shearer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 şurda güzel bir rehber var bu nasıl oynanır diyenler için https://www.youtube.com/playlist?list=PLzDz0ZfmBpTowj32_cZa0ud7iG4Z8JnWc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Modern Day modunda Monarchist Coup olduğunda gösterilen görsel çok manidar olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 https://www.twitch.tv/paradoxinteractive ww2 wednesdaye denk geldim. herkes kendine atanan birlikleri kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Ben bunda çıkarma ve hava indirme yapamadım Almanya ile . Bir yardım :( Bir öncekinde çok basitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 çıkarma için bölgede donanma üstünlüğün, paratrooper için ise hava üstünlüğün olması lazım. çıkarmayıda porttan yapıcaksın, orduyu gönder hazırlansınlar 40-60 günde. yalnız belli bi sınırı var kaç bölük çıkarabiliceğini onu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 şimdi fark ettim de ben bu oyunu aldım, yükledim ve öyle kaldı. hazır bayram tatili falan derken bir bakayım artık şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 _Rave said: çıkarma için bölgede donanma üstünlüğün, paratrooper için ise hava üstünlüğün olması lazım. çıkarmayıda porttan yapıcaksın, orduyu gönder hazırlansınlar 40-60 günde. yalnız belli bi sınırı var kaç bölük çıkarabiliceğini onu kontrol et. Norveç kıyıların da ingiliz donanması ile benimkiler kapışıyorlar ama üstünlüğü nereden görücez. Toplam da 4 marine - 4 dağçı çıkarmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 nereye çıkartıcaksın? ingiltere ise hiç girme o işe o kadar adam ile yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 donanma ekranında patrol-seek n destroy falan diye görev veriyorsunya, orda çıkarma yapıcağın yolu donanmana patrol yaptırt. yalnız dediğim gibi sadece çıkarma yapıcağın kıyıya komşu olan denizi değil, transport gemilerinin izleyiceği yoldaki bütün denizlerin senin kontrolünde olması lazım. eğer üstün isen o bölgede mavi, değil isen kırmızı görünür donanma ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 E zaten yazıyor neden çıkartma yapamadığı. Manş kanalında büyük ihtimal üstünlük yoktur, uçak ve gemi yolla. Bir ihtimal yeterli konvoy da olmayabilir. İmleci üstüne getir çıkartma emri simgesinin, yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Manş değil Norveçe çıkamadım :( Paraşütçüler de gitmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://forum.strategyturk.com/konu-gunluk-hoi4-komuta-zinciri eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bu oyun demini aldı mı ? aldıysa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 AS bayrakları, Türkiye rework geliyor cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) oha harika https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/hoi4-dev-diary-turkey.1426547/ su treenin guzelligine bak ya haha ya ahahah Eylül 23, 2020 Lancelion tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/newshub/app/394360/view/2790500324267721117 Sarı saçlım mavi gözlüm Eylül 23, 2020 Dragonutopia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 güzel ya, türkiye de açık ara en popüler minor state imiş oyundaki, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 kaiserreichdan kafami kaldirirsam bir tur daha giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Türklere özel ağaç gelir de bu gelmez mi? Spoiler Introducing… the camelry unit! They’re more reliable and resource efficient than cavalry, but they’re slower, tougher to train, and they cost more equipment. Cavalry is also good in a variety of environments, while Camelry is great in a select few environments but not so good in most others. However, with an even higher level of suppression than cavalry they make fantastic garrisons in a pinch. Turkey will gain access to Camelry units if it conquers parts of Arabia. Other countries that operated camelry units during the time period (colonial powers like Britain, France and Spain as well as countries on the Arabian Peninsula) will also gain access to them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Ver wishlisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Bu ne lan askerler bıyıklı, hangi salak yapmış bunu, müzik de berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 off o sakalli askerler osmanlida bile yok, hala nasi bole kekolara yaptiriolar ya klasik batili kafasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 birde bu gerizekalilar turk askeri resmederken 19yy in sonundan itibaren import edilen prusya militarizminden bir haberler, harp okullarindaki hocalardan idollere, fanboyluklara falan filan cok ciddi bir prusya etkisi var bugun bile devam eden simdilerde goruyorum redditte, almanya arada TR ye sicak mesaj vs verince hemen "cok turk yasio oy devsirmece" vs diyip geciyor gerzekler sanki CDU ya oy veren turk varmis gibi, almanya avrupada cevrelenmemek icin, osmanli bolgede cevrelenmemek icin birbirine yanasmis o zaman ve kulturel cok guclu baglar kurulmus falan filan ama hiyara sorsan "gastarbeiter/kummelturke" diyip gecio dogru durust tarih bilmediginden hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 bıyıklı ve sakallı konusunu verip veriştirmiş herkes haklı olarak. palmiyeyle deve yürütmemişler neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 18 saat önce, Sam dedi ki: güzel ya, türkiye de açık ara en popüler minor state imiş oyundaki, enteresan. oyunu oynayan Türkleri bir kenara bırakırsak konum olarak oldukça avantajlı bir yerdeyiz bu arada dlc baya ayrıntılı özelikle isyan ve yurt içi kliklerin bölgesel yayılmaları falan enteresan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar