vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @GERGE Adama summonblock da işlemiyor arkadaş. Anime diyoruz anime. Mangasını neden okudun ki? Hata sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Code Geass bitir sonrasında tekrar at :D. Listesine kill lan kil gibi saçma sapan şeyler yazanı dikkate bile alma :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 code gayass'e tekrar at deyip kill la kill'e laf edenleri kaale bile alma! :D (:P) B)- (:D :o X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Klk için erken daha çok yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Luluşçular dışarı çıksın. Müdür yardımcısı odasına bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Alfred'i banlamadınız mı hala ya ohooo! O değil de luluş iyidir ya, yani fena değildir diyelim. Anti-hero seviyosan Code Geass akar mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Eğer birisi death note sonrası soruyorsa bence en yakını CG o yüzden. Death note sonrası adama Kill Lan Kill öneriliyorsa iki seri arasındaki muhteşem bağı biri anlatması lazım bana. Ha Kill lan Kill sornası denseydi tabiki herkez gibi "boku no pico" önerecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 death note sonrası one outs, akagi veya kaiji en iyi gider zaten, kill la kill'e ve sevenine laf atarak boş yere aggro toplamana hacet yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ghost in the shell yazilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 one outs dan sonra beyzbol a sarmıştım merak edip ama çok boktan bir spormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 -Deno- said: naruto ;) fma ;) bleach ;) one piece ;) niye en iğrenç amele işi seriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1337/29/1337291078789.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Silphatos said: -Deno- said: naruto ;) fma ;) bleach ;) one piece ;) niye en iğrenç amele işi seriler? Kisaca shounen, fma brotherhood haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Silphatos said: -Deno- said: naruto ;) fma ;) bleach ;) one piece ;) niye en iğrenç amele işi seriler? o senin ameleliğin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 onların izleyicisi olmak ameliliğin tanımı panpa, lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Shugo Chara http://www.youtube.com/watch?v=AIcEUYxoeeo http://www.youtube.com/watch?v=PXlCHAQnBx0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Full Metal Alchemist denmiş mi bakayım? Evet denmiş. Güzel. Yinede tekrar edeyim; Full Metal Alchemist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Death note u beğenmeyen bir benmiyim ya, bir yığın anime izlemişimdir genelde claymore,bleach,naruto,sword art online, geass,d-grey man tarzı animeler hoşuma gitti death note izlerken gözlerimi açık tutamıyordum be =p Var mı böyle medieval fantastik izleyebileceğimiz grafikleri çok dandik olmayan başka seriler. Geass tarzı serilerde olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sen vurdu kırdı seviyorsun demek ki. death note'da kalem kılıçtan güçlü, sevmemen normal sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Aksiyonsuz film/anime beni bayıyor ya, direk uyku moduna geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Darksun said: Death note u beğenmeyen bir benmiyim ya, bir yığın anime izlemişimdir genelde claymore,bleach,naruto,sword art online, geass,d-grey man tarzı animeler hoşuma gitti death note izlerken gözlerimi açık tutamıyordum be =p Var mı böyle medieval fantastik izleyebileceğimiz grafikleri çok dandik olmayan başka seriler. Geass tarzı serilerde olur :) hunter x hunter'ı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 tube threadte gördüm yeni spoiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 cok dogru konulara parmak basmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Aahahaha iyi tutturmuş...Sel/ami Lighto ve Yag/ami Lighto. Zeroyu da Mello ile uyuştursa daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Borastus said: tube threadte gördüm yeni spoiler var ahaaha yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar