Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ya adamın suçu yok ki.millet izliyor filmleri izlemese çekmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Certhas said: http://www.youtube.com/watch?v=PraQ0_W8OXI pek komik değil gibi espriler mi basitleşmiş anlamadım. balgam, gaz çıkarma, el şakası. önceden bu kadar bariz değildi. AHUAHUSUAUHUAHUASUJHUASUHASUHUASJHUAUDSJ diye gülen var mı artık şahan'a? varsa bi ayrılsın şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 "Çok kötü" bu film için baya iyi bir derece olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 riza_calimbay said: yav beni asıl üzen bu adam yapımcı, kardeşi de yönetmen olduğu için kimse "abi yeter saçmaladın artık" diyemiyor. abi adam satan şeyi satıyor çekiyor. derdi "iyi bir yapımcı" "iyi bir komedyen" olarak anılmak değil ki. parayı tokatlamak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 fragmanda her şeyi gördük lan. izlemeye gerek yok. fakat o kadar kötüki adam bize recep ivedik 1-2-3'ü falan özletecek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 çok zorladın be şahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Abi abartmayın ya, tamam belki baydı belki hep aynı ama "çok kötü" değil. Türklere göre; Hollywood, kanada, fransa komedi filmlerinden daha başarılı. Ayrıca insanları güldürme zor, geçen hafta sinemaya gidim dedim kafamı kaldırmamla çıkmam bir oldu. Allah allah 5 tane aynı tip aşk meşk Türk filmleri. Afiş; Bir erkek bir kadın suratı ya sarılıyor ya öpüşüyor bilmem ne. Düşünüyorum yakın zamanda beni az da olsa güldüren kaç yabancı film var diye; hall pass ve The Internship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 açıkçası çok kötü veya çok iyi olmadı hiç bir zaman recep ivedik filmleri ama her film de kafa yoracak senaryo içermek zorunda değil. tam olarak vasat diyebilirim. hepsine olmasa da arada güldüğüm espriler oluyor. recep ivedik 3 te mesela yoga sahnesinde gülmekten karnım ağrımıştı, sushi yedikleri sahne de komikti, kütüphanede ki tavırları da komikti. sonuç olarak birşeylerle kıyaslamam gerekirse mr. bean ile kıyaslayabilirim. güldüğüm sahneler şapşallık üstüne kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sahan'i pek sevmesemde, ben guldum lan sfddsf sizde ciddiye almayin abi filmi, skec tadinda bisiler iste, ne bekliyosunuz yani cannes film festivalinde odul flnmi kazansin.. spor yaprken ipad de fln seyredin iste 400 kalorilik film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 mr. beanle nası kıyaslarsın ya daha büyük hakaret olamaz heralde komediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yaratıcı sahneler var mesala; yengeçlere ip bağlayıp eğitmesi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mr.Bean ile şunu aynı kefeye koyma abi allasen. Ama evet nekadar filmin %99 u osurup küfredip,harekete çekmekle gitsede 1-2 sahne çıkıyo hertürlü güldürücek genede. Hangisiydi hatırlamıyorum hala daha aklıma gelince gülüyorum mesela şu saçları boyatıp '' Schweinsteiger gibi oldum '' dediği sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 gülünen durum şapşallık. nasıl bruce almighty, dumb and dumber, hababam sınıfındaki şaban, hangover'daki alan'ın hareketleri şapşallık içeriyorsa bu da aynen o şekilde. ayrıca recep ivedik'e baktığınız bakış açısından bakarsanız mr. bean dahil bir sürü absürd komediye gülmemeniz lazım çünkü ortada türlü salaklıklar ve sakarlıklar yapan birisi var. komedi konusu pek tartışılacak bir şey değil. kimisine komik gelen bir sahne, başka bir insan da o etkiyi yaratmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Dworgian said: riza_calimbay said: yav beni asıl üzen bu adam yapımcı, kardeşi de yönetmen olduğu için kimse "abi yeter saçmaladın artık" diyemiyor. abi adam satan şeyi satıyor çekiyor. derdi "iyi bir yapımcı" "iyi bir komedyen" olarak anılmak değil ki. parayı tokatlamak o kadar aynen, kolayi yapiyo, cunku para kazandiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Certhas said: gülünen durum şapşallık. Şapşallık ile kıroluk, magandalık, hayvanlık, ayılık arasındaki farkı öğrenip geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Sanatı halk için yaparsan böyle milletin karşısında osurursun onlar da güler bu kadar basit. Diğeri ayakkabı kutusunda götürür, soyuyorsa beni soyuyor sanane der. Aynı mantık işte. Eğitimsiz adamın güleceği film, yönetileceği şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 keşke yanarak ölse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu gözler recep ivedik ile mr bean'ın kıyaslandığını gördü ya patide artık bu dünyadan ayrılma vakti gelmiştir.. nasıl kafalar yaşıyorsunuz bilmem ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dumb and dumber ı recep ivedikle kıyasladılar. http://i.imgur.com/RIo99.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Certhas said: gülünen durum şapşallık. nasıl bruce almighty, dumb and dumber, hababam sınıfındaki şaban, hangover'daki alan'ın hareketleri şapşallık içeriyorsa bu da aynen o şekilde. ayrıca recep ivedik'e baktığınız bakış açısından bakarsanız mr. bean dahil bir sürü absürd komediye gülmemeniz lazım çünkü ortada türlü salaklıklar ve sakarlıklar yapan birisi var. komedi konusu pek tartışılacak bir şey değil. kimisine komik gelen bir sahne, başka bir insan da o etkiyi yaratmayabiliyor. gulmuyorum hic birine. Buna gulup ona gulmeyen varsa ama ne is derim. Ingilizce konusunca kaliteli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 trailerda bi kaç yerde güldüm de filmini izleyeme gerek yok muhtemelen en komik yerleri koymulardır trailera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Certhas said: gülünen durum şapşallık. nasıl bruce almighty, dumb and dumber, hababam sınıfındaki şaban, hangover'daki alan'ın hareketleri şapşallık içeriyorsa bu da aynen o şekilde. ayrıca recep ivedik'e baktığınız bakış açısından bakarsanız mr. bean dahil bir sürü absürd komediye gülmemeniz lazım çünkü ortada türlü salaklıklar ve sakarlıklar yapan birisi var. komedi konusu pek tartışılacak bir şey değil. kimisine komik gelen bir sahne, başka bir insan da o etkiyi yaratmayabiliyor. http://i.imgur.com/TidwEgb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Hadi kapattım Vizyon bölümünü. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Certhas said: gülünen durum şapşallık. nasıl bruce almighty, dumb and dumber, hababam sınıfındaki şaban, hangover'daki alan'ın hareketleri şapşallık içeriyorsa bu da aynen o şekilde. ayrıca recep ivedik'e baktığınız bakış açısından bakarsanız mr. bean dahil bir sürü absürd komediye gülmemeniz lazım çünkü ortada türlü salaklıklar ve sakarlıklar yapan birisi var. komedi konusu pek tartışılacak bir şey değil. kimisine komik gelen bir sahne, başka bir insan da o etkiyi yaratmayabiliyor. şu forumda ciddi takılmak risk ama neyse. yukarıdaki filmler ile recep ivedik'i kıyaslamak? öncelikle bruce almighty şapşallık üzerine gitmiyordu. salaklık vs. üzerine giden tek film tamamiyle mr bean. mr bean ise awkward durumlarda olan bi herif olduğu için komikti. kendi tiplemesi özeldi, herhangi bir kesime yönelik değildi. bruce almighty ise orjinal bir senaryoya sahipti. adamın tanrının yerine geçince yaptıkları, göndermeler gayet iyiydi. efsaneydi hatta. dumb and dumber, 2 salak insanı anlatıyordu evet. ama onların yine yaşadıkları awkward durumlar, (son sahende içi hatun dolu arabayı yollamaları mesela) gayet yerinde espirilerdi. Recep İvedik ney? ilk çıktığı fragmanı ile ümit vadeden bi filmdi. (hiç bir zaman şahan izlemedim tvde, komik bulmuyordum ama ilk recep ivedik trailerina gülmüştüm, belki yaşla da alakası var). ilk filmdeki tüm espiriler trailerdaydı zaten gerisi yalandı. 2. si ve ya 3.sü çekilecek bi film değil. olayı türk sosyal kültüründeki kro herifi canlandırması. ne orjinalliği var ne birşeyi, kendi babannesine hareket çektirerek, aslında ergen espiris dediğimiz şeyleri o tipleme ile yaparak güldürmeye çalışarak, osurarak sıçarak güldürmek. Cem Yılmaz ne kadar overrated olsa da onun filmlerine bak mesela. Güldürü orjinal olduğu zaman güzel oluyor ve ince olur ise. Adam hakkını veriyor, emek sarfediyor. Şahan Gökbakarın ne faydası var? Ha adam işinde başarılı mı, başarılı. Neden topluma oynuyor. Toplumu geliştirmek yerine para kazanmaya kasıyor. Türkiye pop müzik kültürü gibi. Neyse uzun lafın kısası o filmler he aynı he recep ivedikle he aslında güzel he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 araya dalayım hemen şahanın filmleri ne kadar kötüyse cem yılmazın da filmleri o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar