Biyik Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 "kötü söz sahibine aittir." dedim ve foruma dönmeye karar verdim. isteyen istediği gibi hakaret edebilir. zerre umursamıyorum. beni özleyen, özlemeyen tüm forumdaşlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hahahahahahahahahaha first edit: ben biyik sahsen sevmiyorum her 2gunde bir kesiyorum o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iyiki döndün. aklımız sendeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3 sorun var ne zaman gitmistin? neden gitmistin? patide kari yok lan iste neden geri geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?20,7290636,7290636#msg-7290636 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 incdarkness niye böyle bir topic açıp da gülmüş lan ben anlamadım. first derken sakız mı komik nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Adam gitmiş bir de geri gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ilk defa görüyorum elemanı alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Gitcem diye konu acip sonra kuyrugunu kistirip geri gelen zavallilara aciyarak bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ya olm bu adamın ne olduğu belli değildi ki. öyle muhalefet olmak için ben çok bilgiliyim yazıları yazan herşeye muhalif olan bir adamdı. 4 kişinin aynı anda bir konuya A dediğini gördüğü anda "ne kadar gerizekalısınız hayır bak bu B" tarzında yazılar yazıp aşağılandığı için sonunda ragequit çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hahahahaahah accık onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 biyik kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben app yapınca geri dönücem dedim. 2 günde yapınca hemen geri döndüm. beni bununla bir tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hosgelmisin karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Siyaset tartışmak anlamsız bu forumda ama yine de hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gidiyorum diye başlık açanların %99'unun geri gelme ihtimalini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hoşgeldin biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Roqq said: Siyaset tartışmak anlamsız bu forumda ama yine de hoşgeldin. simdi buna muhalefet olup nekadar anlamli olduguyla ilgili sacma sapan yazilar yazabilir. aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Size o kadar dedim forumu başka yere taşıyın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Biyik said: "kötü söz sahibine aittir." dedim ve foruma dönmeye karar verdim. isteyen istediği gibi hakaret edebilir. zerre umursamıyorum. beni özleyen, özlemeyen tüm forumdaşlara selam olsun. yüzsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ilk alllah süper layn baslıgında gidersin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://static.fjcdn.com/gifs/MFW+Anderson+Cooper+is+Gay.+Seriously+who+cares_b741a2_3861355.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 buna değilde göstermelik banlanıp geri gelenlere acıyorum ben de.. delikanlı gibi yeni char kas ne sürekli gidip geliyorsun. bıyık inşallah sende banlanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yine mi mağduruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar