Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Order 1886

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok degisink reviewlar var.

http://www.hardcoregamer.com/2015/02/19/review-the-order-1886/135468/

said:
The production values are, however, impeccable. The Order feels like a AAA title and it’s basically a seamless experience through and through. No glitches were encountered and it’s polished to the point that it’s lost most of its character. The sound design is one of the most major areas of note, with fantastic voice acting and a well-executed soundtrack. Bullets whiz around during gunfights and explosions sound booming. Combined with the technically proficient visuals, The Order is demo material for the early years of the PS4.

ac unity ekibi lazim heralde, bugli vs istiyolar oyunu ahaheuahe. ben yarin oynicam, pazar bitirip yorum yazarim.
Mesaj tarihi:
grafikler çok iyi de oyun o kadar kötü ki gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü oyunlar sıralamasında başlara çıkmayı başardı.

ulan grafik yapacaksanız yürüyün gidin animasyon film yapın da izleyelim.

iki adım yürü x'e bas video girsin

üç adım daha yürü üçgen'e bas video girsin

beş adım at video girsin

iki adım daha at video girsin

üç adım at karşına adamlar ya da halfbreed'ler gelsin vur video girsin
Mesaj tarihi:
adama demo geliyor oğlum oynamıştır afsd

bu arada oyun hakkında herkes onu diyor. heavy rain ile bu türe kayış olacağı tahmin ediliyordu ama heavy rain'in hikaye akıyordu. aksiyon temalı oyunlarda bu kadar çok es vermek sıkıntıya sebep olabilir.
Mesaj tarihi:
oyun resmen yargisiz infaza kurban gidiyor incelemelerde

microsoft para falan yedirdi herhalde gamespot'a bilmem neye

cillop gibi oyun olmus. victorian london setting inanilmaz. grafik ve seslendirme su ana kadar gordugum en iyisi. uncharted'i begenenler bu oyunu kesin begenir

pre-order'ima pisman olucam diye cok korkuyodum. phew

elestirilere katilacagim tek nokta herhalde oyunun kisa olmasidir. az az oyniyim da bitmesin
Mesaj tarihi:
oyunda grafik, sesler, muzik cok guzel. setting kate beckinsale'in underworld filmini ve viktoryan ingilteresi sevelnere cok iyi gelecektir. senaryo meh, oynanabilirlik siradan cover shooter. oyundan cok bisey beklememek lazim, bi uncharted degil ama hic de 5/10 luk falan bi oyun degil.
Mesaj tarihi:
bence bi uncharted bile olabilir

immersion muthis. ya da ben bu ortamlarin adamiyim bilmiyorum

bi de

perceval olunce uzuldum resmen. o gazla bi sonraki chapteri da oynadim

Mesaj tarihi:
Oyun kisa mi kisa ona lafim yok hikayesi kotu degil ama iyi de degil lakin yeni birseyler denedikleri icin ve o kadar kaplama vs oldugu icin zaten hayvan gibi yer kapliyor. Oyunu bitirdim ilginc bir sekilde butun trophyleri de tamamladim tek bitiriste. Ilk platin kupamida almis oldum boylece. Bence en dusuk 7/10 almaliydi bu oyun.

http://i.imgur.com/7TmiHBp.png
Mesaj tarihi:
reyou said:

senin izlenimlerin mi bunlar? walkthrough falan mi izledin?

beduk: hee twitch varmis.

tamamen kendi izlenimlerim. lansmanla birlikte review sürümlerini aldık oynadık. çöp.
Mesaj tarihi:
Penny Dreadful 1. sezonu bitirip üstüne bunu oynadım güzel oldu heh.

Oyun baya meh ya. 7/10 luk oyun olmuş. Potansiyel var ama olmamış gibi. Belki 1887 yaparlarsa orda toparlarlar. Pacing çok sıkıntılıydı. Madem boş boş yürütüyorlar karakteri bari diyalog seçimi filan koysalardı bari.

Hikaye iyiydi de, dümdüz klişe twistlerle ilerleyeceğine biraz daha Order'ın tarihini filan gösterselerdi, lore olayına girselerdi. Öbür knightlar filan. O kadar supernatural arka plan koyup da sonra Galahad'a Londra nüfüsunun yarısını vurdurtmak olmamış. Half breed avlayaydık biraz daha.

shooter kısımlarını da biraz daha Uncharted gibi yapsalarmış. Biraz daha fantastik aksiyonlar lazım.

Oyunun sonunu da yazmayı unutmuşlar zaten.

Grafikleri baya iyiydi ama harbiden sdf

ending

Ya sonda Galahad, chancelor'a niye siktir git diyip açıklamadı ki her şeyi. Hani niye o şerefsizin sözünü dinliyo. Çok kötüydü ya sonu. İsi'yi de düşman etmek için kasmışlar. Gereksiz yere bi terslendi buna filan Galahad. Baştan söyleseydi böle olmayacaktı.

Sırf kurtadamlar var sanırken araya Vampir sokmaları sonra Jack the Ripper'a bağlamaları hoşuma gitti mesela. Keşke daha çok göreydik half breed.

Birde yazılardan sonraki sahnede direk Batman olmuş Galahad sdf

Ya oyunu sanki Uncharted 2 ile Heavy Rain çıktığında dizayn etmişler de grafikleri anca PS4'e yetişmiş gibi.
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...