Lyv Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 senko said: ne demişler kobo'ya ben bir sıkıntısını görmedim şimdilik soyle seyler demisler kindle a bakiyorum simdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Kobo candır halen glo kullanıyorum amaç kitap okumak ise tek geçerim yenileri daha da iyi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 En iyi cihaz hala Kobo Glo HD, Kobo onu satmayi durdurarak buyuk hata etti. Yeni cikardigi H2O, Auro HD, Aura One gibi cihazlar yerine hep onu aliyor insanlar diye yapmis olabilirler ama hatali hamleydi bence yine de. Su anda en iyi cihaz Kindle Paperwhite ve Kobo Aura One. Aura One pahali ama tabii. Kobo Aura H20 2 ama ozel olarak gerekiyorsa alinmasi gereken tek model. Ozel olarak derken, su ve toz gecirmiyor bu, nerede nasil kullanacaginiza bagli. Duz Kobo Aura'lar alinmamasi gereken modeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Belki haberiniz olmamıştır. Aşağıdaki sitede 1 mayısa kadar tüm kitapların,makalelerin Ebook halleri ücretsiz indirilebilir. http://b-ok.xyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 daha sonra ucretli mi olacakmis..daha neler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Kampta sunda bunda kullanirim diye kobo aura h2o aldim. Biraz da hor kullanan biri oldugumdan riske girmiyim dedim. Nasi kullanilir guide i var mi? Telefondaki pdfleri atmamin yolu var mi misal direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Aramada adım ve Kobo üstüne aratırsan bulursun bir şeyler. Kaynak Mobileread ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 miyaw33 said: Belki haberiniz olmamıştır. Aşağıdaki sitede 1 mayısa kadar tüm kitapların,makalelerin Ebook halleri ücretsiz indirilebilir. http://b-ok.xyz Oh be ha yaşa https://www.tanum.no/sek-asset/products/9781444015416.jpg Ne zamandır Wolf brother almak istiyordum parasıyla alamadım buradan buldum indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Kobo Glo HD alternatifi http://www.dr.com.tr/Elektronik/Kobo-Clara-Hd-E-Kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-Kitap-Okuyucular/urunno=0001753296001?gclid=Cj0KCQjwl7nYBRCwARIsAL7O7dGVm85GSwH7G7AWTyVO66Jkxls276tYadgfQ8v5JyXBRhwLxvcZzLEaAolPEALw_wcB https://www.youtube.com/watch?v=gRyE8B5J4Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Kobo yıllar sonra Glo HD seviyesinde bir cihaz çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 alinir mi baskan? bunu mu aliyoruz yoksa, temiz 2. el glo hd mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Aralarında iki fark var. Bu capacitive dokunmatik kullanıyor, Glo HD infrared kullanıyor. Bu ayrıca mavi ışık filtreli. Infrared dokunmatik benim tercihim soğukta eldivenle de kullanıldığı için ama düşğnmeden al yeniyi derim. Mavi ışık filtresi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ben de istiyorum da çok pahalı ya. Özellikle işe giderken ve bazen müşteriye gidiyorum boş çok fazla zamanım oluyor. 200-300 bandında bir şey bulamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 2. el bile bulamazsın abi o fiyata dolar 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 hangi paralel evren o 4.65tl 1 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 4.5 yazacaktım yanlıs yazmısım da 4.5 da değil tabi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 clara hd aldim d&r'dan baya net alet 649tl'ye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 benim kobo glo hd bozuldu ya dr'a versem yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 bu e-reader'larda tavsiye Kobo mu GERGE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Yeni çıkan Kobo Clara tavsiye şu an. Kitaplar da en ucuz Google Play’de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Clarada 512 mb ram olması hızını etkilermi acaba Birde hiç güncelleme yapmadım glo hd ye. Yeni sürümlerde değişik bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 kindle voyage'ın page turning'i cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 dasaaa said: bu e-reader'larda tavsiye Kobo mu GERGE? forum tavsiyesiyle clara hd aldim tavsiye ederim. auto brightness baya iyi, aksam gunesi/oglen gunesi farketmiyor. evde bir tane de kindle basic var. kitap atmak ve okumak dert; ios'dan icloud'a save edip soyle syncliyoruz: https://www.sendepubtokindle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 burada nereden clara alabilirim bakip giriyorum. pdf vs atip okuyabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 e readerlerin hemen hepsinin pdf performanslarina kotu diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar