Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ren said: fakirlere gün doğdu aldığı 20 dolarlık oyunla zengin olanı ilk defa görüyorum. küçükken çok mu dövdüler seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bunun 3 ünü çıkartacaklar mı ya ben hiç takip etmedim, keşke çıkartsalar. ne güzel custom mapler vardı, lotro da falan ne kafalar yaşamıştık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lotr map'ini eklemişler official olarak. workshop'tan indiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çordum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Lectre said: Ren said: fakirlere gün doğdu aldığı 20 dolarlık oyunla zengin olanı ilk defa görüyorum. küçükken çok mu dövdüler seni? siz fakirlere gün doğdu mu demişim. belki ben de fakirim? ashdfadfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi insanlar bu geyiği yapıyor ciddiye alınacak bir şey değil. kimse sen fakirsin ben zenginsin anlamında yapmıyor bu esprileri. saçma sapan yerlere çekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 O daha da acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: Holy said: Deno hiç bir zaman oyunu beceremediği için genelde arkasına bakıp kaçıyordu zaten :( senin ağzına sıçayım bir önceki mesajımdan siliyorum seniKALBİNDEN DE SİLEBİLİR MİSİN? (:D(:P)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ya salak salak konuşma işe gidicem zaten tartışamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 @rendeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Holy said: Deno hiç bir zaman oyunu beceremediği için genelde arkasına bakıp kaçıyordu zaten :( demek herif yeteneksizmiş hakketten. bende sadece cs'i beceremiyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bana geyik denmiş çok alındım. ve sen haksızsın. %75 indirim ile aldım ben. 4-5$ mı neydi. fakir göndermesi yapan herkes sequo değil. kendi fakirlikleri ile taşak geçen ironikler de mevcut. daha tartışmam. bu mesajı da up maksadı ile yazdım zaten. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 he ben fakirim ve bana dokundu ondan rageledim. öyle lan aslında :p olsun hoş değil yaptığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 indirmediğin zaman silinecekmiş oyun diyorlar? ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: 2014 yılında hala l4d2'si olmayanlar var lel fakirs everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Oyun 2014 yılında bedava olunca içine oturanlar var sfsdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: özlenen l4d oyuncuları, - cthulhu - ammoniac - lathspell - bonecrusher - xunn - holy (siktir) - lyvanna - fastreloader nerdesiniz totoşlar? 4.00 ortalamami yapayim geliyorum bebis. 15 Ocak'i bekleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Asteroth said: Paticik'teki şu fakir muhabbeti bitsin artık ya. Adam gelmiş şuraya gayet güzel bir konu açmış. Evet 2014 yılında oyunu oynamayan da olabilir. Oynamış, beğenmiş fakat satın alamamış olan da olabilir. Valve bazı arkadaşlarımız gibi MAL olmadığından, bunun gayet normal olacağını düşünüp, böyle bir işe girişmiş belli ki. Babasının kredi kartıyla alışveriş yapan çoluk çocuk bile özenip şu muhabbeti yapmıyor mu, ağzını kırasım geliyor milletin. Ahahaha pis fakir nasıl da özenmiş zenginlere. Vakit kaybetmeden ekledim steamime. Oynayacağımdan değil ama kütüplük kalabalık görünsün. Beleş buldun yerleş. ;) *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Asteroth said: Paticik'teki şu fakir muhabbeti bitsin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 özledim senin charge'ını gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Flassh said: indirmediğin zaman silinecekmiş oyun diyorlar? ne iş To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: özlenen l4d oyuncuları, - cthulhu - ammoniac - lathspell - bonecrusher - xunn - holy (...) - lyvanna - fastreloader nerdesiniz totoşlar? özlemedin mi benim ragelerimi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 had toplaşıp oynayak had!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sam said: -Deno- said: özlenen l4d oyuncuları, - cthulhu - ammoniac - lathspell - bonecrusher - xunn - holy (...) - lyvanna - fastreloader nerdesiniz totoşlar? özlemedin mi benim ragelerimi? :/ ooo sam'i unutmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 az bekleyin finallerim bitsin bensiz baslarsaniz aglarim //.o bugun bi notum daha aciklanmis yine enbirinciyim. nazarboncuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar