Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaboo said: şu flux denen program işe yarıyo mu, daha çok sikertmeyelim gözü şu program ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaboo said: http://www.gunnarturkiye.com/computer-eyewear şunlar işe yarar mı ? çarşamba göz doktoruna gidiyorum, muhtemelen gözlük vericek ama çözüm olur mu ekranlara bakma derdine. verdiği gözlük camını şöyle cam şeklinde alabilir miyiz? yardım plx günde 14 saat ekrana bakıyorum. "bilgisayara bakma, tv'ye yakından bakma gözlerin bozulacak" muhabbetinin yalan olduğunun en büyük canlı kanıtıyım. gram bozukluk yok gözlerde ve çocukluğum böyle geçti ekranlara yakından bakarak. şimdi de günde 10-15 saat bakmaya devam ediyorum. o gözlükler de yalan ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: Gaboo said: şu flux denen program işe yarıyo mu, daha çok sikertmeyelim gözü şu program ne yahu? http://en.wikipedia.org/wiki/F.lux İşe yarıyor evet, burda saydığı faydaların üstüne düşük sıcaklıklı ekran gözü daha az yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 deneyeyim o zaman. insan paticikte her gün olmasa da arada güzel şeyler öğreniyor. tişikkirlir piticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 reflekte cam mikemmel gözlük baş ağrısı yapmıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 razzRaziel said: Gaboo said: http://www.gunnarturkiye.com/computer-eyewear şunlar işe yarar mı ? çarşamba göz doktoruna gidiyorum, muhtemelen gözlük vericek ama çözüm olur mu ekranlara bakma derdine. verdiği gözlük camını şöyle cam şeklinde alabilir miyiz? yardım plx günde 14 saat ekrana bakıyorum. "bilgisayara bakma, tv'ye yakından bakma gözlerin bozulacak" muhabbetinin yalan olduğunun en büyük canlı kanıtıyım. gram bozukluk yok gözlerde ve çocukluğum böyle geçti ekranlara yakından bakarak. şimdi de günde 10-15 saat bakmaya devam ediyorum. o gözlükler de yalan ayrıca. aynen öyle benim de, hala şahin gibi gözlerim benim de çook uzaktaki şey kadar yazıları bile okuyabiliyorum ama son zamanlarda biraz sıkıntı var gibi dalıyo çok gözlerim kuruyo falan. ben de bir gideyim gözcüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben küçükken renk sıcaklığım düşükmüş sonradan yükselmişim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 androidde de twilight var flux muadili. telefonda da kullanıyorum memnunum. ios'ta en son jb gerekiyordu, yazılımın adını da hatırlamıyorum zaten ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 flux neyin ayarını değiştiriyo anlamadım ekranın rbgsiyle falan mı oynuyo. ben de yükledim baya güzelmiş uyku kaçırmaz bu şekilde geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Gaboo said: şu flux denen program işe yarıyo mu, daha çok sikertmeyelim gözü Flux candır masaüstü pcde kurulu kapattığımda abbooooow bu ne. Böyle aç aç aç aç oluyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 neymiş flux dedim. buymuş http://images1.fanpop.com/images/photos/1600000/-on-flux-charlize-theron-1693460-1024-768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Twilight'ı indirdim. Ekran parlaklığı geceleri zaten en düşükteydi, Maximum screen dim'i de %45'e aldım gayet hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ya uplamış oluyorum ama burdan flux'ı kim tavsiye ettiyse teşekkürler, hakkaten güzel oluyor alışınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bende şimdi indirdim. Bütün ekran pembe oldu. Baya baya alışması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 insan öyle diyor da yarım saate unutuyorsun bir daha da bırakamıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ya bu flux autostart nası yapıyo? bilgisayar acılınca calıssın hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kendi yapıyor zaten bende sizden görüp indirdim eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Selam, Sonraki camı bundan yaptıracağım ben de: http://www.transitions.com/en-us/products/transitions-vantage/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar