reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 of ya guncelde ayni kisi yazmis gibi gorunuyo, yeni bi deli cevatla karsi karsiyayiz sandim sdfsf olm siz arka arkaya mesaj atmayin ya, araya buffer fln koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Holy jump scare Batman! ne kadar çok jump scare koymuşlar. bide Riddler çok konuşuyor. Hani iki dakka susamadı ki rahat rahat çözeyim riddleları. rahatsız edici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 reyou said: of ya guncelde ayni kisi yazmis gibi gorunuyo, yeni bi deli cevatla karsi karsiyayiz sandim sdfsf olm siz arka arkaya mesaj atmayin ya, araya buffer fln koyun herkes söylüyo. yakında bana özel isim değişiklik hakkı verecek heralde. uğraşan da kendi zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Namessar said: yalniz ben bir seyi anlamiyorum. madem multi platform oyun yapacaksin, once pc ye yapip sonra downgrade etmek daha kolay degil mi? niye hepsi tersini yapmaya calisiyor ki bunun? Normalde mantıklısı o. Ama onu yaparlarsa konsollardaki grafikler epey farklı olacak, PC'nin avantajı ortaya çıkacak. Büyük oyun firmaları da istemiyor öyle olsun. Hepsi birbirinin aynısıymış gibi gözüksün diye en düşüğü hedefleyip ona göre yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Norak said: external PC development partner tam tahmin ettigim gibi. denuvo protection var bide... http://i.imgur.com/Md7V0YZ.png http://i.imgur.com/px2Ja4u.jpg yani neremle gulsem bilemedim. pc'yi bu kadari itin seyine sokmak... neyse steam sagolsun 1 saatte refundladi oyunu sonra gittim ps4 versiyonunu aldim. http://i.imgur.com/Q6A8cDC.jpg ahahahah steamden de reportladim oyunu, beter olsun warner kardesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 refund edip daha fazla para vermişsin adamlara. nasıl beter olsunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GKy2BEHKeyE&feature=youtu.be&t=6m Yalniz cidden 5:30 dan sonrasi ciddi anlamda fail bu kadar beklemiyordum acikcasi. Evlilik kosusturmacasi varken oynayamam diye almamistim pc ye ucuz olmasina ragmen cok isabetli olmus o sirada ps4 indirim gorur oradan alirim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 df said: refund edip daha fazla para vermişsin adamlara. nasıl beter olsunlar =) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ben farkli oyun oynuyorum sanirim. pc de low a cekip su yok bu yok demisler :) klasik internet furyasi.. update gelmis bu arada sanirim steamde bir seyler yukledi. knox said: Norak said: external PC development partner tam tahmin ettigim gibi. denuvo protection var bide... http://i.imgur.com/Md7V0YZ.png http://i.imgur.com/px2Ja4u.jpg yani neremle gulsem bilemedim. pc'yi bu kadari itin seyine sokmak... neyse steam sagolsun 1 saatte refundladi oyunu sonra gittim ps4 versiyonunu aldim. http://i.imgur.com/Q6A8cDC.jpg ahahahah steamden de reportladim oyunu, beter olsun warner kardesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 pcde high texture yok default halde, ama *.ini den acilabiliyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 progamer said: Ace Chemicals bitirmeyen bakmasın Missed me? ahaha beklemiyordum hiç tırstım bi anda çıkınca. Bakmayın Mark Hamill'ı duymak, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 knox said: neyse steam sagolsun 1 saatte refundladi oyunu sonra gittim ps4 versiyonunu aldim. ooo iyi ogretmissin warner bros'a daha pahali versiyonunu satin alarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 oyunu oynamak istiyorum abi 2 ay patch beklemek degil, net en iyi versiyon suan ps4 versiyonu oldugundan gittim aldim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 knox said: oyunu oynamak istiyorum abi 2 ay patch beklemek degil, net en iyi versiyon suan ps4 versiyonu oldugundan gittim aldim iste. ps4 aldin diye laf eden yok zaten. bunu wb ye haddini bildirmek icin yaptiysan diye guluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 df said: refund edip daha fazla para vermişsin adamlara. nasıl beter olsunlar =) lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Namessar said: knox said: oyunu oynamak istiyorum abi 2 ay patch beklemek degil, net en iyi versiyon suan ps4 versiyonu oldugundan gittim aldim iste. ps4 aldin diye laf eden yok zaten. bunu wb ye haddini bildirmek icin yaptiysan diye guluyorlar :) haddini bildirmek demiyelimde ona, poor pc portuna hitaben steamden refundlayip ustune reportlamam sonucunda ettigim bir soz 'beter olsunlar' diye. yoksa, ps4 versiyonu iki kati daha pahali olmasina karsin aldigi parayi hak ediyor. pc tarafinda son zamanlarda hangi oyunlari ciktiysa hepsi kotu port ama onun haricinde diger platformlarda oyunlari kaymak gibi akiyor haklarini yiyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 witcher 3 pc de canavar gibi. ayrıca gta 5 var öncesinde. bok gibi çıkarmaktansa gta gibi geç çıkartmak iyidir. onlarda dördüncü oyunda yaptılar o naneyi sonra akıllandılar. bakalım bunlar ders alacaklar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Oyun smooth ☑ Çözüm verify game cache ☑ Sistemim iyi ☑ Yandaş basın gibi yazmış adam. Steam ve metacritic neden olumsuz fikirler olduğuna dair yıkılıyor ama Yuri_Boyka 0.8 hours gameplay ile tüm sorunlara çözüm bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 pcnin kar marjı düşük outsource edelim kimin fikriydi acaba daha salakca bir düşünce olamaz, firmanın güvenebilirliği çöpe gitti direkt sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 plebler ya asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bende de max 20dk gameplay var ama herkesin 0-2 FPS aldigi baslangic sahneleri gayet akiciydi mesela. Kac fps'di bakmadim orasina takilma etme hissetmeyince. Gayet normal bi yorum olabilir yani. Ha bu arada i5-3770 + HD7990 + 16gig ram var bende de. Oyle ahim sahim bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 dalga geçiyorsun heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 b:tas'çılar çıksın bakalım hele =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 df said: dalga geçiyorsun heralde =) Yoo. Yani eleman pek tabi yeteneksiz bi social media manager olabilir, salliyo olabilir ama millet ilk cinematic'den itibaret takiliyo oynayamiyoruz diye aglarken ben su yazdigim donanimla bi sikinti yasamadim. Misafir oldugundan mutevellit de 20dk ile sinirlandim ama haftasonu falan bakcam iste uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 di değil title'ı ne ya ahdshfdgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar