Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asdasd valla bende bi ayar çektim ama bet işine,dün 23 dolar kaldırınca elde avuçta ne varsa basim mi diyorum acaba,şöyle inceden 22 dolar daha kaldırabilirim bugün tabi titan ve plat yenerse.

VP vs HR maçınada çöp itemleri koydum hr a bastım fdsfsdf gelirsede ordan bi 3 dolar dsfsd
Mesaj tarihi:
cache maçınızı izledim bu arada yatın kalkın volper'a dua edin. adam 12-5'ten 12-10 olana kadar falan oyunda tutmuş sizi. silpin de awpyle yaptığı 3 kill + defuse güzelmiş.

ben de maç yaptım bi tane ama 15-6'dan berabere kalıcaktık nerdeyse son roundda aldık lol.

http://i.imgur.com/zaF5brh.jpg

bu arada map yapabilirim. 1.6'daki gibi bodos değil tabi göze hoş gelsin diye yerdeki çöpüne kadar düşünmek lazım, biraz ya da baya uzun sürebilir ama kabaca fikri olan varsa paylaşabilir. beğenilirse uğraşabilirim yani.
paintten abuk resimlerle troll de serbest.
Mesaj tarihi:
Abi bazen takimdaki arkadaslarima; aptal misin? Zeka geriligi mi var? Turkce anlamiyor musun gibi ciddi ciddi sorular yonwltiyorum ama sonra aramiz bozuluyor vs.

Neyse bugun bu mal oyunu hic oynamamistim, gavurlarla bir el cache attik. Neyse arkadaslar geldi, yabancilarin mal ve trollugunden bahsettiler, oyundan sogumuslar vsvs. Son iki mactir tasiyorum takimi resmen, son oyunda 9-2 yeniyoruz, sadece 2 kere ölmüsüm ben de. Sen gel gerizekali, sakasina vote ac kick icin, 1 saniye gecmeden hepsi f1 yapsin.

Mal dolu ya bu oyun, cidden mal dolu, oynamiyordum stressizdim ne guzel..
Mesaj tarihi:
laptopta wifi üzerinden steam'e bağlandığımda her oyunda spike yaşıyorum "portal, dota2, cs:go", ping 60-70 civarı, ama normal seyirde oyun giderken bazen 3 saniye falan donuyo oyun sonra devam ediyo, ama laptopa modemden kablo cekip oynadıgımda böyle bi sorun yok, sorun nerde olabilir? modem mi, laptop mu?
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

laptopta wifi üzerinden steam'e bağlandığımda her oyunda spike yaşıyorum "portal, dota2, cs:go", ping 60-70 civarı, ama normal seyirde oyun giderken bazen 3 saniye falan donuyo oyun sonra devam ediyo, ama laptopa modemden kablo cekip oynadıgımda böyle bi sorun yok, sorun nerde olabilir? modem mi, laptop mu?

modem yüzünden daha doğrusu lossların wireless yüzünden.wireless la bağlıyken fps oynamak amatör eğlendirir
Mesaj tarihi:
bu trade banı kaldırmanın bir yolu var mı?

ya trade ban değil zaten sanırım, yeni pc olarak tanıttık steam guardı deaktive edip aktif hale getirdik falan güvenliğiniz 15 gün verdirtmem, kurusada vermem diyor.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

benim eski laptopta vardı bu sorun, wireless adaptöründen kaynaklanıyor.

İşin garibi benim laptopun ekran kartını değiştirince düzelmişti. Gerçi Anakartı vs. de değişmişti komple yanılmıyorsam da asdfasd
Mesaj tarihi:
gondar da oyun diye girdi kumarbaz oldu. iyi ki 50 dolarlık tüfenk çıktı adama ya.

biz ne yapalım elde avuçta hep 2 centlik şeyler var. kazanacak takıma koysam 2 cent geri verio zaten meh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...