ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ne biliim SA yazıyor sonunda. Sonra güney Amerika vpnsi bulmakla uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 arala boykot şeysi yapmışlar destek olalım. https://www.change.org/p/aral-game-aral-boykot-oyun-fiyatlar%C4%B1n%C4%B1-evrensel-kabul-edilebilir-fiyatlara-%C3%A7eksin-bu-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1-dikkate-almad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-taktirde-t%C3%BCm-oyuncular%C4%B1-boykota-davet-ediyorum?after_sign_exp=default&just_signed=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 fakirlik zor tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 fakirlik ve aptallık farklı şeyler aral'dan alan bariz aptaldır; ya da sabırsız gta aşığıdır, koleksyonerdir falan. Türkiye'de ne fakirler görüyoruz elinde iphone 6'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ObuzHapsever said: Ne biliim SA yazıyor sonunda. Sonra güney Amerika vpnsi bulmakla uğraşmayalım. Ben legal yazılarını falan okudum onun. Öyle bir şeyden bahsetmiyor. Anladığım kadarıyla San Andreas yanında hediye geldiği için öyle bir ibare koymuşlar. Çünkü sattıkları hiçbir oyunda parantez içinde region ibaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 greenmangaming sagolsun kahrolsun aral ve gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 abi en parayla şu kadara geliyo diye kimse kandırmasın kendini gayet 200 lira oyun işte. enparaylada olsa vermek gelmiyo insanın içinden. 35$ a alınıyosa öyle akmak en mantıklısı,enparanlada daha sonra başka oyunlar alırsın mantıklı olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 35$ nasıl oluyor ben orayı kaçırmışım? GMG'de 50 $ değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DareJedi said: Biz ps4 icin 55TL ye almistik siz de uzulmeyin Greenmangaming bu kodu girince SAVE23-PEROFF-MOSANT 38.5$ satiyor oyunu bir arkadasiniz ile paylasirsaniz tutari 45TL ye geliyor ah pardon pcde ayni keye sahip oyunu ayni anda oynayamiyordunuz :P Neyse 38.5$ da iyi fiyat g2a ile fln ugrasmayin. http://i.hizliresim.com/l0qqJl.jpg This game will be delivered as a Rockstar Games Social Club redemption code. Customers will require a free Rockstar Games Social Club account to play. arkada kalmış uplim adam almış işte 38$ mış bu arada fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.gamekeystore.net/store/grand-theft-auto-v-steam-gift-key.html Şurası güvenilir mi steam key için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 region lock durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 applev0dka said: Liebe said: 50 dolar oyun nasıl 200 TL Ye geliyor soktumunun memleketine ya internet cafe internet cafe dolaşıp şu durumu atlatsak devririz tayyo'yu aslında aynen ya (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bu fiyatların sebebi aral'dan teknosa'dan dnr'dan falan 250tl ye ps3 xbox vs oyunları alan kitledir. adamlar sana satamıyor ama onlara sattığı yetiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 steam key aramanın mantığı yok ya. steam'den tıklıyosun yine kendi launcher'ini açıyor. 38.5 çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Muhtemelen Steam arkadaşlarınız oyun içinde görünmeyecek Social Club ile eklemediğiniz sürece. PS4'te öyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 çin steamden 35$ a alıyınıyor söylentileri var? kilitsiz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 38.5$ cok temizmis 2 tane aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 abi alışverişin her aşamasında zaman aşımına uğruyor sinir oldum. heh oldu. Kayıt ve alım işlemlerinizi şu link üzerindeen yaparsanız; http://www.greenmangaming.com/?gmgr=vepileha hem size hem bana 2 dolar geliyor. Öptüm kib by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 GMG keyleri oyunun çıkmasından 1 gün önce mi yolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 gmg den aldım gitti bundan iyisinimi bulucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hsbc kart sorunu yüzünden bir türlü alamadım sinir etti edit: başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aceleniz ne abi bu kadar çıkışına 2 ay olan oyunu almaya çalışıyorsunuz hemen, indirim bindirim bissürü şey olur daha o zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Zaten inmis hali 38 dolar daha da inmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 En ucuz Steam key veren yer neresi beyler bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 gta 5 38 doların altına insin gel beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar