Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 arog mu filmdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ciddi anlamda genel kültür sahibi olmak senin gözünde çok kolay ulaşılan birşeymiş abi. benim yazdığım referansların ciddi genel kültür gerektirmesinden değil de, arog mu kültür öbeği? srsly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 arog rezaletti yahşi batı da rezaletti bu da rezalet gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 arog iyi filmdi abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yahşi batı iyiydi. şerif lloyd favori karakterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 AROGlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 biraz farklı kişilerle film çeksin, kadro hep aynı e bütün filmleri izledik, sıkmaya başladı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Bayık bir havası var, yapmacık duruyor. En güzel filmi "herşey çok güzel olacak" dı, gerçi onu yönetmeni değildi galiba neyse. Ve yine bir eşcinsel karakter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 cem yılmaz bu filmleri çekmekten ziyade sadece oynamalı hacı, adam yönetmen koltuğunda olmuyor işte, prodüksiyonunu yine yapsın, ama yönetmen olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 trailer'a baktım da, harcanmış bir potansiyel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 cem yılmaz filmlerini severim ama arog BOK gibiydi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ben arog'u gora ve yahşi batı'dan daha çok beğendiydim. Hatta Hokkabaz'da iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 recep ivedik karakterini yapan kişi de komedyen bu filmin arkasındaki kişi de. recep ivedik filmlerinde anıra anıra gülen adamların bu kafadaki filmleri ve içerdiklerini anlamalarını beklemek zor zaten. hokkabaz gayet başarılı ve cidden türkiye için underrated kalmış bir film. keza the expendables nasıl 3 filmdir ufacık bir hikyayenin üzerine tonlarca aksiyon giydiriyorsa gora-arog-yahşi batı üçlüsü de aynı şekilde ufacık hikayeler üzerine çok çok başarılı mizah öğeleri ve tonla komedi giydirmiştir. hep aynı kadro diyenlere de sözüm bi baksınlar bakalım o çok beğendikleri yönetmenler yıllar boyunca kaç filmde kaç kişiyle tekrar tekrar çalışmış? tabii ki ne olduğunu bildiğin, daha önce çalıştığın, sürprizle karşılaşmayacağın birisini seçeersin. normal bu. hatta en basit örneği fatih akın bile olabilir eğer bol ödüllüsünden istiyorsanız. neyse. gelsin, izleyelim, sonra nasılsa buralar övgü mesajlarıyla ve tükürdüğünü yalama seanslarıyla dolar. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Gora,Arog vs.. hariç Adamın bütün filmleri akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben bu kadroyu seviyorum ya.sanki adam her yıl film çekiyor 3-4 yılda bir geliyor işte adamın filmi nesini beğenmiyorsunuz kadronun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Herşey çok güzel olacak >hokkabaz > gora > yahşi batı > arog izleme sırası da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben yahşi batıyı goradan daha çok sevmiştim hokkabaz gayet başarılıydı güzel bir durum dramıydı arog ve gora skeçler olarak talk showa serpiştirsen daha güzel giderdi üst üste bindirilmiş gibiydi, yani film olmasından ziyade webisode olsa tadından yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gora zamanında webisode mu vardı tırrik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gora'yı ilk kez sinemada seyrettiğimi hatırlıyorum da çok yeniydi türk filmlerine göre. Hem efekt veya çekim kalitesi çok üst düzeydi hem de alışmadığımız bir türde komikti. O yüzden yeri ayrı bende sanırım. Ama yahşi batının ilk 15 dakikasını da burundan süt gelene kadar gülerek seyretmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Holy said: gora zamanında webisode mu vardı tırrik? yoktu da mini dizi vardı ama ne bilem sene kaç ben daha askerdeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ yukardaki sıralama gayet doğru. adam komik olmasın ya. türk filmi gibi türk filmi çeksin. çalışırken arkada dinlemelik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gora ve yahşi batı fena değildi ya.ciddi emek vardı filmlerde.hatta yahşi batı nın devamını çekecekti ama vazgeçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gora ve yahşi batı süperdi arog zorlama hissi veriyordu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Eğlenceli filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Film gayet guzel. Dogal. Ben cok begendim. Ama gora arog gibi saf komedi bekliyorsaniz uzulursunuz. Adam kokedi cekmemis, ortaya karisik cekmis bu sefer. Her seyden biraz var ama guzel duruyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar