Gizli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne oluyor şimdi? aileme mesaj atıp bak beyim senin oğlan milften amateure, teenden blonde'a mı koşuyor diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çok iyi oldu bence kontrol altına alınmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ozel hayatin gizliligini ihlal eden bir takim videolar koyuldugunda erisimi kaldirmayalim mi ne diyosunuz? acik konusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lan videoyu kaldırtmaya çalış siteyi niye kapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 videoyu kaldirtana kadar herkes izler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi ntvmsnbc'ye girdim ayrıntıları okuyayım diye.tıkladım sansür haberine "Sayfa bulunamadı Web sunucularımız, görüntülemek istediğiniz dosyayı ya da sayfayı bulamadı. Tıkladığınız bağlantı (link) yanlış ya da yayından kalkmış olabilir." mesajıyla karşılaştım.zamanlaması manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.diken.com.tr/vitrin/gecmis-olsun-aknetli-donem-basliyor/ basic olarak böyle, bilmenizi çok gerektirmeyecek hostlara 2 yıla kadar data saklama gerekliliği, başbakanlığın da bu verileri 1 hafta süreyle incelemesi gibi şeyler var. gerge bununla ilgili bir post atmıştı vpn şart oldu artık anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Siteye konulan videoyu kimin izlediğini de izleyecekler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 vpnleri de tek tek engelledikleri zaman bugun de seriat gelmedi adli klasigi takar dinleriz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 p0rn sitelere üyelikleri olanlar daha şanslı, saçma sapan şeyler aramak zorunda değiller internette B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ya ne oldu ak bi yolsuzluk davası vardı? e çaldılar tamam bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Yoksuzluk yok, yalan onlar. Devletimiz bir daha boyle yalanlarla kafaniz karismasin diye onlemini de aldi. Ustelik eger yerlerine baskasi gelirse (hasa) onlar da kendiliginden bu korumaya sahip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 napıorz sımdı, gerge sen bilirsin. tor falan mı kuruyoruz google ın tr de ofısı falan var dımı? mail server olarak ne kullanmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Vall ben bir VPS aldim, kendi mail server'imi, kendi VPN'mi, kendi sync servisimi kullaniyorum. Rehberini bile yazdim ya. Dedicated IP adresim var, eger bir sekilde hukumet onu engellerse degistiririm adresi, sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 proxy ile paçayı kurtarımıycaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 haa do dimi, amsterdamda zaten o karışamazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 GERGE said: Vall ben bir VPS aldim, kendi mail server'imi, kendi VPN'mi, kendi sync servisimi kullaniyorum. Rehberini bile yazdim ya. Dedicated IP adresim var, eger bir sekilde hukumet onu engellerse degistiririm adresi, sorun kalmaz. gerge log saklıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e birisi çıkıp şimdi "forum.paticik.com üzeridnen ban hakaret edildi" dese zart diye erişimi engelleyecekler mi yani? yoksa burada yolsuzluk davasını konuşursak mı engellenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dışardan erişime kapayıp, görünmez hale getirelim siteyi oluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 gündem sadece üyelere özel dğlmi,bence bişey olmaz küçük esnafız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 BabacumMostors said: e birisi çıkıp şimdi "forum.paticik.com üzeridnen ban hakaret edildi" dese zart diye erişimi engelleyecekler mi yani? yoksa burada yolsuzluk davasını konuşursak mı engellenecek? Eksisozluk domaini açılmamak üzere komple engellendiği an,kepenkleri kapatma vakti gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ülkenin göltünde ayı bağırıyo , bunlar internetle uğraşıyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi bence ufak bi suç işleyelim dnsden banlasınlar bizi genel izleyiciye kapatmış oluruz siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ahahha süper fikir, eğlence bölümünde memeli paylaşımlar artarsa olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar