Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni internet yasakları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ntvmsnbc'ye girdim ayrıntıları okuyayım diye.tıkladım sansür haberine

"Sayfa bulunamadı
Web sunucularımız, görüntülemek istediğiniz dosyayı ya da sayfayı bulamadı.

Tıkladığınız bağlantı (link) yanlış ya da yayından kalkmış olabilir."

mesajıyla karşılaştım.zamanlaması manidar
Mesaj tarihi:
http://www.diken.com.tr/vitrin/gecmis-olsun-aknetli-donem-basliyor/

basic olarak böyle, bilmenizi çok gerektirmeyecek hostlara 2 yıla kadar data saklama gerekliliği, başbakanlığın da bu verileri 1 hafta süreyle incelemesi gibi şeyler var.

gerge bununla ilgili bir post atmıştı

vpn şart oldu artık anlayacağınız.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yoksuzluk yok, yalan onlar. Devletimiz bir daha boyle yalanlarla kafaniz karismasin diye onlemini de aldi.

Ustelik eger yerlerine baskasi gelirse (hasa) onlar da kendiliginden bu korumaya sahip olacak.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vall ben bir VPS aldim, kendi mail server'imi, kendi VPN'mi, kendi sync servisimi kullaniyorum. Rehberini bile yazdim ya. Dedicated IP adresim var, eger bir sekilde hukumet onu engellerse degistiririm adresi, sorun kalmaz.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Vall ben bir VPS aldim, kendi mail server'imi, kendi VPN'mi, kendi sync servisimi kullaniyorum. Rehberini bile yazdim ya. Dedicated IP adresim var, eger bir sekilde hukumet onu engellerse degistiririm adresi, sorun kalmaz.

gerge log saklıyor musun?
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

e birisi çıkıp şimdi "forum.paticik.com üzeridnen ban hakaret edildi" dese zart diye erişimi engelleyecekler mi yani? yoksa burada yolsuzluk davasını konuşursak mı engellenecek?

Eksisozluk domaini açılmamak üzere komple engellendiği an,kepenkleri kapatma vakti gelecek.
  • Yeni Oluştur...