BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 devam ediyor olsa gerek yoksa ekranın her yerinde belli belirsiz görünen rakam ancak uymayanları tesbit için olsa gerek ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bende öyle düşünüyorum ama yayın yapan streamerlarda var hani ve adamlarda rakam filan da yok, onlar basın mı artık nedir anlamadım, neyse ben kaseyi riske atmayım :) kalkarsa NDA yazarsınız buraya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Karakteri yarattım yükleme ekranında takıldı kaldı daha giremedim oyuna 10 dakikadır falan fullde bekliyor loading.Yönetici olarak çalıştırdım windows 7 uyumluluk moduna getirdim ama bir türlü giremiyorum takılıyor loadingte. Sorun nedir bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 basın dışında nda var, eğer ekranda gömülü rakamlar varsa nda dahilindesiniz demektir. ulaşım klasik themeparklarda olduğu gibi, ground mount-flight(hub to hub)- recall/teleport (marklı hub veya ev) sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 valequenta said: nasi ilk izlenimler, ilk kez oynayanlar? meh. ilk 6 levelda bir orijinallik bir çekicilik göremedim. hele combatın kolaylığı sıkıntıdan öldürdü. zamanını, nereye gideceğini falan gösteriyorlar skillerin, napacaz zor olsun diye gözümüzü bağlayıp mı oynayacaz oyunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 High end arti uc expansion sonra konusalim.. Cok erken daha pls.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 birak da ilk level larda ogretsin adamlar oyunu , ileride oyle kolay degil , 3 tane mob olduruyor , etraf telegraph dolu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 oyuna her girişten 10sn sonra disconnect olmaktan lvl3 bile olamadım. beta weekendin özeti bu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Beta key istegi icin yazilanlar betadan sonrakilerden 100 kat fazla. Yazsaniza dusuncelerinizi? Key key key alan giren bir suru kisi tik yok sonra. Ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 negatif yazılar yazıyorlar, gece reisle oturup siliyoruz hepsini ondan görmüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu hafta silme pvp haftasi olacak closed beta'cilar icin , aglayanlar hic gelmesin dedi dev ler :D ayrica yarin yeni UI'li patch geliyor. weekend'ciler biraz bekleyecek maaaaaalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yeni UI ile girerim bende, wow'da vakit geçiriyodum 1 haftadır contenti görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Guud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Wildstar best MMO ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Mal bi oyun sitesi yanlışlıkla sızdırmış tarihi vs. Cache linki koymuştum da patlamış. 3 Haziran çıkış tarihiymiş. Preordera 3 gün early access var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 nice, dogruysa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bir insan bu kadar iyi olur mu ya, 6. ayın başı dedim 3 haziranda launch var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ben hala kararsızım ya eso mu bu mu, bir tanesine başlmak istiyorum ama bu çok çabuk sıkar eso daha çok götürür gibime geliyor. ESO çok para birde buda gerçi ucuz olmıcak herhalde aynı paraya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 eso oyna 2 ay sıkılırsan buna geçersin işte satılır sonuçta eso yarı fiyatına falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 asıl eso bayar hikaye bitince bence. wildstardan bildiğin çok umutluyum. ama closed beta key i veren yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 abi ne paraya bagladiniz olayi :) her oyunda boylemi dusunuyorsunuz merak icindeyim. aliyim iki ay sonra yarisina satar ustune digerinden aldigim altinlardan elde ettigim para ile exp alir ustune gecen seneden kalan karakteri sattimmi tamam. :D acikcasi eso yakinda cikiyor acikmissindir reampage al eso, wildstar cikinca onuda al.. ha wildstar bilindik formul bayma konusunda hakli olabilirsin, en kotu bir elder scrolls rpg oynar gibi dusun. neden bu kadar mmolarda para konusu dert oluyor anlamiyorum. ha single ha mmo. ikiside 60 dolarlar civari ikiside 1-2 ay goturuyor artik, hatta mmo bazen daha fazla goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Aynen en mantiklisi Eso alip 2 ay oynanir en azindan akabinde bu oyuna sans verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Wildstar alırsanız wow vanilla/themepark mmo türüne destek vermiş oluyorsunuz. ESO alırsanız falloutu katledip konsol zekasına (hahaha konsol "zekası" ) yönelik oyun yapan ve seslendirmeyi oyun motorunun akıcılığına tercih eden bi zihniyete destek vermiş oluyorsunuz. Gelecekten beklentiniz ne arkadaşlar? Oyunlardan beklentiniz nedir, çocuklarınızın nasıl oyunlar oynamasını istiyorsunuz? Çünkü ESO aldıkça daha çook "akıllı balıklar" tanıtımı göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Kanuni said: abi ne paraya bagladiniz olayi :) her oyunda boylemi dusunuyorsunuz merak icindeyim. aliyim iki ay sonra yarisina satar ustune digerinden aldigim altinlardan elde ettigim para ile exp alir ustune gecen seneden kalan karakteri sattimmi tamam. :D acikcasi eso yakinda cikiyor acikmissindir reampage al eso, wildstar cikinca onuda al.. ha wildstar bilindik formul bayma konusunda hakli olabilirsin, en kotu bir elder scrolls rpg oynar gibi dusun. neden bu kadar mmolarda para konusu dert oluyor anlamiyorum. ha single ha mmo. ikiside 60 dolarlar civari ikiside 1-2 ay goturuyor artik, hatta mmo bazen daha fazla goturuyor. Abi sen singleplayerlara verilen paralara acıyorsun bende mmolara şahsen, o kadar çok account birikti kenarda alıp deneyip attığım şimdi fuzului olucak yine para vermek istemiyorum yoksa parası ne beni fakirleştirir ne adamları zenginleştirir. Oyun kötüyse her türlü batar. Ben arada sıkılıp oynadığım moba türünden uzaklaşmak adına alıcam mmo açıkcası çok beklentim yok o yüzden ikiside gittiği yere kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar