Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Hunter en iyi ya Arena'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: questlerden geliyo ya bende pack açmaya döndüm. ortalama 4-5 win alıyorum. yinede onun siniri stresiyle uğraşacağıma bide kesinlikle beceremediğim dekler var. paladin+druid+mage rog main dekim normalde. arenada daha 2 win üstü göremedim rog olmuyor mage en iyi arenada priest en kötüydü en son mage oynamasıda cok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ben meycde spellemi vuracağım kıriçırla mı vuracağım hangisiyle şeyapacağım falan derken gidiyor benden o el bi türlü beceremedim mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paladin arenada ne zevki class. 4 tane consecration 4 tane truesilver 2 Kings geldiği Arena run falan oluyor. d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 her classda aynı abi olay fireball pyro gibi speller mumkunse adama saklamak lazım ama yane agac dede diktiyse druid elinde tutucana yroyu vur beline beline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: aaaaabi. priestle 5 win al şeysi geldi. bu arada benim deckler kadar fakir hiç deck yok. direk basic kartlar 3-4 kart değişik sadece rogue deckinde 6 tane falan rare var bu yani. heriften thoughtstealle ysera aldım koydum mirror entity mi ne varya secret açtığın creature'u kopyalıyor adamda da oldu. benimkini polimorphladı. mind controlle aldım. ysera dream kartı var bitane +5/+5 ver sonraki tur öldür diye. adam onu benim çaldığım yseraya attı sonra mirror image açtı. elime HOLY NOVA geldi. iki tane doubla minion health sonrasında inner fire atarak şimdiye kadar tek turda vurabildiğim en büyük şeyi vurdum sanırım sdjfhjsdfhjsdfhjsf http://i.imgur.com/YMZjrEr.jpg kerim fenasi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bende noob olarak yeni başladım. Fazla tecrübem yok. 100 olunca deck Alıyom. Arena 1 2 kez denedim. 1 win aldım anca. Deck mi alayım. Yoksa arena mı zorlayım. Ne önerirsiniz. Ranked da hunter oynuyorum. Ranked mı kasayım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 150 g yapana kadar ranked, nasıl olsa kaybedeceğin bir şey yok, 150g olur olmaz arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Arma said: Bende noob olarak yeni başladım. Fazla tecrübem yok. 100 olunca deck Alıyom. Arena 1 2 kez denedim. 1 win aldım anca. Deck mi alayım. Yoksa arena mı zorlayım. Ne önerirsiniz. Ranked da hunter oynuyorum. Ranked mı kasayım yoksa. bence şöyle yap. amerika sörvırı seç. orada bi kas önce işte bütün heroları lvl10 yapınca bi 100gold bonus geliyor. bütün expertleri yenince bi 100g geliyor. 100 ranked win alınca 300g geliyor. bitane beleş arenası daha var falan filan. orada alıştırma olur. eu serverında quest geldikçe gir sadece onları yap. bende 300-400g birikiyo arada böyle böyle girip arena yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QWawuc7UYRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Aceace said: control warrior ise oyunun açık ara en pahalı decki. Grom, rag, Sylvanas, Cairne, Ysera/Blacknight olmazsa olmaz legendaryler. Ki Geddon da harika gidiyor. Alextraszalı versiyonu da bayağı meşhur. Yamulmuyorsam 4 ya da 5 tane de epik var. Yani fulle yakın deste olmadan oynanabilecek gibi değil. Cidden belirttiğim decklerden biri böyle bir şeydi, warrior deck :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Casualın öyle olmasının sebebi full kartlı adamların main decki dışında quest yaparken casual oynaması çok yüksek değilse rankınız ranked çok daha düşük deckli adamlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: Arma said: Bende noob olarak yeni başladım. Fazla tecrübem yok. 100 olunca deck Alıyom. Arena 1 2 kez denedim. 1 win aldım anca. Deck mi alayım. Yoksa arena mı zorlayım. Ne önerirsiniz. Ranked da hunter oynuyorum. Ranked mı kasayım yoksa. bence şöyle yap. amerika sörvırı seç. orada bi kas önce işte bütün heroları lvl10 yapınca bi 100gold bonus geliyor. bütün expertleri yenince bi 100g geliyor. 100 ranked win alınca 300g geliyor. bitane beleş arenası daha var falan filan. orada alıştırma olur. eu serverında quest geldikçe gir sadece onları yap. bende 300-400g birikiyo arada böyle böyle girip arena yapıyorum. Bi tek warlock kaldı 10 yapmadığım onuda yapayım o zaman. Ranked da19 um. Casual yerine ranked kasayım. Expertlerin 1 2 tanesini yendim. Gerisinide tamamlayım. Sonra birikenlerle arena. Hmm ok saolasın. Us serverı yeto mu? Orayı tavsiye ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yeto degil saat farkından dolayı liselilerin girdiği saate denk geliyosun afasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yetoluktan değilde kafan rahat hiç pack açmadan sırf arena yapıyosun. ben orda öğreniyorum arena olaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 hunter. şu starving buzzard+hounds. her oyun net. tek hareketi falan sanırım. bi o bide fire trap mi ne var herkese 2 vuran. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: ben meycde spellemi vuracağım kıriçırla mı vuracağım hangisiyle şeyapacağım falan derken gidiyor benden o el bi türlü beceremedim mage Mage arenanın şu anda en iyi classı Mage averages 5.46 wins per arena with a 65.38% game win rate 21.15% of arenas played by our players are as Mage Paladin averages 5.13 wins per arena with a 63.8% game win rate 18.09% of arenas played by our players are as Paladin Shaman averages 5.11 wins per arena with a 63.69% game win rate 12.7% of arenas played by our players are as Shaman Rogue averages 5.02 wins per arena with a 63.26% game win rate 11.01% of arenas played by our players are as Rogue Druid averages 4.89 wins per arena with a 62.62% game win rate 13.09% of arenas played by our players are as Druid Hunter averages 4.74 wins per arena with a 61.9% game win rate 5.63% of arenas played by our players are as Hunter Warrior averages 4.57 wins per arena with a 60.93% game win rate 6.87% of arenas played by our players are as Warrior Priest averages 4.33 wins per arena with a 59.6% game win rate 6.19% of arenas played by our players are as Priest Warlock averages 4.29 wins per arena with a 59.32% game win rate 5.27% of arenas played by our players are as Warlock Ben de arenamastery'den haberim olduğundan beri tutmaya devam ediyorum. http://arenas.ws/LNLp Gelelim oynanış şekline... Mage ile oynarken daima tempo mage oynamak lazım. Mage her ne kadar oyunun en iyi tempo artırma kartına sahip olmasa da (En iyi tempo artırma kartı oyundaki bütün weaponlar oluyor:) ) Mage oyunun en iyi spellerine sahip. Class spesific minionları ortalamanın üzerinde. (Water elemental ve Mana wyrm en op minionlardan olabilir.) Her ne kadar mana efektif olmasa da kendinden spell power +1'e sahip. (Bu arada hero power kullanmak temponuzu yavaşlatır. Yani sallıyorum 4 manada boardta 3/1 ya da 2/1 rakip minionu varken gidipte hero power kullanmayın. Delikanlı gibi koyun yetiyi, tazdingoyu, teacherı....) Suncleric, Dark iron dwarf gibi minionlar genel olarak çok iyi oldukları gibi mage'de daha da fazla işe yarıyor. Diğer classların removal ve board clearları mage kadar iyi olmadığından bir yerden sonra boardı yavaş yavaş büyüterek rahatlıkla ezebilirsiniz. Mage secretları genel olarak arenada güvenilir değiller. Ha kirin-tor mage 3 manaya 4/3 olduğundan ötürü üstüne bir de mirror entity/counterspell atarak tempo avantajı sağlayabilir ama çoook nadir rastlanan bir durum. Kısacası genel olarak kolay kolay secret almamaya çalışın. Aklıma bunlar geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 eyvallah ya uzun uzun yazmışsın saol. ben main olarak rog oynuyorum. ama arenada daha başarılı olabilecek bir deck yapamadım. benim kazmalığımdan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 sacma sapan combolar denerken en iyi troll oyun şeklini buldum sanırım. kısa sürede board op oluyor. mage oyna. tüm spelleri ya karşı minionları kesmeye sakla ya da önden karşı heroya salla. bol bol 1-2-3-4 minionlarla çalış(özellikle murlyler ahaha)deck te 6 dan yukarı creature a gerek bile yok. 8 mana stone a gelmeden gg cekiyor karşı taraf. ya well played ya threaten geliyo lel. tabi el kötü gelirse yapacak bişey yok. 4 mana stone a kadar ortada en az 3 creature -biri taunt- olmazsa sen gg oluyosun. direk concede. *examples above might be slightly exaggerated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 rog deckim onun biraz daha iyimseri benim e önceki halinden sonra az buçuk şöyle değiştirdim http://i.imgur.com/E397IMg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bu cardback'ler daha gelmemiş ama bugün Kolento'yu izlerken onun legend arkalığı vardı nasıl oluyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: rog deckim onun biraz daha iyimseri benim e önceki halinden sonra az buçuk şöyle değiştirdim http://i.imgur.com/E397IMg.png abi rogue'sun ve hala defiasla sinister strike falan kullanıyorsun geç bunları, de yapabilirsen yap, yapamadıklarını gerisiyle yapıp kesinlikle bi gadgetzan + coldblood+conceal ve prep yapman lazım. bende de var gerçi defias ama başka kartım yok şuanda rogue ile kullanabileceğim acolyt ve loot hoarder kesinlikle lazım. turn 5 yapabilirsen gadgetzan + prep + conceal atabilmen lazım. böylece 2 kart çekiosun turn 5 ta ve gadgetzan invis oluyor öldürebilmelerine şans vermemiş oluyorsun öbür turnde elinde ne kadar spell varsa heroya atıp bunlar shiv olur, eviscrate olur bunları atarak kart çekmeye devam ediceksin, en önemlilerden biri de sap. turn 6 da adam taunt falan koyarsa direk vericeksin eline adama damage yapmaya devam ediceksin. hele hele işte turn da sap eviscrate cold blood + weapon'una deadly poison da sürersen 15 damage vuruyorsun gg wp. http://i.imgur.com/FiRXKAE.png gadgetzan 4 cold bloodla 8 evis 4 weapon 3 15. edit: bi de minionlara backstab dışında kartlarını vurmamaya çalış shivi falan heroya at direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 inyormaynd said: Bu cardback'ler daha gelmemiş ama bugün Kolento'yu izlerken onun legend arkalığı vardı nasıl oluyor bu iş? bizim 20ye kadar oynadığımız card backi değil legendlara geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 çok miracle o ya. esnekliği yok abi 20-30 maç izledim. geldi geldi gelmedi bakıyosun ortaya böle. sinister kaldırıp sap shadowstep falan koyabilirim gerçi yapmam lazım önce tabi. şu deckteki bir tane kart düşmedi. kendim yaptım sırf. tek bir rog kartı düşmedi kullandığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şans tabi canım ama oynaması en zevkli rok türü herealde .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar