Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

valla bilinçli motor kullanlara lafım yok ama türkiye'de motor kullananların %90'ı zıpır gibi kullanıyor. sonra da bir şey olunca ağlıyorlar.

kaldırımda yayaları eze eze sürmek bunlarda, farsız kullanma bunlarda, 2 arabanın arasına dalma bunlarda. bağırta bağırta hız yapmak bunlarda.

O oran %90 yok ya, %50 falandır. Sırf onlar dikkatinizi çektiği için 80-90-100 gibi geliyor. Bir bok bilmeden racing alan apaçiler ve kuryeler zaten çoğu da. Farsız da zor ama, araba gibi far kapama opsiyonun yok motorda, çalıştırdıysan kısalar yanar her türlü. Anca 2-3 bin liralık Çin motorun olacak veya herif bozulan ampulü bile değiştirmeyecek kadar apaçi olacak, öyle olur.
Mesaj tarihi:
Kuryeleri katıp motorcular kötü sürüyo deniyorsa, taksi minibüs inşaat tırlarını da katmak lazım sonuçta hepsi ticari.

Tabi semte göre falan çok değişiyo da toplam oranda düzgün kullanan motorcular bence daha fazla gibi.

Konu olan videoya gelirsek motorcu hızlı gidiyo, kamyoncu da yola atlıyo %50 %50 hatalı ikisi de, korna çalıp geçmek varken gereksiz kavgaya girmiş, bişey değiştiremeyeceği halde.

Canın o kadar degerliyse ona göre kullanıcaksın, ileriye bakıcaksın, hızını ayarlayacaksın. Her zaman herkes hata yapıp yola atlayabilir. Ha kamyoncunun "görerek atladım" demesi çok sinir bozucu, "görmedim" dese muhtemelen iş uzamazdı, ben de deli oluyorum onlara. "gördüm seni bilerek atladım ne var, çarparsan çarp" mantelitesi çok değişik.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Farsız da zor ama, araba gibi far kapama opsiyonun yok motorda, çalıştırdıysan kısalar yanar her türlü. Anca 2-3 bin liralık Çin motorun olacak veya herif bozulan ampulü bile değiştirmeyecek kadar apaçi olacak, öyle olur.

Bu motorların kısa farlarının veya gündüz farlarının tek yanması sıkıntı. Motora karşıdan ya da dikiz aynasından bakınca ne kadar hızlı yaklaştıgı belli olmuyor. 2 tane far yansa o hissiyatı verecek halbuki. Ivır zıvır bir sürü standard koyulurken şunun es geçilmesi garip.
Endurolar falan o açıdan iyi, sis farı falan açıyosun, o yaklaşma hissiyatını veriyor.
Mesaj tarihi:
Bu test günleri, lansmanlar falan gidip bakıyorsun test ediyorsun sanıyordum da cidden bakıcam diye gidip alır gelirsin :D ne ara kitlediler anlamazsın bile :D
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

Otur agla simdi sfada

Harleyde olduydu bana aynisi

Bende ducati sürdükten sonra motoru elden çıkardım. Çocuğun eline sussun diye çakma şeker verirler ya, kendi motorum bana aynısını hissettirdi.
  • Yeni Oluştur...