Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

PS3'e aldım keyifle oynadım, PS4'de aldım keyifle hala oynuyorum, PC'de pre-order ettim, keyifle oynayacağım.

GRAND FUCKING ULTRA MASTER GOD

sen yetkili bi arkadaşa benziyosun asd.
multinin bi olayı varmı şimdi oyunda, yani devamlılık varmı yoksa 2 hafta takıl at tarzımı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş çevren ile oynuyorsun kesinlikle devamı var. Bir kere level olayı var. LVL arttıkça yeni giysiler ve silahlar açılıyor.

Bir çok mod var, en çeşitli multiplayer deneyimi denebilir. Neredeyse MMO diyeceğim. İster freeroam'da 32 kişiyle takıl, kaos yarat; bir sürü random aktivite yap, yapanları engelle... Veya 4-6 kişilik görevleri yap, 32 kişiye kadar off-road'tan, speed race'e, çılgın stunt'lardan paraşüt atlamalarına kadar yarışlara gir, survivor modunda gelen çete horde'una karşı dayan, capture the flag, deathmatch, team deathmatch gibi klasik modlarda takıl falan. Ya da son gelen Heist'lere katıl.

Oyun çok zevkli. PS4'te falan tek sıkıntısı uzun loading zamanları ve oyuncular arası bağlantı problemleri. PC'de bunlar ne halde olur merak ediyorum. Eğer bu sorunlar olmazsa efsane olur oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ertelenme haberinde yürekleri ağızlara getiren GTA V, bu sefer güzel bir haberle karşımızda.

İlk olarak 27 Ocak’ta PC platformlarında piyasaya çıkması beklenen oyunumuz, Rockstar tarafından 24 Mart’a ertelenmişti. Sonrasında ise takvimlerimiz 14 Nisan tarihinde sabitlendi. GTA IV’ün saç yoldurtan optimizasyon sorunlarını yaşamak istemeyen firma, oyunu en iyi haliyle piyasaya çıkarmaya çalışıyor.

Gelelim güzel haberimize. Grand Theft Auto V’i Playstore’dan satın alan TTNET kullanıcılarına güzel bir sürpriz var. 1 Nisan tarihinden önce Grand Theft Auto V’i ön sipariş ettiğimiz takdirde, 2 – 30 Nisan tarihleri arasında sınırsız Adil Kullanım Noktası (AKN) avantajından faydalanabileceğiz ve bu süre zarfında adil kullanım kotamızı doldurmayacağız.
GTA V’i Playstore’dan ön sipariş ile satın almadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate almanızı öneririz
Bu kampanya oyunu daha önce ön sipariş veren oyuncular için de geçerli.

* Bu kampanya TTNET Limitsiz İnternet Paketi üyeleri için geçerli.
* Bu kampanyadan yararlanabilmek için oyunu TTNET faturanıza yansıtarak satın almanız gerekmekte.
* Bu kampanyadan yararlanabilmek için Nisan ayı boyunca internet paketinizde değişiklik yapmamalısınız.

http://fragtist.com/haber/gta-vi-bekleyen-ttnet-kullanicilarina-mujde
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...