Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

axedice

Öne çıkan mesajlar

ekip olarak aldik ya deneyip yazariz buraya. Hikaye gucludur diye dusunuyorum ve zaten genel yorumlarda bu konuda cok bir yazan cizen yok henuz cok erken saniyorum.

Bug ve teknik durumlardan korkuyorum ama zamanla duzelir, boyle massive oyunlarda sikinti olabiliyor ama duzeltiyorlar sonucta. Warhorse'un oyuna sarilacagini dusunuyorum bu kadar hype sonrasinda. ilk gelen videolardan baslarda can sikacaga benziyor.

Benim icin en onemli kriter combat mekanikleri ve AI olacak. Burada batirmadiklari surece ve warband'e yakin olduklari surece her turlu oynanir oyun. Medieval icerigini seven cok kisi var o yuzden onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyuna hakikaten peasant olarak başlıyorsun, kesinlikle herşey dövüyor seni rahatça dfgdfh. RPG yani öyle super oyuncuyum beklentisiyle combatı çok zorlamayın başta.

Oyunun basında hatunu rape'ten kurtarmam lazım, sadece kafalarına arkadan bir kere vurup kaçıyorum öyle kurtarabiliyorum, 1v1'de bile asker dövemiyorsun.

Güzel olmuş şimdilik, sonra daha detaylı konusuruz üzerine so far so gud.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ekşi'ye bi tane ai videosu linklemişler müthiş sdfs.

bence daha alınmaz bu oyun.

Abi çok komik 4chan'da da salak saçma şeyler deneyip collusion, glitch olunca DONT BUY falan diyolar, aşırı komik. Hani Witcher'da atlamana bile izin vermedigi yerlere cıkıp sonra glitch görünce WOOOWWW GUYS.

Hani glitch bu kadar tadını kacırıyorsa asla ilk gün oynamazsın zaten oyunu. Soyboylar o kadar butthurt'ki yalandan OYUN ÇOK KASIYOR triplerinde, 60'ın altına inmiyor abi 980 var bende. Ama adam 1080ti var kafamı ceviriyorum 25 fps oluyor diyor, çok acayip birşey abi iki tarafın da shilling'i çekilmez hale geldi.

Oyun cıkalı 2 saat olmus adam hikayesi çok kötü diye post atıyor, subtle bile değil kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

@battizbörek abi medieval seviyorsan al. rpg seviyorsan da al. tarih seviyorsan da al denmiş. orta çağ'da pleb olmayı iliklerine kadar hissediyorsun ilk 3-4 saat (devamını şimdilik bilmiyorum :P) ha bi de müzikler iyi (tu)(tu)

başlarım hyep'ınıza diyorsan şurdan son 12 saat içinde çıkan vidyolara da bak mutlaka :D

https://www.youtube.com/results?search_query=kingdom+come+deliverance+review&sp=EgIIAw%253D%253D

shadiversity ve skallagrim'i de göreve çağırıyorum hazır youtube demişken :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...