Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebook Reader #2

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Harici microsd kart Kobo ile sorunlu calisiyordu hep, kapatip acildiginda tum kitaplari orada duran yeni eklemisim gibi tekrar islemden geciriyordu. Ben de Glo'nin kasasini actim biraz once, icinden internal hafizayi cikardim, dd ile 32gb'lik bir karta klonladim, yeni karti Glo'ya taktim.

Artik hem rahat rahat 1-2gb'lik mangalari atabilecegim Glo'ya' hem de hafizasi corrupt filan olursa eski kart var elimin altinda, yedek.

Cok saglam calisiyor su anda. Yaparsaniz aklinizda olsun ama dd ile yeni bellege imaji yazmam bir saat surdu, takildi sanmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Diğer konuyu okuyamadım ama bana bir ebook reader tavsiye ediverin :)

Google driveda duran kitapları rahatça alete atıp okumak ıstıyorum. İlla parayla satın alınmış falan kitapları okumak zorunda kalmıyım.

Eski üniversitemin bir aksiyonu sayesınde her kıtabı rahatca legal olarak cekebiliyorum bu cektıklerımı okumak ıstıyorum.

selam,

çok eski bir konu biliyorum ama çözüm bulabildin mi?

tek kitaba min 200 lira vericek durumda değilim...

mesela üniv. kaynağında veya illegal ortamlarda şunlardan biri var mı? (link de olabilir)

https://books.google.com.tr/books?id=Kk-cBQAAQBAJ&pg=PT1&dq=Understanding+exotic+options+and+structured+products&hl=en&sa=X&ei=FmE2VeqwCYKssAH4kIIw&ved=0CBoQ6AEwAA#v=onepage&q=Understanding%20exotic%20options%20and%20structured%20products&f=false

https://books.google.com.tr/books?id=O7bmAiW6-5wC&printsec=frontcover&dq=Understanding+exotic+options+and+structured+products&hl=en&sa=X&ei=FmE2VeqwCYKssAH4kIIw&ved=0CCEQ6AEwAQ#v=onepage&q=Understanding%20exotic%20options%20and%20structured%20products&f=false

saygılar,
:)

edit: oops ÖM olucaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar için derken neler için lazım ipad anlayamadım?
(libgen'den filan pirated okumak için illa ipad?)

ipad2 var, yerde duruyor hatta.

font, okuma kolaylığı falan için reader sordum.

(iş gereği bol bol okuyorum,
22,000 sayfa ebook print ettirmişliğim var.
arabanın arka koltuklarını komple kaplıyorlardı.)
Sosyal ağlarda paylaş

İpad 3ten bildiriyorum, yazılar falan çok iyi de şu camın ardından okuyormuş hissini hiç sevmiyorum. Camın ardından okutmayan ebook readerlar ne kadardan başlıyor acaba? Arkadaşın kindle pw a baktım, o da hoşuma gitmedi. Camın ardından olduğu belliydi onda da. Işıklılarda mı böyle sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dokunmatikle ilgili o. bu cihazlarda iki farkli tip dokunmatik var, IR ve capacitive. Capacitive olanlarda ekran uzerinde ek bir katman var, tum tablet ve telefonlarimizdan alistigimiz dokunmatik katmani. IR olanlarda ek katman yok, direk eInk'in kagit gibi ekrani var. Kobo'nun Glo ve Glo HD modelleri IR kullaniyor. Onlardan birini al. Glo HD al hatta, eski Glo'nun yeni modeli, bu hafta satilmaya basladi, fiyati ayni.

Daha cok bilgi icin buraya: http://wiki.mobileread.com/wiki/Touch_screen
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...