knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 said: Totilo: But my curiosity is: Do they [Nintendo] know that people still want a Samus Aran adventure? Fils-Aime: “Absolutely.” Totilo: “I was surprised there was no messaging that said, ‘Don’t worry, we know you’re interested in this as well....’” Fils-Aime: “Look, we know that the fans want a straight Samus Aran game. We also know that the best way to launch a game like that is to surprise and delight them, to give them a launch date, in an environment like this let them play it vs. what other companies do which is to announce a project that you may not see for five, six years. It’s just not the way we do things. We know the community wants to see a straight-up Metroid game. We know it.” http://www.youtube.com/watch?v=sGu3Xe1uUUg "gercek bi metroid oyunu istiyordunuz ama onun yerine biz size metroid fpfutbol oyunu yaptik". "devir inavasyon devri" said: what other companies do which is to announce a project that you may not see for five, six years. It’s just not the way we do things. http://i.ytimg.com/vi/FU-M_mRNAkE/hqdefault.jpg http://kotaku.com/nintendos-reggie-talks-metroid-amiibo-and-of-course-1713347550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 6800 (tu) 65000 (td) videoda rekor kırmışlar, hala başkalarına çamur atmakla meşgul. "popom gibi oyun yaptık ama bir sorun hele niye" filan diyeydi. said: Here's what I would state: we know what our fans want. We will also push the envelope in developing something that we know is high-quality and that we know will deliver in the marketplace. The best example I can give you of this, and I think you will appreciate it, is Legend of Zelda Wind Waker. Remember when that art style was first shown. The uproar from the Zelda community was intensely negative. If there had been social media then, there probably would have been a petition to make that game go away. ...So, the game is developed, becomes one of the most beloved games of all time, one of the most highly-rated games of all time, so I use that example to say: 'We know what we're doing, trust us, play the game and then we can have a conversation. tabii recep, bedava veriyorsun değil mi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 RIP iwata http://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2015/150713e.pdf Prease understandlerini ozliycez, 55 yas cok erken ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 haydaa. RIP =/ http://www.youtube.com/watch?v=zwHZwvTdnPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://i.imgur.com/LGRJhOg.png /v/ yas ilan etmis :( http://i.imgur.com/GkOFeBS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Abi Nintoddler değildim ama seviyoduk lan adamı. YOU HAD TO UNDERSTANDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 55 yaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 anlayamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 adamdan tiksiniyordum ama ölmesine üzüldüm genç yaşta, emekli olup 50 yıl daha yaşasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 xunn said: Abi Nintoddler değildim ama seviyoduk lan adamı. YOU HAD TO UNDERSTANDU. nintenyearold degilsin ama endustrinin icine eden bu adami seviyorsun oyle mi? daha neler gorucez bakalim. bu /v/ ye o kadar takilmayin abi virusu bulastiriyor ordaki shiller. neyse konuya donersek gram sevmezdim iwatayi ama olsun gebersin derecesinde degil tabii RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bakalım belki nintendo adam gibi bir politika takip eder bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 knox said: bu /v/ ye o kadar takilmayin abi virusu bulastiriyor ordaki shiller. utanmazlar kolaj yapmış 1983'ten bugüne sanki bugün aletleri bizzat o tasarlamış ve üretmiş gibi. ikinci bir steve jobs ölümü vakası. emekli olup üstüne 5-10 yıl geçse kimse adını anmazdı. ds, wii, 3ds, wiiu var onun döneminde, wiiu patladı zaten. wii için kendi itiraf etti başarısız olup oyun satamadıklarını. sektörün 10 yıl gerisinde yazılımları ve donanımları hep onun döneminde kaldı. region lock vs'yi geri getirmesini onları yıllarca anlattık zaten tekrarlamıyorum hiç. kendini emekli edip öyle yaşayabilseydi keşke ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Pirizu understandu... Git şimdi zebanilere anlat pis herif. Negzel ölmüş umarım nintendo yönetim kafası değişir bu talihli olay sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Gecici yerine gelen iwatadan daha kotu, grafiklerin gereksizligini filan savunuyor adam, bu oyuncu milletine 1versen 2 isticek o yuzden sartlari zorlayip grafik icin bosuna kadmiyalim diyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 You just had to understand! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 nintendo ölsün bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 yeni ceo seçtiler mi ki? miymamoto ve başka biri geçici yerine bakacak seçilene kadar diyorlardı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Gecici atadiklari adam bu iste heh. Linkte yaziodu ilanda. Miyamoto gelsin ister gonul ama iyi bi is adami ve yonetici diil oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 said: Pokémon X/Pokémon Y - 13.99 million Mario Kart 7 - 11.92 million Pokémon Omega Ruby/Pokémon Alpha Sapphire - 10.27 million Super Mario 3D Land - 10.10 million New Super Mario Bros. 2 - 9.30 million Animal Crossing: New Leaf - 9.17 million Super Smash Bros. 3DS - 9.07 million Luigi's Mansion: Dark Moon - 4.54 million Tomodachi Life - 4.30 million The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 3.7 million pokemon da olmasa üçüncü parti şirketten oyun olmayacakmış sanırım. bari fire emblem ve bravely default ilk 10'a girebilseymiş meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 pokemonda first party sayabilirsin :) yani bir nevi soyle aciklamaya calisim, pokemon company: creatures inc, game freak ve nintendonun ortak girisimi. pokemonun kaderine bu uclu karar veriyor sdfsd neyse listeye donucek olursak klasik nintendonun populer ip'leri. niche jrpg'lerin o listeye girmesini beklememek lazim tabii ama genede bir jrpg icin ozelikle fire emblem baya iyi satti 1 milyon falan yanlisim yoksa. o degilde bu liste dunya geneli degilmi ya? gozlerim monster hunteri aradi onun listeye girmemis olmasi imkansiz. bir de level 5'in pokemon cloneu serisi var youkai watch adli onunda girmesi gerekiyor listeye bir sikinti var bu listede sanki (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu nintendo oyunları nerden alioz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ds veya 3dds var bende, 3d tuşu var, heralde ds3d dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 liste dünya geneli olması lazım ama emin değilim, gamespot'taki haberden kopyalamıştım. adamlar bundle rakamlarını da satılmış saydığı için şişiyor oradan bazı oyunlar. iyi gene ms'te nintendo kafası yok, windows'la beraber 'sattıkları' solitaire ve minefield rakamlarını verseler yokederler listeleri ehueh. luyicinin 80'ler cmt sabahının kötü çizgifilmi tieri oyunu bile listede valla, fire emblem giremez ama haklısın işte devir bu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Luigiye haksizlik yapma :( luigis mansion asiri iyi hani ben ghostbuster ve supurgeyle hayalet avlama olaylarini sevmedigim halde korkunc eglendim (luigiyide sevmiodum bundan once ahahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 alet bayadır kenarda duruyordu. şu xenoblade chronicles 3d'e bakayım dedim, nintendo şaşırtmadı yine. new 3ds exclusive... adamlar yeni handheld konsol çıkarmışlar sessiz sedasız. bi oynayamadım gitti xenoblade'i. 268mhz'den 804mhz'e yükselmiş işlemci gücü. exclusiveler dışında, fps dropları olmuyor, cpu heavy oyunlarda daha akıcı falan. birde bi yerde okudum, şu sky3ds tarzı gateway çakması flashcardları kullananları baya cezalandırmış gatewayciler. herkes gateway scriptini kullanıyordu, adamlar da stealth code atmışlar software'e. çakma flashcard kullanların 3dsler brick olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar