Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 o kadar uzun çizmeyi ne yapıcan çok rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 balık mı tutucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Aket-Atum said: Yalnız pelerin biraz daha böyle smokin üzeri birşey değil mi aslında? yay taşımayacaksan gerek yok aslında pelerine. yayları yağmurdan, çiyden korumak dışında pek kullanan olmamış tarihte zaten. hele bir de süvariysen, üzerinde 2 kilo at sidiği ve bokuyla gezmek hiç iyi olmuyor. dizin altına inen palto, trechcoat bile giymek mesele günümüzde, pelerin nereye giyiyorsunuz; mandrake misiniz lan!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 turuncu masa şovalyeleri oha konu süpermiş.. güncel olarak alınacak yer varsa toptan alıp buluşma düzenleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Komutan said: Pelerin giyilmemesi dışında bir de erkeklerin günümüzde nadiren çizme giymesi ilginç. Tamam, çeşitli sporlar için ve arazi koşulları gerektirdiğinde erkekler de çizme giyiyor ama kadınlar gibi günlük kıyafetle beraber çizme giyen erkeğe pek rastlanmıyor. Olsa olsa pantolon içine giyilen kovboy çizmesi falan oluyor. Mesela sokakta şöyle dolaşsak fena mı olur? http://cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/glittery-thig-high-male-boots-givenchy-over-the-knee.jpeg öyle dolaşsak güzel olmaz ama kadınlar bu kadar yaygın giymeye başlamadan önce çizme giymek gibi bir fikrim vardı ama aklıma bile gelmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mc_Lovin said: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/61/94/64619402a6a5cc82d2328b9e53955600.jpg bu iyiymiş ama, zaten evde battaniyi böyle yapıp geziyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yaz geldi testosteron seviyesi artar genelde paticikte ama düşüyor bu yıl. Erkekler niye bikini giymiyor diye başlık ne zaman açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 erkekler niye bikini giymiyor diye nasıl bir testosteron talebin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 -Deno- said: sizdeki de ne biçim çük arkadaş, sağda solda çıkan f2p oyunların anime karakterlerine bile kalkacak nerdeyse normali bu değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ercüment ortaya çıkacağı için erkeğin bikini giymemesi gerekli bu doğru bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sadece pelerin yetmez, onu kaldıracak nüfus ve karizma da lazım yoksa şabalak gibi durur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Nüfuz mu demek istedin acaba? Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 adam sedat peker'in yeğeni beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çobanların giydiği panço pelerine benziyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi aslında para hazır da atı kesemeyiz. 8 10 civciv drainlerse kesilebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Mc_Lovin said: Nüfuz mu demek istedin acaba? Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi. seni hor görüyorum mc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mc_Lovin said: Nüfuz mu demek istedin acaba? Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi. bence vasatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Pelerin güzel olur aslında ama kesin eşşek şakaları yüzünden baya bi boğarı sakatlanan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 afedersin ama çünkü eşşegin.... şaka şaka pelerinle s.çamayız da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Glatheros said: Mc_Lovin said: Nüfuz mu demek istedin acaba? Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi. bence vasatsın. bok içinde badem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 pelerinle sıçmanın ne kadar zor olacağı remarkı bence başlıktaki en önemli nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 otobüsten inerken kapısına sıkışır ölürüz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 noyan giyiyordu en son oyle hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 smokin, frak, takım elbise, vs üstüne pelerin iyi gider de gündelik giyilen şeylere gitmez ya.. hani takım elbiseye de şundan ötürü ceketin kolları kabanın kollarında kırışıyor giyip çıkartırken zor oluyor diye gündelik kot tshirt vs üstüne gitmiyor pelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar