totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 1050ti var notebook oynatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Yorumlarin gidisatina gore alicam bekliyorum. Ilk patchler gelsin ilk once. Bol bol yazin da okuyayim o zamana kadar, acligimi gidereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ilk yorumlara göre çok buglı, loadingler kanser. Map açarken loading oluyor falan diyorlar. biraz beklemek lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 COK bugli degil benim gordugum oynadigim ve baskalarinda izledigim kadariyla. Belirli noktalarda karakterlerin takilma gibi durumu var(merdiveni duz yuruyerek cikamiyorsun, ziplayarak cikiyorsun gibi). Oyunu cok etkilen bir sorun yasayan gormedim henuz. Duyduklarim da bazi karakterlerin geri geri yurumesi(random NPC). Oyunu etkileyen buglar yok, daha cok estetik veya gorsel buglar mevcut. Modlar da gelmeye baslamis: Save Anytime Mod - http://www.en.magicgameworld.com/kingdom-come-deliverance-how-to-edit-the-game-files-to-remove-the-need-of-saviour-schnapps-to-save/ Optimizasyon en buyuk sikinti, gereksiz kasiyor oyun veya grafik glitchleri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ps4 e de cikmis bu bilmeyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Bu arada o çok buglı çok kasıyor diyenler dingil oldukları için driverlarını update etmeyenler genelde. geforce game ready update'i vurdu oyun cıkmadan 1 gün önce, indirmeden girmeyin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 1 gün dediğin 2 haftaymış lan :D daha da yenisi geldi de indirmedim diye anksiyetem tetiklendi bi an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Kingdom Come: Deliverance review Bugs and performance issues aside, Kingdom Come is a seriously satisfying role-playing experience set in a rich, reactive world. 84/100 https://www.pcgamer.com/kingdom-come-deliverance-review/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 iyi para yedirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 bugs and performance issues aside nasil 84 alabilir abi. ilk pece kadar bekleyin beri yorum yazmak icin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 bekleyip tüm medya cover'ladıktan sonra mı incelesinler abi, yoöğle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 xunn said: Bu arada o çok buglı çok kasıyor diyenler dingil oldukları için driverlarını update etmeyenler genelde. geforce game ready update'i vurdu oyun cıkmadan 1 gün önce, indirmeden girmeyin hiç. yok biz qa den gecirdik sıkıntılı olduğu cpular gpular var. toplaqrlarlar bi iki haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 sizin o tarafta yorumlar nasıl oyun ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Klavye ve mouse oyun kontrolu icin yeterli mi yoksa baska bir kontrol aygiti kilic dovusleri icin daha mi uygun olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 direk aldım ne zaman oynarım bilmiorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Cuce said: xunn said: Bu arada o çok buglı çok kasıyor diyenler dingil oldukları için driverlarını update etmeyenler genelde. geforce game ready update'i vurdu oyun cıkmadan 1 gün önce, indirmeden girmeyin hiç. yok biz qa den gecirdik sıkıntılı olduğu cpular gpular var. toplaqrlarlar bi iki haftaya En az 2 aya gelir adam gibi performance fix, cryengine çünkü. Cryengine dünyanın en sorunlu engine'i falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 bug oğlu bug var, görev başlamama bugu, görev bitmeme bugu, loading ekranında takılı kalmalar, save etmeme bugu, savaşın bitmeme bugu (save alınamıyor) vs vs vs. Keşke early access çıkarsalarmış, hakkı o çünkü bu kadar bugun. Oyun güzel ama, fps de sadece ışıklarda (alev vs) sorun çıkarıyor gerisi hoş. gtx 1070 bile 28 fpslere düşüyor 1080p de. Kesinlikle unlimited free save modunu kurun öyle oynayın, 5 dkde bir save alın yoksa çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Nigger_of_the_sand said: Klavye ve mouse oyun kontrolu icin yeterli mi yoksa baska bir kontrol aygiti kilic dovusleri icin daha mi uygun olur? Arkadaslar buna da bir cevap alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 biraz da kafani kullansan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 BURADA KULLANAMAYIP ILK MOBDAN DAYAK YIYENLER VAR DA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Bug var çok fazla; Sabah oyunu oynamak için kalktım tıraşımı oldum saat 6 :D. Saat 7.45 her şey sorunsuz gidiyor save'i tasarruflu kullanıyorum aklımca ne gereği varsa vadaaaa dialog ekranında dondu oyun... Küfür kıyamet vs... Rage quit trafikte asabilik sabah sabah.. Save işine kesin official patch gelmesi lazım yada 30 dk auto save mi ne koyarlar bilemedim. Modlamak istemiyorum ama bir şeyler yapılması lazım. Oyun çok kolay olsa anlıyacağım save in bu şekilde olmasını ama oyun başı zor bide oluyon dayak yiyon hapse düşüyon ooooo. Oyun güzel mi? Çok beğendim havaya sokuyor insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Nigger_of_the_sand said: Klavye ve mouse oyun kontrolu icin yeterli mi yoksa baska bir kontrol aygiti kilic dovusleri icin daha mi uygun olur? Mouse klavye 10 numara iş yapıyor; controller kullanmıyorum ama sanki kılıç dövüşünde mouse kadar etkili olmayacak gibi ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Bu oyunu ilk indirimde hep düzelmiş hem daha ucuza almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 oyun iyi baya. sıkıntıları var ama başından da kalkamıyosun işte. adamların dediği gibi realistic bir orta çağ hazırlamışlar ve hakkaten oynadığım en iyi orta çağ rpg'si şu ana kadar (ya da şu noktada öyle hissettiriyor, zira henüz adam gibi combat deneyimlemedim bile, potansiyeli var diyelim). hatalar ve teknik sıkıntılar var ama artık zamanla düzeltirler. dün 5 saat gömmüşüm zaten prologue kısmı 2-3 saat falan sürüyor oyun ondan sonra başlıyor. başka oynayanlar varsa akalım burada baya maceralar maceralar ya sdf. minor spo ve mini hikaye Talmberg kalesinden kaçmam gerekiyor ama beni bazı nedenlerle kalede tutmaları gerek. Kalenin leydisinden bi tip aldım klisede kocasıyla dua ederken adamın yanında nasıl kaçabileceğimi anlattı sdfs. Armory'ye gidip zırh çalarak oranın askeri gibi kapıdan geçebileceğim ve çıkarken de gerekli bir yalanımız var vs. Bu esnada hayvan gibi etrafı loot'luyorum tüm mutfağı daha önceden sağdan soldan çalığım kalite ok/yayım falan var ve ağırlaşmışım. Tam kalkanları falan topluyorum derken basıldım mahzen gibi bi yerde. Adama verecek rüşvet de yok, cezayı ödeyecek para da. İki kişi bana tekme tokat dalarken zar zor asma merdivenlere tutunup kendimi yukarı attım. Artık o saatten sonra tek çıkış yardırmaktı. Kalenin meydana koşup at çaldım ve avluda dört nala turlamaya başladım peşimde 5-6 guard'la. Tüm kapılar kapalı olduğu için kaçamayacağımı anlayınca köprüden glitch'lerim ben ya diye atla birlikte zıplamaya çalışıyodum. At o kadar zıplamayı beceremediği için tam vaz geçiyordum ki peşimdekilerden biri kılıç sallayınca onun etkisiyle atlamayı başarıp aşağı yuvarlandım sdf. Bi öpmelik canım, yaralar içinde kıpkırmızı ekranla diğer köye yardırmaya başladım. Yolumu son bi muhafız daha kesti (Nerden geldi görmedim orası bug lol). Neyse onu da speech'le kandırıp yoluma devam ettim. Muhtemelen ölücem bu yoğun yağmur altında bu canla derken yolumu bir de yağmacılar kesti. Neyse ki loot'larımdan biraz can verecek bişiler yemiştim ama abarttığım için aşırı yemekten dolayı daha da ağırlaştıracak debuff'lar gelmişti. Neyse ki yağmacı tırsak çıktı ve kafasına geçirdiğim ilk kılıç darbesinden sonra silahını bırakıp canı için yalvarmaya başladı. Tam öldürecekken çok yavaş hareket ettiğim için görüp kaçtı falan sdf. Yolun son noktasını hikaye gereği yürüyerek gitmem gerekiyordu ve kesirmeden gideyim derken taşların arasına sıkıştım. O noktada kesin takıldım derken ağırlığımı boşaltıp zıplayarak kurtulmayı başardım (5dk falan sürdü, artık ne kadar çaldıysam kaybetmemek için hayvan gibi depindim kayalarda). Değerli arak kalkanlarımı falan bırakmak zorunda kaldım :( Sonra önüme çıkan tüm cesetleri loot'layarak diğer yağmacılara bu size yakışıyormu diyerek daldım falan sdf. gerçi sonradan vendor'lara satamadım o kalkanları falan, bunlar bizim askerlerin bilae başımı derde sokma benim almam bunları çekti lol. zevkli ya. ki bu kısımlar hikaye gereği çizgisel ilerliyordu, ne save edebiliyordum ne de yatıp dinlecenek bir yatağa izin veriyordu oyun. ona rağmen baya random gerçekleşti olaylar. bug'ların da yardımı var tabi heh. teknik açıdan ise her konuşmada hatta konuşma arasında bile yükleme yaptığını gördüm ya oyunun oha. bu kadar kötü olamazdı yani. bi dünya hata da var ama çok ölümcül değil ya, en fazla 15-30dk kaybedersiniz saçma bi bug yüzünden ama nadir olur. Şu an en sinir bozucu şey her konuşmadan önce yükleme çakması, baya bi baltalıyor akıcılığı. Ama görsellik, atmosfer ve serbestlik, her boku yapmamız gerektiği için artan gerçekçilik şu noktada keyifli. İleride nasıl hissettirir angaryaya dönüşür mü bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Abi insanların basına gelen şeylere inanamazsınız. Spoillamak da istiyorum ama kesinlikle her yönden oynayın, mesela full HONOR gidin, sonra kesin FULL DEGENERATE gidin. Çok komik şeyler oluyor. Saint's row tier saçma eventler var ATIN GÖTÜNÜ KARIŞTIRIYORUM SJDHFBHUSDF LOCKPICK: VERY EASY SKHDFBGJSDHBGDFG https://cdn.discordapp.com/attachments/219593847846469633/413642156167790593/20180214213039_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar