kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Deliverance’s save system shows you just how fun failure can be https://www.pcgamer.com/kingdom-come-deliverances-save-system-shows-you-just-how-fun-failure-can-be/ Doğru .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konsolda da tr desteği geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 1.05 versiyonu ile ps4 sürümüne Türkçe dil desteği gelmiş dostum. :)-D Kendi kendime cevap vereyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 abi bu oyunları türkçe oynayıp napıyorsunuz, o havaya giremiyor ki insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Ben daha farklı bi açıdan yaklaşmak istiyorum. İngilizce bilmeyecek / öğrenemeyecek kadar cahilseniz neden hayattasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 medieval-bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Normalde çeviri yapan birisiyim 5 yaşından 33 yaşıma kadar bütün okullarda eğitimim ingilizce idi yanında ispanyolca ve 3 kur rusça dil eğitimim var en önemlisi insanlık tarafımı kaybetmemem. Tr dil desteğini başkaları geldiği zaman alt yazı olarak kullanıyorum ki o da bir anlam verebilsin ne yaptığıma dair. Oyunu TR alt yazı yapmanız tamamını TR yaptığınız anlamını taşımıyor halen seslendirme ingilizce zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 chill hermano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 chill lik bir şey yok, kibar bile vurmuş, ağzına ağzına kürekle endülüs bile atılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Kitaplari da orijinal dilinde okumak lazim, cevirince araya adam giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Yav he 32 dil biliyormuşsun hepsinde uzmanmışsın kendin için değil "bi arkadaşın" gelince tr altyazı açıyormuş evet inandık he. TOEFL ya da IELTS puanı görmeden zerre itimat etmiyoruz yazdıklarına. Çok duyduk biz öyle ingilizcem şöyle süper böyle okullarda okudum hikayelerini. Sınav sonuçlarını çıkar masaya vur PAT PAT PAT ondan sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 kac yillik gecerli toefl sonuclarimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 IELTS daha kral sinavdi lam. Paper based mis...Listening icin on masada bir tane 90'lardan kalma tape koymuslar...Arkada oturursan duymuyordun bile sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bi de ingiliz aksanı diyen kırolar var. hadi lisanı hiç bilmeyen yine bi nebze de, bilmediğini de bilmeyen bu meta-cahilleri kraliçe'nin asasıyla döveceksin esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Iki yil ingilterede kaldim diye ingiliz aksani kasan hintli arkadas vardi, onun gibi dalga konusu olmayin da dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bu forumda en iyi ingilizce bilen bone değil miydi onun fikrini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 En iyi İngilizce okuyan diyordu sanırım o. İncil hafızı gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 türkçe çevirisi baya başarılı ya oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 aquila said: kac yillik gecerli toefl sonuclarimiz? topiğin öncesini okumadım o yüzden dalga amaçlıysa kusura bakmayın - sonuçlar açıklandıktan itibaren 2 sene geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Hahaha teşekkürler bliksem en azından faideli bilgi (tu) Oyun güzel, deadfirea sarınca bitiremedim hala. Eksikleri var tabi, en önemlisi sabit karakter yüzünden seçeneklerin kısıtlı olması (ya da railroading için sabit karakterde karar kılmaları) , ama Henry olmak zorunda kalmasak direk skyrim/fallout done right derdim. Bu haliyle bile yeterince keyifli. Alchemy ve revenant falan biraz havayı alsa da tarihi rpg ticari olarak da başarılı olabilen gayet iyi bi fikir en azından onu görmüş oldu piyasa. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 DLC roadmap: https://www.gamereactor.eu/media/94/kingdomcome_2469453b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 yükledim bunu bakıyorum şimdi, çok tatlıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 bu henry nin gelene gidene laf tıkıştırmasını, ukalalığını tam aşmışken, bu sefer direkt ben yaptırayım dedim. sasau, monestery de yaralılara yardımcı olunana bi quest var. bizim köyden bir kız var vs, tam işimiz bitti local custodian geldi, tebrik ediyor, bildiğin yürüyor kıza. akşam banket var mutlaka bekliyorum vs. ben de lordum banketi burda yapsana ehehe dedim. sonunda gerçek bir sonuç verdi oyun, atın bunu hapse dedi. learn some manner diye de postamı koydu. 1 gün yattım çıktım. god bless henry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=6op3AleIpSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 From the ashes ne salak görünüyor ya ahah https://www.youtube.com/watch?v=XWUQfLJiuw4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar