Ulgio Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Arkadaşlar dışarıdan geldim. 2 kızla birlikteydim. Muhabbet açıldı vs filan. Kafalar da güzel muhabbet döndü dolaştı sex e geldi. Parayla yapıyoruz olmayınca filan dedim. Ulan bana bi yüklendiler.Sen yok bu sektöre hizmet ediyorsun, bu yaptığın çok ayıp.Diyorum kötü oluyoruz, yok bulamıyoruz mecbur kalıyoruz.Bizim canımız istemiyo mu dediler?Ben bazen iş yerinde gidip kendimi tatmin ettiğimi bilirim dediler filan.Yani iki muhabbet edip az da olsa bişeyler elektrik aldığınla yapman lazım dediler.Mevzu büyüdü.Gİt sende mast. takıl böyle yapma bilmem ne. Moralim bozuldu lan haklılar mıydı acaba. Ben mi hayvanım nasılım.Kafam çok karışık kadınlar kötü şekilde beni sıkıştırdılar. Dürüst olmak işe yaramadı. Eve yalnız döndüm tabi.Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 son cümleyle babys first troll olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 muhabbet "sex"e geldiği için olmuştur. seks'e gelse olmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 çıkarıp suratlarına vursaydın "alın lan o zaman istediğiniz bumu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ulgio said: Dürüst olmak işe yaramadı. dersini almissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 pazar günü sucuklu yumurta yap bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Peki rusa gideceğime size geleyim mi diyip topu çevirseyidin. Kurtarın beni bu bataktan falan çekseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ortak bir payda da bulusmussunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Aksine ise yaramis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 onun yerine masturbasyon yapıyorum deseydin şimdi muhteşem bir threesome sabahına uyanmış olurdun.. salak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 karıya gitmek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ona güzel bi yemek hazırla. "ay yemekler çok güzel olmuş " dediğinde , "sen bide beni silkişirken gör" de , bunu söylerken kemerini çözüyo ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Op yorganın altından nasıl bu kadar düzgün yazdın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 az bile yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 diaboliq said: ona güzel bi yemek hazırla. "ay yemekler çok güzel olmuş " dediğinde , "sen bide beni silkişirken gör" de , bunu söylerken kemerini çözüyo ol. sonra kemerle ağzına vurup ASPİLİKUETA diye bağırması lazım. iyi defans çünkü çelsiyi toparladı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ulgio said: Arkadaşlar dışarıdan geldim. 2 kızla birlikteydim. Muhabbet açıldı vs filan. Kafalar da güzel muhabbet döndü dolaştı sex e geldi. Parayla yapıyoruz olmayınca filan dedim. Ulan bana bi yüklendiler.Sen yok bu sektöre hizmet ediyorsun, bu yaptığın çok ayıp.Diyorum kötü oluyoruz, yok bulamıyoruz mecbur kalıyoruz.Bizim canımız istemiyo mu dediler?Ben bazen iş yerinde gidip kendimi tatmin ettiğimi bilirim dediler filan.Yani iki muhabbet edip az da olsa bişeyler elektrik aldığınla yapman lazım dediler.Mevzu büyüdü.Gİt sende mast. takıl böyle yapma bilmem ne. Moralim bozuldu lan haklılar mıydı acaba. Ben mi hayvanım nasılım.Kafam çok karışık kadınlar kötü şekilde beni sıkıştırdılar. Dürüst olmak işe yaramadı. Eve yalnız döndüm tabi.Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim. sonra kamyonu devirerek uyanmışım ftfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 yemeği ben yapıyorum, kızları al gel pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Vingthor said: diaboliq said: ona güzel bi yemek hazırla. "ay yemekler çok güzel olmuş " dediğinde , "sen bide beni silkişirken gör" de , bunu söylerken kemerini çözüyo ol. sonra kemerle ağzına vurup ASPİLİKUETA diye bağırması lazım. iyi defans çünkü çelsiyi toparladı vallahi.dasaaa'dan mı öğrendin böyle esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 how i met your mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 kızlar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. dfgdf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. hakkaten abi benim de ilk düşündüğüm resmen buydu ya. nasıl bir kafa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ramses kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 paraya takılmış olabilirler, enayimiz biz bedavaya yapıyoruz diye düşününüp sinirlenmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar