Namessar Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 et konsolcu seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 off köylü kokmuş buralar alın konsollarınızı gidin soğan falan ekin dirty peasantz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 asıl master race her sisteme sahip olanlar yahu. tek sisteme bagli olan fakirler dusunsun asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 PS3'e aldım keyifle oynadım, PS4'de aldım keyifle hala oynuyorum, PC'de pre-order ettim, keyifle oynayacağım. GRAND FUCKING ULTRA MASTER GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hakketten bende de öyle oldu gidip her oyunun indirmini beklerim gta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 spompas said: 4770k 4.8 ghz gtx 970 1490 mhz her oyunu 4k akıtıyorum bu oyun için ciddi şüpelerim var panpa soğutucun nedir? edit:işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 h110 http://www.corsair.com/~/media/Corsair/Product%20Photos/cpu-coolers/h110i-gt/large/H110i_10.png Civcivhead said: spompas said: 4770k 4.8 ghz gtx 970 1490 mhz her oyunu 4k akıtıyorum bu oyun için ciddi şüpelerim var panpa soğutucun nedir? edit:işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 TJT6KA-S9YGHM-2SFU98 kodu ile gmg de 36.5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 patlamış heralde unable deyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bana ozel mi acaba bende calisiyor %27 indirim kodu. Get your copy: your code is valid until 4pm UTC on Monday 23rd March. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 mail gelmiş bana da gmg'den %27 ama kod farklı. önceden üye olanlar maili kontrol etsinler kişiye özel kod üretmişler sanırım. 36.5 iyi fiyat ön siparişte. aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 LathspeLL said: PS3'e aldım keyifle oynadım, PS4'de aldım keyifle hala oynuyorum, PC'de pre-order ettim, keyifle oynayacağım. GRAND FUCKING ULTRA MASTER GOD sen yetkili bi arkadaşa benziyosun asd. multinin bi olayı varmı şimdi oyunda, yani devamlılık varmı yoksa 2 hafta takıl at tarzımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Arkadaş çevren ile oynuyorsun kesinlikle devamı var. Bir kere level olayı var. LVL arttıkça yeni giysiler ve silahlar açılıyor. Bir çok mod var, en çeşitli multiplayer deneyimi denebilir. Neredeyse MMO diyeceğim. İster freeroam'da 32 kişiyle takıl, kaos yarat; bir sürü random aktivite yap, yapanları engelle... Veya 4-6 kişilik görevleri yap, 32 kişiye kadar off-road'tan, speed race'e, çılgın stunt'lardan paraşüt atlamalarına kadar yarışlara gir, survivor modunda gelen çete horde'una karşı dayan, capture the flag, deathmatch, team deathmatch gibi klasik modlarda takıl falan. Ya da son gelen Heist'lere katıl. Oyun çok zevkli. PS4'te falan tek sıkıntısı uzun loading zamanları ve oyuncular arası bağlantı problemleri. PC'de bunlar ne halde olur merak ediyorum. Eğer bu sorunlar olmazsa efsane olur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Her ertelenme haberinde yürekleri ağızlara getiren GTA V, bu sefer güzel bir haberle karşımızda. İlk olarak 27 Ocak’ta PC platformlarında piyasaya çıkması beklenen oyunumuz, Rockstar tarafından 24 Mart’a ertelenmişti. Sonrasında ise takvimlerimiz 14 Nisan tarihinde sabitlendi. GTA IV’ün saç yoldurtan optimizasyon sorunlarını yaşamak istemeyen firma, oyunu en iyi haliyle piyasaya çıkarmaya çalışıyor. Gelelim güzel haberimize. Grand Theft Auto V’i Playstore’dan satın alan TTNET kullanıcılarına güzel bir sürpriz var. 1 Nisan tarihinden önce Grand Theft Auto V’i ön sipariş ettiğimiz takdirde, 2 – 30 Nisan tarihleri arasında sınırsız Adil Kullanım Noktası (AKN) avantajından faydalanabileceğiz ve bu süre zarfında adil kullanım kotamızı doldurmayacağız. GTA V’i Playstore’dan ön sipariş ile satın almadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate almanızı öneririz Bu kampanya oyunu daha önce ön sipariş veren oyuncular için de geçerli. * Bu kampanya TTNET Limitsiz İnternet Paketi üyeleri için geçerli. * Bu kampanyadan yararlanabilmek için oyunu TTNET faturanıza yansıtarak satın almanız gerekmekte. * Bu kampanyadan yararlanabilmek için Nisan ayı boyunca internet paketinizde değişiklik yapmamalısınız. http://fragtist.com/haber/gta-vi-bekleyen-ttnet-kullanicilarina-mujde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 muhabbete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Lan bende güzellik yapıp nisan başında falan çıkaracaklar sanmıştım peh.Fakirler bana usb disk yollasınlar,downloada açıldığı gün, yükleyip geri yollayayım sdafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 İSS'nın AKK üzerinden promosyon yapıyor olması çok üzücü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 lan biz bu oyuna taa ne zman para verdik. Aldığımı unuttum hala yok oyun ortada amino asit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ben de aldım da pillars of eternity'yi anca bitiririm 15 günde zaten. gün saymıyorum o yüzden. bi kere daha erteleyebilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Abv ya tam taşınma haftası. Net yok bişi yok kafadan 20-25 nisanı bulur oynayabilmem :/ şansımı seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 aldım gitti valla gelsin 14ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 lan greenmangamingden ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum.Pre order yapmıştım 3-4 ay oldu galiba.Bu gmg yamuk yapmaz dimi? pre-order lı oyun almamıştım hiç gmg den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben borderlands 2 yi almıştım pre sıkıntı olmadı. şimdi de gta yı aldım yine oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uvhJ0-zMXLU ben gameplay videosu beklerken adamlar bunu yayınlamış 1080p 60fps açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 oyun ps'e çıkalı 1 yıl fln olmadı mı ya, neden hala pc'i çıkartamadı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar