patatogod Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vakıf bir ünide mühendislik okuyacağım, sınıftakiler 95li ve ben 94lüyüm diye geçiniyorum ama sakaldan ötürü sivilceli gençlerin arasında ağır abi gibi duruyorum. Bu durum benden küçük 4-5 yaşında kızlarla çıktıgım zaman kimliğimi birisi görüp yalandan dolayı bırakılırmıyım diye çekiniyorum, öğrenci kimliğini ve ehliyetimi saklıyorum birisi görür felan diye.ailesel problemlerden ötürü babamın yanında çalışıyordum ondan geç başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 salla geç 87liyim kaç kez üniv 1deyim diye yedirdim hazırlık okuyan kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 senko sende bir bizi silkelememişin üni okurken arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Niye yalan söylüyorsunuz arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Utanılacak bir şey yok adam gibi söyle yasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 90 model en sevdiğim mmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu durumu ben de çok yaşadım. Hep 1-2 yaş küçük söylemişimdir yaşımı millete. Erasmus'a gittiğimde 26 yaşındaydım arkadaşlarım 21-20 yaşında. Millet hiç bir yere para vermezdi ben ne zaman müzeye girmek istersem yaştan dolayı para ödüyordum yapmadığım numara kalmıyordu. Ev arkadaşım 42 yaşındaydı. Avustralya da chef'miş okumaya karar vermiş sonra da erasmus. Yani bunlar boş işler. TR de inanılmaz bir yaş baskısı var. -bu yaşta hala okuyor musun? -bu yaşa kadar evlenemedin mi? -bu yaşa kadar askerlik yapmadın mı? Hayat herkese adil davranmıyor. Kimi okulu bırakıyor, kimi çalışıyor vs. bu yüzden hiç takmana gerek yok. Aksine kendinle gurur duy, hala bu yolda emek veriyorsun, guardın düşmemiş. Okumaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 4. sınıftayken hazırlıklara yavşıyodum abi ben niye bu kadar kastın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 23 yaşında üni okumak garipmi onu anlamadım ben ? bazı salak arkadaşlar var isim vermeyeyim hala okuyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 91 liymişsin aga. 86-87-88 olsan tamam diyecem de 3-4 yaştan bi cacık olmaz. tam kıvamındasın. senin o kızlarla yaş farkını iki ile çarp. ben o durumda okuyorum iki senedir. zaman zaman şahit olduğum muhabbetten dolayı napıyorum ben amk nerdeyim ben diyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Zaten 3. - 4. sınıfta hazırlıkları 1. sınıfları avlamıyormuyduk ben mi yanlış biliyorum prosedürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben her gece 1 kız düşürüyodum ya hazırlıktan falan. toplam 300 kızla birlikte oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bende işte kanserle mücadele ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 araya bi kaç mesaj atında üstteki mesajı alıntılayım. hah gelmiş mesaj. bingildak said: , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ünlü bi söz varır 25'ine kadar yaşını büyük söylersin, 25'den sonra küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 91 li ne lan ahaha ha 91 ha 94-95 benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 beyler 95liler bu sene legit, ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 88 liyim hala 1. sınıftan dersim var. derdini öpeyim aheauu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben yaşımı söylemiyorum.. insanlar ne görüyorsa onu kabulleniyorum öss ye hazırlanacam bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben 1 hafta sonra öss kampına giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 87'liyim bir sene icinde ikinci okul bitiyor. Mutluyum ama ikinci kez girme tercihimle, cok hatalar yapiliyor 17-18 yasinda. Hayatim kalan 50 yilini o hatalarla yasama ihtimali yerine 4-5 yil daha gec baslarim okul sonrasi yasama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben 4. sınıfta mat1 finaline girerken puşt bi asistan "bakın çocuklar derslerinize çalışın, yoksa bu abiniz gibi olursunuz" demişti. Şerrefsiz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hani 5.5 senede bitirdim, malın önde gideniyim de; 4. sınıfta 1. sınıf dersi almadığım için çok kıvançlıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: 23 yaşında üni okumak garipmi onu anlamadım ben ? bazı salak arkadaşlar var isim vermeyeyim hala okuyor mesela. 32 ve okuyorum ben yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar