kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahahah her yer batıyor dogeye bak. 185'ten 235'e pumplamışlar. o kadar düşüşe rağmen hala 211. http://dogemonitor.com/ 31'ine kadar kendimi tutacam dedim iyiki tutmuşum. bir olayı olmasa bile manipülatörler devreye giriyor işte böyle edit: huobi'nin ceo'su kayıp diye bir dedikodu var. tutuklandı falansa zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Haydaaa BTC -e de çöktü galiba burayıda mı hacklediler la yoksa, bir denesenize giriliyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çalışıyor. keşke girseydim ya düşündüm ama tırstım peh. neyse tekrar düşecek gibi. ltc/btc yerlere indi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 valla LTC BTC düştü, gene zarar yazdık :) 31 ocağa kadar iyicene düşer bu. O zaman yine para basmayı düşünuyorum, 31 ocaktan sonra artar diye tahmin ediyorum. artmazsa o zaman şapa oturacağız yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 moon bitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 BTC-e'de bitcoinlerimi sattım şimdi bu parayı nasıl alıcam lan ben biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 uygun bi anda btc alıp turk'e gelip sat sdfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Nmc (tu) canini yediiminin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 nmcye gelicem ben de ya. çok daha fazla kâr imkanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Gelme lan, sen gelince dusuyo dffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ben hala nasıl zararda değilim bu şanssızlıkla bilmiyorum zaten sdfvlksdmvlksdmfşkmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 31ine cinliler ne yapcak yokmu hala bi haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Az daha baktim su mevzuyada Cinde 31 ocak - 6 subat arasi tatil. Eger withdraw icin son gun 31'i derlerse baya bi duser fiyat bence. Netekim öyle bisey olmazsa o ara patlar bence, bankalar kapali, resmi tatil, merkez bankasinin bilmemnenin aciklama yapma ihtimali yok. Bakalim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 mtgox 1030 sdgjngfnh suan cilgin bi arbitraj farki var ya btc-e hala 820-830 civari mtgox 1030, mtgox'a btc yollayip suan satis yapamazmiyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Acayip artıyor ltc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ltc/btc 0.035 olsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi tüm exchangeler mtgox'u takip ediyor ya. saçmalık aslında para withdraw edemiyorsun ki siteden japonya'da değilsen. international wire aylık 10k limit mi ne var birde wire 2-3 ayda geliyormuş. yoksa öyle bir arbitraj bırakırlar mı. adamlar inatla satmamış ama o kadar drop oldu, weak hands diye bir kavram yok. 1038 görmüş oha. valla tam girilecek zamanmış son drop. birde şey diyorlar para çekilmesi sıkıntı olduğu için mtgox'ta btc alıp, öteki exchangelerde satıyorlarmış, siteden parayı çıkarıyorlar yani niye düştü niye patladı şimdi bir acayip şey şu bitcoin. çin durumu belli olmadan ellemeyecem diye söz verdim ama kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Valla bende nakitte bekliyorum, 2 hafta suan, haftaicleri dustu, haftasonu artti. Ben bu hafta ici kritik dusus bekliyorum 31'i icin millet temkinli olmak isteyebilir diyerekten. Nmc duserse baya giricem, yine carsamba persembe gunu dusus baslarsa ve 31'inde ne olacagi netlesirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 korax benim girmemi bekle abi sonra alırsın dipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ok girince söylede nakite geciim sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://img135.imageshack.us/img135/162/46uq0gi4en1hb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 olm bekle bekle bunaldim ltc 30 a vursun artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 al unut, nasıl olsa artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ltc eski bir yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar