Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ilk bölümü izliyim yatayim dedim, başından kalkamadım sabahladım bi gecede bir-buçuk paket sigara bitti, bi tek constanede bu kadar etkilenmiştim ..

mathewle woody reyis çok iyi oynamışlar hayran kaldım.

bide mathew'ı nası o kadar gençleştirmişler anlayamadım valla makyaj nelere kadir.

spo

çok iyi gidiyodu dizi son bölüm aradıkları adamın çimci adam çıkması biraz meh geldi. evin boyasının yeşil olmasından adamı bulmaları daha bi meh..

sonunu diziye yakıştıramadım pek nese 2. sezonda toplarlar diyodum 2.sezonda farklı bi konu işlencekmiş baya üzüldüm bunu duyunca, daha o tarikatın hikayesi işlenir diye düşünüyodum.bide rust karakteri olmadan aynı havayı koruyabilirler mi bilmiyorum.

dizide küçük ama güzel detaylar vardı 2012de rustın kamyonetinin arka farının kırık olması ve rustın bunu tamir ettirmemiş olması bunun o anki ruh halini yansıtması gibi gibi..

collin farrelin dizide sırıtacağını düşünmüyorum, mathewdan da hiç böle bi oyunculuk ve öle bi karakter beklemiyodum hayran kaldım.collin mathew kadar başarılı olabilir mi sanmıyorum izleyip görmemiz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...