra kemerle ağzına vurup ASPİLİKUETA diye bağırması lazım. iyi defans çünkü çelsiyi toparladı vallahi.
dasaaa'dan mı öğrendin böyle esprileri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...