GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 defibrilator çalışıyor test ettim onayladım... adamı kaldırdım sonra tekrar öldürdüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 GokTuRK said: defibrilator çalışıyor test ettim onayladım... adamı kaldırdım sonra tekrar öldürdüm... aaaaaa hahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 GokTuRK said: defibrilator çalışıyor test ettim onayladım... adamı kaldırdım sonra tekrar öldürdüm... kocanı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Phyx said: kocanı mı onu istesem de bulamam heralde. lavuk herif... elbet arşılaşacağız kafasına sack geçiricem gemide yukardaki uçurumun önüne götürüp sırtından testere vura vura kanatıp kelepçeleyip bırakıcam. ya kan kaybından ölecek ya da kaçmaya çalışırken düşerek.. planımı yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hayırlı olsun#2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 GokTuRK said: Phyx said: kocanı mı onu istesem de bulamam heralde. lavuk herif... elbet arşılaşacağız kafasına sack geçiricem gemide yukardaki uçurumun önüne götürüp sırtından testere vura vura kanatıp kelepçeleyip bırakıcam. ya kan kaybından ölecek ya da kaçmaya çalışırken düşerek.. planımı yaptım... adam hirs yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 7thBreath said: ahahah frankie türklere denk gelmiş. http://www.youtube.com/watch?v=emwviK_KTCg abi köpek asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 GokTuRK said: defibrilator çalışıyor test ettim onayladım... adamı kaldırdım sonra tekrar öldürdüm... defib baygın olanı kaldırıyo sanıyodum lan, bildiğin ölü karakteri mi resliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://dayz.gamepedia.com/Defibrillator baygın olanları ayıltıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Güncellemeden sonra karakterler sıfırlandı mı, oyuna don atlet başladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 benimde karakter gitmisti resetlenmis cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 millete zorla milli marşlarını söyletiyorlar hasdfuhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oyun efsane ajanhfkandfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Alınır mı oyun şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cok fazla bug var. Sacma sapan sekilde olebiliyorsun. Harita dev gibi ve arac yok her yere kosman gerekiyor su an icin. Tek basina oynamayi planliyorsan tavsiye etmiyorum sahsen. Ama arkadas olunca eglenceli cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Eeeeh, abi dün o kadar baştan başladım karaktere bi sürü silah, eşya buldum bugün giriyorum yine yok. Ne boktan durum bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bitmiş olsaydı suan alıcaktım ama para vermem böyle boktan oyunlara. tamamlayıp satsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 neutrino said: Eeeeh, abi dün o kadar baştan başladım karaktere bi sürü silah, eşya buldum bugün giriyorum yine yok. Ne boktan durum bu ya. hardcore/standart farkindan dolayi olabilir. duruyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 şu oyunda niye insanlar ölmemek için maymun oluyor anlamadım. silah varsa sık kafasına. silahın falan yoksa öl gitsin yani nedir olay. anlamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ruhu orospu milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Nekro said: neutrino said: Eeeeh, abi dün o kadar baştan başladım karaktere bi sürü silah, eşya buldum bugün giriyorum yine yok. Ne boktan durum bu ya. hardcore/standart farkindan dolayi olabilir. duruyordur belki Evet ondanmış, başka servera geçince geldi karakter. Ama iki tane mermisi olan shotgun vardı bende, iki kişi daldılar airstripte birini yaraladım diğeri öldürdü sdgdf Ya server bulmak çok kasıyor bir de, gündüz serverları hep dolu. Çoğunda lag var oynanmıyor. Bu oyun bitene kadar oyun zevki kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 O yüzden şimdi almıyorum eheh beilow bekle alırız şu durumları düzelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 su buglari nereye kolayca submitleyebiliriz? adamlara hayrimiz dokunsun bari.. kesin solenmistir belki ama; 1- zombiler kapali kapilardan geciyo sdfsdf 2- ust kattan alttaki kattaki kapiyi acip kapatabiliyosun 3- ormanin icine yicek bisiler birakin bari lan, yada adam su birikintisinden su icebilsin 4- bisiklet koyun bari ya, yada kosu olayina otomatige baglayin sadece mouse ile sag sog yaparak ilerleyim bari simdilik benden bukadar, bide sabit oynadiginiz bi server var mi kafaniza goremi takiliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Nekro said: abi sdfhjsdkfh lanet olsun ya, en saglam korku filminde yok bole adrenalin ahah, calan sarki olsun, adamin cool bi sekilde baltayla gelisi fln, evde tek basima olsam basima bole bisey gelse zicislardaydim resmen bide 2. katta napiyodu o ya ole ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 reyou said: su buglari nereye kolayca submitleyebiliriz? adamlara hayrimiz dokunsun bari.. kesin solenmistir belki ama; 1- zombiler kapali kapilardan geciyo sdfsdf 2- ust kattan alttaki kattaki kapiyi acip kapatabiliyosun 3- ormanin icine yicek bisiler birakin bari lan, yada adam su birikintisinden su icebilsin 4- bisiklet koyun bari ya, yada kosu olayina otomatige baglayin sadece mouse ile sag sog yaparak ilerleyim bari simdilik benden bukadar, bide sabit oynadiginiz bi server var mi kafaniza goremi takiliyosunuz? Birikintiden su içebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar