Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden pelerin giymiyoruz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Yalnız pelerin biraz daha böyle smokin üzeri birşey değil mi aslında?

yay taşımayacaksan gerek yok aslında pelerine. yayları yağmurdan, çiyden korumak dışında pek kullanan olmamış tarihte zaten. hele bir de süvariysen, üzerinde 2 kilo at sidiği ve bokuyla gezmek hiç iyi olmuyor.

dizin altına inen palto, trechcoat bile giymek mesele günümüzde, pelerin nereye giyiyorsunuz; mandrake misiniz lan!?!?!?
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Pelerin giyilmemesi dışında bir de erkeklerin günümüzde nadiren çizme giymesi ilginç. Tamam, çeşitli sporlar için ve arazi koşulları gerektirdiğinde erkekler de çizme giyiyor ama kadınlar gibi günlük kıyafetle beraber çizme giyen erkeğe pek rastlanmıyor. Olsa olsa pantolon içine giyilen kovboy çizmesi falan oluyor.

Mesela sokakta şöyle dolaşsak fena mı olur?

http://cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/glittery-thig-high-male-boots-givenchy-over-the-knee.jpeg

öyle dolaşsak güzel olmaz ama kadınlar bu kadar yaygın giymeye başlamadan önce çizme giymek gibi bir fikrim vardı ama aklıma bile gelmiyor artık
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/64/61/94/64619402a6a5cc82d2328b9e53955600.jpg

bu iyiymiş ama, zaten evde battaniyi böyle yapıp geziyorum güzel oluyor
Mesaj tarihi:
Nüfuz mu demek istedin acaba?

Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi.
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

Şu anda türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herhangi bir insanın bana karışıp beni hor görebileceğine olasılık vermiyorum. Sebeplerini yazmayayım şimdi.

seni hor görüyorum mc sdf
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

bence vasatsın.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Mc_Lovin said:

bence vasatsın.

bok içinde badem
Mesaj tarihi:
smokin, frak, takım elbise, vs üstüne pelerin iyi gider de gündelik giyilen şeylere gitmez ya.. hani takım elbiseye de şundan ötürü ceketin kolları kabanın kollarında kırışıyor giyip çıkartırken zor oluyor diye

gündelik kot tshirt vs üstüne gitmiyor pelerin
  • Yeni Oluştur...