lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ya ben 150 poundluk büst getirdim gümrüğe takılmadı. ama sene 2009 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Harici microsd kart Kobo ile sorunlu calisiyordu hep, kapatip acildiginda tum kitaplari orada duran yeni eklemisim gibi tekrar islemden geciriyordu. Ben de Glo'nin kasasini actim biraz once, icinden internal hafizayi cikardim, dd ile 32gb'lik bir karta klonladim, yeni karti Glo'ya taktim. Artik hem rahat rahat 1-2gb'lik mangalari atabilecegim Glo'ya' hem de hafizasi corrupt filan olursa eski kart var elimin altinda, yedek. Cok saglam calisiyor su anda. Yaparsaniz aklinizda olsun ama dd ile yeni bellege imaji yazmam bir saat surdu, takildi sanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben Kobo Glo internal storage genişletme şuna göre yapmıştım: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=209122 Süper oldu. 8 gb class 10 taktım ben , alet bile hızlandı desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 GEd said: Diğer konuyu okuyamadım ama bana bir ebook reader tavsiye ediverin :) Google driveda duran kitapları rahatça alete atıp okumak ıstıyorum. İlla parayla satın alınmış falan kitapları okumak zorunda kalmıyım. Eski üniversitemin bir aksiyonu sayesınde her kıtabı rahatca legal olarak cekebiliyorum bu cektıklerımı okumak ıstıyorum. selam, çok eski bir konu biliyorum ama çözüm bulabildin mi? tek kitaba min 200 lira vericek durumda değilim... mesela üniv. kaynağında veya illegal ortamlarda şunlardan biri var mı? (link de olabilir) https://books.google.com.tr/books?id=Kk-cBQAAQBAJ&pg=PT1&dq=Understanding+exotic+options+and+structured+products&hl=en&sa=X&ei=FmE2VeqwCYKssAH4kIIw&ved=0CBoQ6AEwAA#v=onepage&q=Understanding%20exotic%20options%20and%20structured%20products&f=false https://books.google.com.tr/books?id=O7bmAiW6-5wC&printsec=frontcover&dq=Understanding+exotic+options+and+structured+products&hl=en&sa=X&ei=FmE2VeqwCYKssAH4kIIw&ved=0CCEQ6AEwAQ#v=onepage&q=Understanding%20exotic%20options%20and%20structured%20products&f=false saygılar, :) edit: oops ÖM olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 reader arıyorum da: Kobo Glo Kindle topic'i okudum. yine de convert fln etmeden *.pdf okutan reader yok sanırım? sizce üstteki 2 kitabı bir yerlerden, gökten falan bulma ihtimalim var mı? univ. kaynağım yok, erişimim kapanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Goering said: reader arıyorum da: Kobo Glo Kindle topic'i okudum. yine de convert fln etmeden *.pdf okutan reader yok sanırım? sizce üstteki 2 kitabı bir yerlerden, gökten falan bulma ihtimalim var mı? univ. kaynağım yok, erişimim kapanmış... var http://libgen.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kindle'da okuyabiliyorsun duokan yüklüyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 elleriniz dert görmesin, bir de reader tavsiye edin bu işler için. $200 cepte kaldı. dürüm ayran çalışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Onlar için 4:3 tablet lazım, gerisi yalan. Eski bir iPad 3 filan bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 onlar için derken neler için lazım ipad anlayamadım? (libgen'den filan pirated okumak için illa ipad?) ipad2 var, yerde duruyor hatta. font, okuma kolaylığı falan için reader sordum. (iş gereği bol bol okuyorum, 22,000 sayfa ebook print ettirmişliğim var. arabanın arka koltuklarını komple kaplıyorlardı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 İpad 3ten bildiriyorum, yazılar falan çok iyi de şu camın ardından okuyormuş hissini hiç sevmiyorum. Camın ardından okutmayan ebook readerlar ne kadardan başlıyor acaba? Arkadaşın kindle pw a baktım, o da hoşuma gitmedi. Camın ardından olduğu belliydi onda da. Işıklılarda mı böyle sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 pdf için. ereaderlar roman ve benzeri dışında verimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yok epub için diyorum ben de. pdf için tabletten başka seçenek yok gibi zaten ha gerçi cevap bi üsttekine de olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dokunmatikle ilgili o. bu cihazlarda iki farkli tip dokunmatik var, IR ve capacitive. Capacitive olanlarda ekran uzerinde ek bir katman var, tum tablet ve telefonlarimizdan alistigimiz dokunmatik katmani. IR olanlarda ek katman yok, direk eInk'in kagit gibi ekrani var. Kobo'nun Glo ve Glo HD modelleri IR kullaniyor. Onlardan birini al. Glo HD al hatta, eski Glo'nun yeni modeli, bu hafta satilmaya basladi, fiyati ayni. Daha cok bilgi icin buraya: http://wiki.mobileread.com/wiki/Touch_screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 SD kart girisi olmadigi icin Glo HD almayacaktim ama onun da internal hafizasi degistirilebilen bir SD kartmis. Alirim bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kindle da falan comic nasıl oluyor comicler falan burda felaket ucuz ama valizim 1500 kilo olmadan daha da ucuz olan bir tablet alayım diyorum nasıl bişi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kobo glu bakıyorum ben ucuz da ebay ile geliyor 90 dolares guzel alete benziyor da kitap okuma alışkanlığını kaybettim iş güçten belki yolda bununla okurum diye düşünüyorum =) kullanan var mı kobo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bende var glo, memnunum . tek sıkıntım update edemedim, kendi yazılımı falan da kâr etmiyor. manual update için de yönerge falan bulamadım, bi kişi de nasıl oluyor diye anlatmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Kobo glo var gayet memnunum update sorunu fln yasamadim hic aciyorum wi-fi 10dkda fln varsa sayet update indirim kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 stimpak said: bende var glo, memnunum . tek sıkıntım update edemedim, kendi yazılımı falan da kâr etmiyor. manual update için de yönerge falan bulamadım, bi kişi de nasıl oluyor diye anlatmamış. japonya sürümü update olmuyor,dosyalarını editlemen gerekıyor update için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 e-bay'den aldım ama satıcı japonya'dandı, ondan demek ki. nasıl yapcaz o işi, bilale anlatır gibi anlatabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 .kobo klasöründeki affiliate.conf dosyasını not defteri ile açıp Rakuten ismini silip yerine Kobo yazıp cihazımızı bilgisayardan ayırıp açıp-kapatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ben eng to eng oxford sözlük yüklemiştim kobo'ya. Sagolsun goodreads.com dan biri söyledi forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 miyaw33 said: .kobo klasöründeki affiliate.conf dosyasını not defteri ile açıp Rakuten ismini silip yerine Kobo yazıp cihazımızı bilgisayardan ayırıp açıp-kapatıyoruz. sağol ya, hallettim sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Google e-okuma icin yazitipi cikardi ozel: Google'in Literata yazitipi: http://drop.muratcansimsek.com/Literata.zip eInk icin ozel ayarlar cektim ben de, bilgisayar ekranda iyi performans vermeyecektir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar