toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bu kadar dramaya ragmen Catas yine dogru yolda. Gelenlerin gidenleri arattıgını goremiyorum. Üstelik ramazan ayındayız yani, her türk guildi bu sorunla boğuşuyodur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Karandin hem reelde, hem de wowda akıyor diyorsun.. Bakalım biz gittiken sonra catastan ne köy olur ne kasaba diyen ragefreak buna ne diyecek?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ragefreak method'da kadroya girebilmis mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Baktım şimdi Catas 30. sırada. Batmamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Niye batsınlar ki? Adam aldıkları guild de gayet iyi işler beceren adamlardan oluşuyordu. Ragefreak belki guildden ayrılırken yaşadıklarında haklıdır, olayın detaylarını bilmem mümkün değil. Ama guildde kalan kimse gelip burada dramaya ortak olmadı, ayrılanlar konustu sadece. Catas'takiler islerini yapmaya devam ediyor. Daha mythic progress tamamlanmadı yalnız. Şu anda 30. sırada olmaları sadece raydan çıkmadıklarını gösteriyor. Belki de archimonde kesildiğinde ilk 50'de olamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 büyük stalkladım ama drama yapmaya değer mi değmez mi göremedim. Lan bide ne batacak adamlar. Miraul dediğin adam potansiyel tehlike her zaman. Sabıkalarını bilmeyen yeni arkadaşları var heralde, çok seviliyor. Catastrophe ucuz yırtmış bence bu dramadan, iyi savuşturulmuş bence. Alt tarafı tuşa basan 20-30 elemansınız. Kim kime basmış neden geriliyorsunuz ki? Siz basamıyorsunuz diye mi? Iteme karşılık seks, banka boşalltı kız onu falan gibi hıyarca laflara ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 öglen 2 de raide girip walkover bossları kesmek ile alınsa keşke world ranklar :) Fazla mı gaz vermişiz ne eskiden 7 de başladıgımız raidler öglen 2 ye alınmış bu content 10 gündür öglen 2 de 3 de raide başlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Biraz cozutulmuş. Ama birazcık. Bunlar hep forex, iddaa ve kumar. Çalışmadan bu kadar raid nasıl yapılıyor? MMO'lar da mı baba parasıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Aaaa hiç olur mu öyle konn? Eğer iddia edildiği gibi yetenekli oyuncular guilddaki bir üye tarafından favor tradingle uzaklaştırılıyorsa bu önemli bi konu oturup konuşmak gerekir. Diğer taraftan karandin nasıl bi tip onu hiç konuşmadık. Mesela böyle shredded falan bi tip olabilir wowdan kalan zamanını salonda geçiren, ya da no-lifer dombili sivilceli olabilir tam böyle tuzağa düşecek. Orta karar bişi de olabilir elbette, ama bu gizemi çözecek değişkenlerden biri de karandinin tipi bence. Ragefreakin suçlamalarını haklı bulduracak kadar çirkin (fiziksel anlamda tabii ki) bir insan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice zoraki drama kovalamaların dramanın kendisinin önüne geçti yeter :) fiziksel ne alaka nerenle okuyorsun ? konuya da açıklık getireyim Yeni kurulan kadronun yetenegi hakkında yorum yaptık, eski raid saatleriyle yani akşam raid saatlerine kıyas degerlendirdik 50 olmaz max 70 80 olur dedik (en azından benim görüşüm buydu). Ama adamların vakit bollugu varmış ki öglen 2 3 de raide başlıyabiliyorlar her gün. Hayırlısı olsun bu da bir karardır guildin mentalitesini degiştirmek açısından. Rankları olumlu etkileyecektir. Ancak ilk 5 10 dışında öglen raidi yapan guild de yok, bu öglen raidleri ne kadar sürebilir, veya bu raid schedule ile ilk 40 50 ne kadar başarı bilemiyorum. Ha şunda kesin eminim 40'ın altına asla inemezler o kadro ile gelen giden olmazsa 24 saat raid de yapsalar. İlk 3 boss tükür geç bosslardı, erken gelenin hızlıca kestigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 durun ya adamın drama arayışının önünü kesmeyin çalışırken güzel oluyor birde çekirdeğim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Katılıyorum, açın axediceın önünü kesmeyin. HAKLI DRAMA ARAYIŞIMIZ ENGELLENEMEZ Fizikselden de kastım, hani senin iddian karandindin kişilik olarak çirkin olduğu yönünde, ben de diyorum ki bunu destekleyen fiziksel bi çirkinlik de mevcut mudur acaba? Sonuçta karandin haksızdır diye bir yargıya varmadık hala, belki de sen guildı yavaşlatan çirkef ve sorunlu bir oyuncusun? Sanırım tarihte olduğu gibi burda da başarı sonucu belirleyecek. Bide son olarak miraul konusunda bi not düşmek isterim, adam VAY AK'da beni bile taşımıştı bazı raidlerde. Gayet yeterli görüyorum o yüzden kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice karandin mi lan merak ettim. Genelde karandini kendisinden çok hep hayranları savunurda. Gerçi arkasından vurulana kadar ragefreak de savunuyordu onu geçtim. Eski mesajlara bakın @Mec üvey babası gibi savunuyordu karandini ama şuanda sövenlerin en başında :) Askjahskjashkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Oha plot twiste gel, ben aslında karandinmişim ve VAY AK'yı dibe çekmek için o kadar wipe yedirmişim falan ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Zaten ismi de irdelersek Karan-din yani din senin utancındır anlamına gelir, bariz Allahsızlığı yaymaya çalışan bir insan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 quixef said: Zaten ismi de irdelersek Karan-din yani din senin utancındır anlamına gelir, bariz Allahsızlığı yaymaya çalışan bir insan bu. adam noktayı koydu, bunun üstüne daha fazla birşey yazmanın anlamı yok. üstelik ramazan ayında cuma namazı takibinde geldi.. bu da mı tesadüf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 9 senedir neredeyse aralıksız wow oynayan birisinin artık refleks olarak düzgün oynaması normal zaten. Ama ben yetenek/risk ilişkisine baktığımda evreni tehlikeli buluyorum. Kendine yararı olmayan bir çocuk yani. İyi olmuş iyi. Biraz yabancı havası solur egosu şişer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 4-5 sene oynadım hala roketlerden kaçamıyorum =( Sinirden klavye kırmışlığım var Ama dur ya konu bana dönmesin şimdi. Seksli entrikalı drama var deraila yer yok bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice said: Sinirden klavye kırmışlığım var Ahaahhah ne zaman nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konn said: 9 senedir neredeyse aralıksız wow oynayan birisinin artık refleks olarak düzgün oynaması normal zaten. Ama ben yetenek/risk ilişkisine baktığımda evreni tehlikeli buluyorum. Kendine yararı olmayan bir çocuk yani. İyi olmuş iyi. Biraz yabancı havası solur egosu şişer. iyi bir oyuncu deilim zaten sıkıntı yok, ego derdimde yok :) bide risk olusturduguma inanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Kaç kere denediklerinin önemi kalmadı zaten . boşa konuşuluyor! ha drama güzel ama adamlar 30. oldu,hayat böyle işte :) gerçi kendi felsefik mmo düşüncelerime göre asıl drama 13/13 te başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teendeen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Killrog Deadeye down! 5/13 Mythic World Rank 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Karandin ne gülüyordur yanlız şuan varya :) Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Zaten ust taraf kopmus gitmis adamlar bi boss daha kesse 5. olacaklar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar