Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 nuuvem veya hayir almayin, region lock olayi belli degilmis tam sanirim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ahah japonya ve norveç'i bile sollamışız. harbi böyle rezalet görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Oyun çıkmaya yakın 40-45 usd ye steam keyleri bulunur merak etmeyin. Ama Aral ve Steam in yaptığı tam hayvanlık.Adamlar yarın bi gün tutup tüm AAA+ oyunları tr'de 200tl ye satmaya kalkarsa steam tr yalan olur.Hani şimdilik 2-3 büyük oyun dağıtıcısında durum böyle.Durum iyice kötüye gidebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Master race'e koymaz 199₺, basın order'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 dayanamadım 5 tane aldım çünkü gta 5 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 -____________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben hala bekliyorum gaben konuya ağırlığını koyacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dark_Soul said: Oyun çıkmaya yakın 40-45 usd ye steam keyleri bulunur merak etmeyin. Ama Aral ve Steam in yaptığı tam hayvanlık.Adamlar yarın bi gün tutup tüm AAA+ oyunları tr'de 200tl ye satmaya kalkarsa steam tr yalan olur.Hani şimdilik 2-3 büyük oyun dağıtıcısında durum böyle.Durum iyice kötüye gidebilir yani. Ortamı nasılsa buldular diye 250'ye çıkar yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Liebe said: 50 dolar oyun nasıl 200 TL Ye geliyor soktumunun memleketine ya internet cafe internet cafe dolaşıp şu durumu atlatsak devririz tayyo'yu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dünyanın en pahalı benzinini nasıl kullanıyorsak öyle geliyor. Millet gerizekalı ve kaz gibi yolunmaya bayılıyor. "Gelip ziksen ses etmez, küfür etsen kavga çıkarır" lafı tam bizim milleti tanımlıyor. Bu oyunu steam librarye eklesenizde oyuna tıklayınca oyunu değil rockstarın drm launcherını açacak. Uplay ve origin oyunları gibi. Steamden olmanın hava atmaktan başka kazancı olmayacaktır :F Boşuna pahalıya gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 steam achi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Yok achi falan. Sonra eklenebilir ama kart bile yok. Başka drmın oyunu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Redeagle said: Dünyanın en pahalı benzinini nasıl kullanıyorsak öyle geliyor. Millet gerizekalı ve kaz gibi yolunmaya bayılıyor. YALANNN http://i.imgur.com/anE6XCD.png Neyse yatıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Lütfen:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 https://eksisozluk.com/aral-gamei-sikayet-ediyoruz-kampanyasi--4665211?a=popular millet yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ben şikayetimi e-devlet üstünden ettim. -Gümrük ve Ticaret Bakanlığı --Tüketici Portali - Tüketici Şikayeti Uygulaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Allah belalarını versın ya 200₺ nedir abi bir pc oyununa??? Şu aralı şikayet etmek gerek.. Bimer var oraya şikayet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Redeagle said: Steamden olmanın hava atmaktan başka kazancı olmayacaktır :F Boşuna pahalıya gitmeyin. şu doğru ama modların geleceğini söylediler steam workshop destekli gelirse ne olacak onu merak ediyorum. evolve'da 170tl imiş. kabus gibi çöktü Aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Aral sayesinde steam'i öğrenecek devlet, twitter'ı nasıl vergisini ödemiyor diye harrasladılar aylarca, aynısını steam'e yapıp fiyatları daha arttırmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Gmg de SA yazıo bu ne south america mı asdfdss sonra allahın en leş gaming communitysi ile aynı serverda online oynamak zorunda kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Laorx said: Aral sayesinde steam'i öğrenecek devlet, twitter'ı nasıl vergisini ödemiyor diye harrasladılar aylarca, aynısını steam'e yapıp fiyatları daha arttırmazlar umarım. zaten 200tl olduktan sonra isterlerse 300-400tl yapsınlar nasıl olsa her halükarda alınmayacak. paticik'te bulunan bir aral çalışanı hatırladığım kadarıyla biz lüks tüketim vergisi ödüyoruz ondan fiyatlar böyle demişti. bu konuda herkesin tartışmaya katılması lazım neler yapılabilir konuşmak gerekli. 80-100tl arası dünya fiyatı olan lisansı 200tl ye itelemek kabul edilebilir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bana paypalla 150 tl gonderin steamden gift olarak gondereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.rockpapershotgun.com/2014/12/18/steam-region-locking-gifts/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 us'ten tr'ye gifti kapatmamislardir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 steam achievement sistemi var galiba. şöyle yazıyor. Achievement Languages english,german,french,italian,koreana,spanish,tchinese,russian,japanese,polish,brazilian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar