Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Hareket kabiliyeti, titanlar falan aşırı gaz özellikler. Bayağı sağlam aksiyon dönüyor. Haritaya göre loadout seçmek gerekiyor, titan ağırlıklı mı gitsem diye düşündürtüyor, haritayı öğrenip bir ucundan diğerine wall runningle gidebilmek falan bayağı iyi. İlk oynayınca çok karambol oluyormuş gibi duruyor ama haritalara silahlara alıştıktan sonra işin rengi değişiyor. Ben bayağı memnun kaldım ama peçle falan milyon yeni şey eklemeleri lazım. Yeni modlar lazım, görüntümüzü değiştirebilmemiz lazım. Şu saçma campaingi de toptan silseler daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 silah modları bence de çok yetersiz.insan bol bol customization istiyor.tactical abilityler de çok az bence şu da bonus olsun https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/1618310_10152035281428590_1106167477_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Oyun baya iyi ya. Bazı eksiklikleri var sadece. Onlarıda gelecek güncellemelerle kapatabilirler diye ümit ediyorum. Başından kalkamadım sabahtan beri. Çok beğendim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 valla benım de cok hosuma gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 silahlar çok kısır ya bf4 teki o kadar seçenekle oynadıktan sonra buna geçince afalladım kendimce seçenek azlığından dolayı. ama oyunun hareketli olması patır patır adam vurmak falan çok eğlenceli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 aimbot pistolü al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 I used the Hola firefox extension (chrome wont work for me) to preorder the deluxe edition on origin mexico. I turned off the extension right before the payment and voila! Bu arkadaşın dediği gibi şekilde, Mexico Originden deluxe edition ı paypal ile 104TL ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Silphatos said: aimbot pistolü al geç lütfen kaldırılsın şu ya.çok çirkin, iğrenç, lanet, pis bi silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 said: DLC'lerin dört bir yanımızı kuşattığı bu endüstride, Titanfall'a bir DLC çıkmasa şaşırırdık gerçekten. Bugün Avrupa'da çıkan oyun, efsaneleşme yolunda ilk adımını atarken, yapımcı Respawn'ın topluluk yöneticisi Abbie Heppe'de oyunun gelecek ilk DLC'sini açıkladı. Titanfall'un illüstrasyon kitabında görülebilen yaratıkların yer alacağı DLC, uzaydan tehditleri konu alacakken, yepyeni Titan'ları ve birçok yeni silahı da oyuna ekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 dlc'ler yuzunden oyun oynamayı bırakacagım bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 1.5 saate bitecek kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 50 gb diyor hahahaha abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 BF varken napacaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bingildak said: 50 gb diyor hahahaha abiii he ya. Ama bitmek üzere. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bingildak said: 50 gb diyor hahahaha abiii Aldın mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 yok ya oynayacak vakit yok açıp 1 review bilem izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ah the old "oynayacak vaktim yok" excuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 playstoreda 108 lira arkadadaşlar , boşuna kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Alıcam ya galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Neyse aldım da, 50gb download çok komik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 tam senlik, 2 tur oynar, daha da girmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ooh tadından yenmez o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 xbox da al yanında. o zaman paso oynarsın sdfsdfsdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bi de anlaticak aaaabiii oyun muhtesem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 blacklight mı ne bi f2p oyun vardı built-in wallhack olan, aslında bu da sci-fi setting onu da ekleseler aimbot pistolle tam konsol codcuların baştacı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar