DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Kamyoncu iki çaksaymış diyo insan içinden. Tabii bi de haklı oldukları halde sıkıntı çekenler var. Bi tane başbakanlık korumalarına denk gelen motorcu vardı, kaputa vurdu diye sopalamışlardı fdsfs
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Red said: valla bilinçli motor kullanlara lafım yok ama türkiye'de motor kullananların %90'ı zıpır gibi kullanıyor. sonra da bir şey olunca ağlıyorlar. kaldırımda yayaları eze eze sürmek bunlarda, farsız kullanma bunlarda, 2 arabanın arasına dalma bunlarda. bağırta bağırta hız yapmak bunlarda. O oran %90 yok ya, %50 falandır. Sırf onlar dikkatinizi çektiği için 80-90-100 gibi geliyor. Bir bok bilmeden racing alan apaçiler ve kuryeler zaten çoğu da. Farsız da zor ama, araba gibi far kapama opsiyonun yok motorda, çalıştırdıysan kısalar yanar her türlü. Anca 2-3 bin liralık Çin motorun olacak veya herif bozulan ampulü bile değiştirmeyecek kadar apaçi olacak, öyle olur.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Kuryeleri katıp motorcular kötü sürüyo deniyorsa, taksi minibüs inşaat tırlarını da katmak lazım sonuçta hepsi ticari. Tabi semte göre falan çok değişiyo da toplam oranda düzgün kullanan motorcular bence daha fazla gibi. Konu olan videoya gelirsek motorcu hızlı gidiyo, kamyoncu da yola atlıyo %50 %50 hatalı ikisi de, korna çalıp geçmek varken gereksiz kavgaya girmiş, bişey değiştiremeyeceği halde. Canın o kadar degerliyse ona göre kullanıcaksın, ileriye bakıcaksın, hızını ayarlayacaksın. Her zaman herkes hata yapıp yola atlayabilir. Ha kamyoncunun "görerek atladım" demesi çok sinir bozucu, "görmedim" dese muhtemelen iş uzamazdı, ben de deli oluyorum onlara. "gördüm seni bilerek atladım ne var, çarparsan çarp" mantelitesi çok değişik.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Baggio said: Farsız da zor ama, araba gibi far kapama opsiyonun yok motorda, çalıştırdıysan kısalar yanar her türlü. Anca 2-3 bin liralık Çin motorun olacak veya herif bozulan ampulü bile değiştirmeyecek kadar apaçi olacak, öyle olur. Bu motorların kısa farlarının veya gündüz farlarının tek yanması sıkıntı. Motora karşıdan ya da dikiz aynasından bakınca ne kadar hızlı yaklaştıgı belli olmuyor. 2 tane far yansa o hissiyatı verecek halbuki. Ivır zıvır bir sürü standard koyulurken şunun es geçilmesi garip. Endurolar falan o açıdan iyi, sis farı falan açıyosun, o yaklaşma hissiyatını veriyor.
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Festival güzel olmuş işi olmayan gelsin derim. Medeniyet üniversitesinin orada
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Euro mu çok arttı, yeni bi vergi mi geldi? Iron 883 40kydı en son. Şu an 56k fiyatı.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Yıkattım. Öncesi: Yikama: Sonrasi:
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Hayatımın hatasını yapıp Bmw GS kullandım... http://i.imgur.com/LwYdCoP.jpg
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Otur agla simdi sfada Harleyde olduydu bana aynisi
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Resmen aldatmak gibi Xmax bile hissetti ondan soğuduğumu...
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 once you go gs you never go back
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Bu test günleri, lansmanlar falan gidip bakıyorsun test ediyorsun sanıyordum da cidden bakıcam diye gidip alır gelirsin :D ne ara kitlediler anlamazsın bile :D
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Aynısı CRF 250 L varken Tenere denediğimde oldu. Daha iyisini denemeyeceksin :) Bi AT, bi GS 800 ADV falan denemek istemiyorum bu yüzden
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 f800'u borusanda denemek icin randevu alabilirsin.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Yok abi, sonra kendi motorunu beğenmiyosun, kötü oluyor.
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Denemeyin abi bişey cidden kendi motorunuzdan başkasına binmeyin :)
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Almayı düşündüğünüz motoru denemekte bir sakınca yok bence.
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Jeeztro said: Otur agla simdi sfada Harleyde olduydu bana aynisi Bende ducati sürdükten sonra motoru elden çıkardım. Çocuğun eline sussun diye çakma şeker verirler ya, kendi motorum bana aynısını hissettirdi.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Acaba Africa Twin kullansam tenere için aynı şeyi düşünür müyüm merak ediyorum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 GS'in nesi kötü? Baba motorcularda hep gs falan görüyorum. sorunları ne ki?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bir şey anlamadım ki yanlış anlayim :(
Öne çıkan mesajlar