Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pek Yakında (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

hokkabaz son derece underrated kalmış bi filmdi türk sinemasında.

neyse cem yılmaz ne yapsa izlerim, alkışlarım zaten. türkiyeye fazla bi adam. işine de emek veren bi adam fazlasıyla. elinden gelen neyse sonuna kadar yapıyor, zorluyor.

köpeğisin yani cem yılmazın
itisin
eteğini öpüyosun yani
biat ediyosun
Mesaj tarihi:
hokkabaz baya iyi filmdi. cem reis mazhar başganla devam etsin ya ikisi çok iyi oluyorlar. ozan güven ve zafer algözü hiç sevmiyorum.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

Masticore said:

Ozan Güven'i görmem tiksinmeme yetti. Yeter da farklı adamlarla farklı birşeyler yapın artık

(tu)
aynen abi ne kadar irrite edici bi adam ya oyunculuğuda boktan bence herif 10 sene önce neyse şimdi de o.zerre ilerletemedi oyunculuğunu..
Ne yapsın adam götünden tavşan mı çıkartsın?

Her tür role gidiyor bence Ozan Güven.
Mesaj tarihi:
kötü gelmesinin sebebi şafak sezer ve maskeli beşler ekibi. türk sinema kalitesini öyle bi etkilediler ki geri döndüremiyoruz.

bak yemin ediyorum elim ayağım titredi yazarken
Mesaj tarihi:
cem yılmaz hokkabaz için de aynı şeyi diyodu ya şovunda.

filmde tek küfür yok, cem yılmaz filmi oldugu için kotulendi diye sdfsd

sonra da bu çocuk olmuş mu ya getirdi ki, aranızdan ders çıkarması gerekenler var.

cok sert...
Mesaj tarihi:
cem yilmazin komik degil de artik hafiften, jim carrey gibi kariyerinde olgunluk filmleri cekmesi gerekiyor.
hatta hungur hungur aglatan bir drama bile cikarabilir. yada aksiyon filmi fln gibi olabilir saglam bir senaryosu olan.

av mevsimindeki karakterini cok guzel oynamisti cem yilmaz, hic siritmamisti diyebiliriz o yonde gitmesi daha iyi olacaktir.
Mesaj tarihi:
Hokkabaz hakkındaki denilenlere katılıyorum. Kadroyu ise ben beğeniyorum. Aynı şekilde Ozan Güven'in oyunculuğunu da. Yahşi Batı fena değildi bakalım bu nasıl olacak
Mesaj tarihi:
cem yılmaz'dan aksiyon filmi bekliyorum ya. yaparsa bi o yapar öyle film. yoksa kaliteli türk aksiyon filmi göremeden ölecez.
  • Yeni Oluştur...