GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 faşist pati rejimi yıkılsın yerine memeler ve popolar diye bölüm açılsın
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 DoGMeaT said: foruma seyrek giriyor,2 troll atıp kaçıyorum sizin kadar baki değilim kuddusinin postlarına-tavrına fln ama insanlar cıkıp böyle sitemli bir şekilde "ben gidiyorum" demek zorunda kalıyorsa,bence tartısma-konuşma adabımızda bir sıkıntı var forumu sizin gibi düşünmeyen,sizden farklı şartlarda yaşıyan insanlarla istediğiniz kadar tartışıp fikir çarpştırmak için kullanmak varken onları gitmeye zorluyorsanız cıkcıkcık arkadaşlar. biraz daha empati,biraz daha saygı,nolcak sizin gibi düşünmüyorsa nice kişi gitti ,her gidenin ardından daha sıkıcı daha tekdüze bir yer haline geliyor bence buralar bırakın herkes baksın dalgasına,size göre saçmalıyorsa saçmalasın,nolcak yani ? forumdayız,okumassınız biter,illa kavga dövüş ne kadar ayıp neyse herkes baksın dalgasına. katılıyorum
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GONDARCENGIZ said: faşist pati rejimi yıkılsın yerine memeler ve popolar diye bölüm açılsın Tantuni & Dürüm'ü unuttun panpa..
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 dreagloth said: murat veziri ara o kadın adamı vezirde eder rezilde niye arıyoruz?
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GONDARCENGIZ said: faşist pati rejimi yıkılsın yerine memeler ve popolar diye bölüm açılsın vajişler de isteriz :(
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tabi düşününce dasaa yok di yok ardeth yok viktor animelere atıo anca mesaj bazen tarih bone yok noyruza yok hepside sevdiğim herifler pff
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jacabo said: dreagloth said: murat veziri ara o kadın adamı vezirde eder rezilde niye arıyoruz? biz 14 kişi size gelicez pazar günü hepimizi alabilecekmisin diye sor bi
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit said: jacabo said: dreagloth said: murat veziri ara o kadın adamı vezirde eder rezilde niye arıyoruz? biz 14 kişi size gelicez pazar günü hepimizi alabilecekmisin diye sor bi o kadın alır.
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 i am with çeto jpg bulamadım sfdsf bu arada çeto'nun feyzuk'daki o ergen hakaretleri bile yeter lan forumda barındırılmaması için
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/f3b/2f1/493/b62/0d3/d9a/14a/86a/5b0/b96/bd_450xNULL.gif
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Vingthor said: kermit said: jacabo said: dreagloth said: murat veziri ara o kadın adamı vezirde eder rezilde niye arıyoruz? biz 14 kişi size gelicez pazar günü hepimizi alabilecekmisin diye sor bi o kadın alır. orda 2 kadın var zaten 7 7 rahat bence
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kadroları kursanıza bu topicte hazır herkes burdayken bakar
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 valla kadrolar belli zaten ama burayı bunun için kullansak hakkaten daha anlamlı olur. kuddusi gidiyomuş gitmiyomuş kimin skinde allaseniz ya başka şeyler konuşalım mı burda hakkaten
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 üzüldüm lan ben :( her ne kadar düşüncelerini doğru bulmasam da farklı bir renkti pati için aynı noyan ve önce ki şakirt üyeler gibi patide 9-10 üye var yakında sadece onlar kendi aralarında sohbet etmek için kullanacak siteyi.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Cons said: http://forum.paticik.com/thumbnails/f3b/2f1/493/b62/0d3/d9a/14a/86a/5b0/b96/bd_450xNULL.gif (tu) özel olarak kuddisi'nin veda topiğine saklanmış gibi hayal ettim sdfsdfsd
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Biyik'i karıştırma, onun siLktirip gitmesi en hayırlı şey oldu.
Öne çıkan mesajlar