Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone" #2

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:

kocanı mı

onu istesem de bulamam heralde. lavuk herif... elbet arşılaşacağız kafasına sack geçiricem gemide yukardaki uçurumun önüne götürüp sırtından testere vura vura kanatıp kelepçeleyip bırakıcam. ya kan kaybından ölecek ya da kaçmaya çalışırken düşerek.. planımı yaptım...
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Phyx said:

kocanı mı

onu istesem de bulamam heralde. lavuk herif... elbet arşılaşacağız kafasına sack geçiricem gemide yukardaki uçurumun önüne götürüp sırtından testere vura vura kanatıp kelepçeleyip bırakıcam. ya kan kaybından ölecek ya da kaçmaya çalışırken düşerek.. planımı yaptım...

adam hirs yapmis
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

neutrino said:

Eeeeh, abi dün o kadar baştan başladım karaktere bi sürü silah, eşya buldum bugün giriyorum yine yok. Ne boktan durum bu ya.

hardcore/standart farkindan dolayi olabilir. duruyordur belki

Evet ondanmış, başka servera geçince geldi karakter. Ama iki tane mermisi olan shotgun vardı bende, iki kişi daldılar airstripte birini yaraladım diğeri öldürdü sdgdf

Ya server bulmak çok kasıyor bir de, gündüz serverları hep dolu. Çoğunda lag var oynanmıyor.

Bu oyun bitene kadar oyun zevki kalmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

su buglari nereye kolayca submitleyebiliriz? adamlara hayrimiz dokunsun bari..

kesin solenmistir belki ama;

1- zombiler kapali kapilardan geciyo sdfsdf
2- ust kattan alttaki kattaki kapiyi acip kapatabiliyosun
3- ormanin icine yicek bisiler birakin bari lan, yada adam su birikintisinden su icebilsin
4- bisiklet koyun bari ya, yada kosu olayina otomatige baglayin sadece mouse ile sag sog yaparak ilerleyim bari

simdilik benden bukadar, bide sabit oynadiginiz bi server var mi kafaniza goremi takiliyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

su buglari nereye kolayca submitleyebiliriz? adamlara hayrimiz dokunsun bari..

kesin solenmistir belki ama;

1- zombiler kapali kapilardan geciyo sdfsdf
2- ust kattan alttaki kattaki kapiyi acip kapatabiliyosun
3- ormanin icine yicek bisiler birakin bari lan, yada adam su birikintisinden su icebilsin
4- bisiklet koyun bari ya, yada kosu olayina otomatige baglayin sadece mouse ile sag sog yaparak ilerleyim bari

simdilik benden bukadar, bide sabit oynadiginiz bi server var mi kafaniza goremi takiliyosunuz?

Birikintiden su içebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...