keşke 30 sn lik kısmını koysaydın da 6 dakikalık eziyet olmasaymış. izlerken daraldım.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg
adam cumanla kapışabiliyor, 15 20 dk bile koyabilir bence. ben bunları görünce direkt topuk
oyunda zorluk ayarı falan mı var?
ya ben yetenekli bi adam değilimde combatlar çok çok kolay geliyor bana.
sadece 3+ cuman falan olduğu zaman biraz zorlanıyorum.
Tabi, iyi train ettim kendimi pitte falan skilleri biraz yükseltip çıkmıştım.
Sadece ilk bandit campe gece sızıp hepsini uykusunda öldürmüştüm. Belki 2. oyunda sneaky bir karakter yaparım diorm ama ne gerek var heh. Plate zırh + 2h kılıç rahat rahat kesiyorum milleti.
ya ben yetenekli bi adam değilimde combatlar çok çok kolay geliyor bana.
sadece 3+ cuman falan olduğu zaman biraz zorlanıyorum.
Tabi, iyi train ettim kendimi pitte falan skilleri biraz yükseltip çıkmıştım.
Sadece ilk bandit campe gece sızıp hepsini uykusunda öldürmüştüm. Belki 2. oyunda sneaky bir karakter yaparım diorm ama ne gerek var heh. Plate zırh + 2h kılıç rahat rahat kesiyorum milleti.
Hardkor modu gelmedi mi? Onu seçip istediğin kadar dezvantaj alabilecektin göya.
- 1 ay sonra ...
bu oyun steamde daily deale girmiş, ben de almak istiyordum zaten, de bişey sorcam abiler
user reviewlerde hep negative vermişler, hepsinin de ortak sebebi "oyun save dosyamı corrupt etti 30 saat gameplayim boşa gitti hala şu bugları çözemediler"
hakkaten bu kadar sorunlu mu, fps dropu bug corruptu falan gırla mı? hatta birisi arkham knight releasedeki bugfest deneyimini kaçıranlar bunu alabilir demiş :p
user reviewlerde hep negative vermişler, hepsinin de ortak sebebi "oyun save dosyamı corrupt etti 30 saat gameplayim boşa gitti hala şu bugları çözemediler"
hakkaten bu kadar sorunlu mu, fps dropu bug corruptu falan gırla mı? hatta birisi arkham knight releasedeki bugfest deneyimini kaçıranlar bunu alabilir demiş :p
projenin ilk duyurulmasından beri acayip desteklediğim ve ümitlendiğim bir projeydi ama gel gör ki zamansızlık yüzünden save sistemi ile uğraşmak gözümde büyüdüğü için büyüdüğü için bir türlü başlayamadım
tabi bu benim problemim
tabi bu benim problemim
Herkes şikayet ediyor ama, 2 kere full oyun bitirdim ilk çıktığında bir 8 saatim heba oldu ama patchlerden sonra hiç olmadı. Son halleri oldukça stable gibi yada bana denk gelmedi.
bu oyun steamde daily deale girmiş, ben de almak istiyordum zaten, de bişey sorcam abiler
aldım şu an 50 saat kadar oynamışım, herhangi bir hata ile karşılaşmadım. sadece save konusunda değil, 1-2 quest buglandı o kadar.
güzel oyun ya, oynanmayacak gibi değil
hani bazı yerlerde oyunun kazmalığı ve bugları benim de canımı sıktı
ama oyun open world kocaman bilmemne
skyrim'de de vardı bir dolu bug, onun gibi işte
şu an alsanız arada sırada sizi kızdırıp tilt etsede genel olarka eğlenceli bir oyun
beklerseniz belki daha polished bir hale gelir, yeni dlc'leri çıkar fln
grafikleri öyle zamanla bekleyince eskiyecek gibi değil
o yüzden şindi alırsanız fena değil, ama 3-5 ay bekleyip daha bi dolu kasasını almak isterseniz bence o da geçerli bi karar olur.
hani bazı yerlerde oyunun kazmalığı ve bugları benim de canımı sıktı
ama oyun open world kocaman bilmemne
skyrim'de de vardı bir dolu bug, onun gibi işte
şu an alsanız arada sırada sizi kızdırıp tilt etsede genel olarka eğlenceli bir oyun
beklerseniz belki daha polished bir hale gelir, yeni dlc'leri çıkar fln
grafikleri öyle zamanla bekleyince eskiyecek gibi değil
o yüzden şindi alırsanız fena değil, ama 3-5 ay bekleyip daha bi dolu kasasını almak isterseniz bence o da geçerli bi karar olur.
değerli bi oyun abi alın aldırın (tu)
buglar cogunlukla toparladı
perf. sorunları cozuldu
alınır oyun ya.
perf. sorunları cozuldu
alınır oyun ya.
ben atla kosamıodum su anda akıcı oyle soylum
yanında koşmayacaksın abi, üstünde üstünde
kehkeh
kehkeh
- 4 hafta sonra ...
Kingdom Come: Deliverance
The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
https://store.steampowered.com/app/921950/Kingdom_Come_Deliverance__The_Amorous_Adventures_of_Bold_Sir_Hans_Capon/
18.50 TL
Sir Hans için ..
The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
https://store.steampowered.com/app/921950/Kingdom_Come_Deliverance__The_Amorous_Adventures_of_Bold_Sir_Hans_Capon/
18.50 TL
Sir Hans için ..
HAYVAN gibi güncelleme gelmiş 4-5GB, modlar falan da patlamıştır şimdi pff bitirmemiştim oyunu bir an evvel bitirip DLC'ye bakayım
- 3 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=kSbTm9mBkmk
- 3 hafta sonra ...
bastards dlcsi cikmis bu arada.
https://store.steampowered.com/app/977420/Kingdom_Come_Deliverance__Band_of_Bastards/
https://store.steampowered.com/app/977420/Kingdom_Come_Deliverance__Band_of_Bastards/
Öne çıkan mesajlar