Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

91 liyim ve hazırlık okuyorum

patatogod

Öne çıkan mesajlar

Vakıf bir ünide mühendislik okuyacağım, sınıftakiler 95li ve ben 94lüyüm diye geçiniyorum ama sakaldan ötürü sivilceli gençlerin arasında ağır abi gibi duruyorum. Bu durum benden küçük 4-5 yaşında kızlarla çıktıgım zaman kimliğimi birisi görüp yalandan dolayı bırakılırmıyım diye çekiniyorum, öğrenci kimliğini ve ehliyetimi saklıyorum birisi görür felan diye.ailesel problemlerden ötürü babamın yanında çalışıyordum ondan geç başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

bu durumu ben de çok yaşadım. Hep 1-2 yaş küçük söylemişimdir yaşımı millete.
Erasmus'a gittiğimde 26 yaşındaydım arkadaşlarım 21-20 yaşında.
Millet hiç bir yere para vermezdi ben ne zaman müzeye girmek istersem yaştan dolayı para ödüyordum yapmadığım numara kalmıyordu.

Ev arkadaşım 42 yaşındaydı. Avustralya da chef'miş okumaya karar vermiş sonra da erasmus.

Yani bunlar boş işler.
TR de inanılmaz bir yaş baskısı var.

-bu yaşta hala okuyor musun?
-bu yaşa kadar evlenemedin mi?
-bu yaşa kadar askerlik yapmadın mı?

Hayat herkese adil davranmıyor. Kimi okulu bırakıyor, kimi çalışıyor vs.

bu yüzden hiç takmana gerek yok. Aksine kendinle gurur duy, hala bu yolda emek veriyorsun, guardın düşmemiş. Okumaya çalışıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

91 liymişsin aga. 86-87-88 olsan tamam diyecem de 3-4 yaştan bi cacık olmaz. tam kıvamındasın. senin o kızlarla yaş farkını iki ile çarp. ben o durumda okuyorum iki senedir. zaman zaman şahit olduğum muhabbetten dolayı napıyorum ben amk nerdeyim ben diyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
87'liyim bir sene icinde ikinci okul bitiyor. Mutluyum ama ikinci kez girme tercihimle, cok hatalar yapiliyor 17-18 yasinda. Hayatim kalan 50 yilini o hatalarla yasama ihtimali yerine 4-5 yil daha gec baslarim okul sonrasi yasama yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...