k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ne tabusu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 abi türkler de klasik bi olay zaten, kız yüzünden birbirine girme. 20 yıllık dostluğunu hiç bişey bölemezken, çift taraflı oynayan bi kadın gelir, kanlı bıçaklı olursun. Şeytanın bile bi sözü var; "Madem kadın'ı yaratıyosun be allah, niye beni yarattın." Böyle başarılı bi guilde yakışmadı tabi orası ayrı, ama işin içine kadın girince sonuç genelde aynı. Türk guildlerinde bu olaya tek çözüm tüm officer ve guild master evli olup karı-koca beraber raid yapıcaklar. O zaman sorun çıkmaz işte. Ben bi zamanlar Turquaz guildindeyken durum öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Yoksa birisi catasa komplo mu kurdu?Komplo teorilerini alalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Olum adamlar yıkılmamış mı 1-2 oyuncu gitmiş işte nolcak, hep olan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Şimdi catas yeni contentte kaçıncı? Hani ragefreakle miraul falan gittikten sonra eski başarılarını koruyorlarsa sıkıntı yok giriş çıkış olmuş deriz. Ama yok ilk 50de hatta 100de esameleri bile okunmuyorsa o zaman herkesin elini şeyine koyup düşünmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tap yirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Valla dışarıdan bir yorum olarak method dan sparkuugz,fragnance,kuznam,leeds falan guild den ayrılsa sco tek başına anca açar traş eder kendini o masa başında. arkadaş ortamında real de paticikle forumlarla alakası olmayan ama wow oynayan insanlara 'ragefreak,chaosbreed catas dan ayrılmış lan' diyince 'neeeey yuh olum onlar guild in ağır toplarıydı lan! ' gibi yorumlar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 axedice said: o zaman herkesin elini şeyine koyup düşünmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 axedice şu konuda haklı rank olarak en fazla 50 ye geriler onu söyleyim. Hafta da 4 gün raid yapan biz 300 rank aldıysak; karandin şuan daha hırslanıp 7 24 raid yaptıracaktır ve yine ilk 50 içinde olacaktır. Şu rank olayı çok çok yetenekle olmuyor. Çok yetenekle ilk 5 rank belirleniyor geri kalan ilk 50 rank ne kadar raid yapip zaman ayırdığınla alakalı. 40 ile 50 arasında olurlar diye düşünüyorum çok vasat oyuncular yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ÖFKEMANYAĞINDAN SON DURUM AÇIKLAMASI BEKLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben raidimi yapıyorum bulaşmayın bana :) dün gece de mendax çıkarmış charını guildden, benden bilip bana küfrediyorlar tabi, skype'tan duyuyorum gecenin bi vakti ne ana ne bacı kaldı yine arkamdan. Birilerinde suç arayacagınıza biz ne yaptık da tüm eski oyuncularımızı karşımıza aldık diye düşünün ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Kavga olursa haber ver tüfeğimi alıp geleyim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Yok elleme kendi kendine sıkarsın yanlışlıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 İtem için sex fena fanteziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Regalya said: Yok elleme kendi kendine sıkarsın yanlışlıkla :D Bizde ne ıska olur ne de kaza, seni ava götürmek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 souldarkorn said: İtem için sex fena fanteziymiş. yadırgamayın insanları onlarda kendi çapında fantezi yapıyorlar işte. EVET HEPSİNİ İSTİYORUM EVEEET BÜTÜN EPİKLERİ BANA VERRRRRRRRRRRR gibi muhabbetler dönmüyordur herhalde fsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bence karandin doğru yolda, kız>epics+guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 nerde hatunun resmi,kac sayfa olmus,10 yıllık dagıtan hatunu tanımak,saygı duymak hakkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Nessaftw said: souldarkorn said: İtem için sex fena fanteziymiş. yadırgamayın insanları onlarda kendi çapında fantezi yapıyorlar işte. EVET HEPSİNİ İSTİYORUM EVEEET BÜTÜN EPİKLERİ BANA VERRRRRRRRRRRR gibi muhabbetler dönmüyordur herhalde fsdasd bence muhabbet whisper'dan şöyle gelişiyodur. tahmini gelişen diyalog kız: warforged bis trinket, hmmpss karandin: evet, acaba kime versem kız: sen onu bana ver, bende sana raidden sonra tüm gece vereyim, win win karandin: ss aldım, vermezsen /gkick yersin kız: ben o trinket için neler yerim neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 böyle geliştiyse bende verirdim itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 miyaw33 said: nerde hatunun resmi,kac sayfa olmus,10 yıllık dagıtan hatunu tanımak,saygı duymak hakkımız lan bıyıklı pis çirkin karıdır. ben hiç öyle beybitoş gibi wowcu karı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 twitche bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Koşun ruhbanın kanalında şahıs yazıyor. Olayı açıklıyor. adasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Abi siz de az pislik degilsiniz, neler yazmissiniz basliga ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 stalking yeteneklerimle kanalı buldum da kimse bişi yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar