progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=1JZfoz7UVr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Denden beri twitchde izliyorum da, çerve ve müzikler için bile oynayasım geldi. Öte yandan single player oynamayalı 10 yıl olmuştur. Değer mi almaya acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Değer, oyun iyi. Oyun gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 loop said: Denden beri twitchde izliyorum da, çerve ve müzikler için bile oynayasım geldi. Öte yandan single player oynamayalı 10 yıl olmuştur. Değer mi almaya acaba... oha witcher 3 de mi oynamadın ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Atmosfer bu oyunda baya iç kıpırdatıyor ama oynayan eden yok adam akıllı bir inceleme yok. Puanlar kimi 9 kimi 3 fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ekip olarak aldik ya deneyip yazariz buraya. Hikaye gucludur diye dusunuyorum ve zaten genel yorumlarda bu konuda cok bir yazan cizen yok henuz cok erken saniyorum. Bug ve teknik durumlardan korkuyorum ama zamanla duzelir, boyle massive oyunlarda sikinti olabiliyor ama duzeltiyorlar sonucta. Warhorse'un oyuna sarilacagini dusunuyorum bu kadar hype sonrasinda. ilk gelen videolardan baslarda can sikacaga benziyor. Benim icin en onemli kriter combat mekanikleri ve AI olacak. Burada batirmadiklari surece ve warband'e yakin olduklari surece her turlu oynanir oyun. Medieval icerigini seven cok kisi var o yuzden onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ortam falan muhteşemde balta ile kılıç saplar gibi saplayıp alakasız William Shatner modeli ölmelerini düzelttilermi en büyük kaygım bu. hatta şu üstteki videoda var öyle bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 oyun cok yavas =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 fantasy olmadigi icin oyle cok ilgimi cekmis sayilmaz ama genede indirimde bakilir gibi ilerde (mesela seneye), o zamana kadar duzgunce fixleyip 20gblik patchleri geride birakmis olurlar heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 kickstarter expected delivery 2015 dec demiş, 2018 feb oldu. şu ara da bakacak imkanım yok inadına, 15$ vermişim, bugün 89 lira zaten bir indirim gelse daha ucuz olacak neredeyse. neyse ama iyi görünüyor, gece indirip bir ara denerim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 oyunda drinking skill'leri var /10 https://i.imgur.com/i4PYxIa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Abi oyuna hakikaten peasant olarak başlıyorsun, kesinlikle herşey dövüyor seni rahatça dfgdfh. RPG yani öyle super oyuncuyum beklentisiyle combatı çok zorlamayın başta. Oyunun basında hatunu rape'ten kurtarmam lazım, sadece kafalarına arkadan bir kere vurup kaçıyorum öyle kurtarabiliyorum, 1v1'de bile asker dövemiyorsun. Güzel olmuş şimdilik, sonra daha detaylı konusuruz üzerine so far so gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ekşi'ye bi tane ai videosu linklemişler müthiş sdfs. bence daha alınmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 gothic/risen styla yani, öyle olması lazım zaten iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Red said: ekşi'ye bi tane ai videosu linklemişler müthiş sdfs. bence daha alınmaz bu oyun. Abi çok komik 4chan'da da salak saçma şeyler deneyip collusion, glitch olunca DONT BUY falan diyolar, aşırı komik. Hani Witcher'da atlamana bile izin vermedigi yerlere cıkıp sonra glitch görünce WOOOWWW GUYS. Hani glitch bu kadar tadını kacırıyorsa asla ilk gün oynamazsın zaten oyunu. Soyboylar o kadar butthurt'ki yalandan OYUN ÇOK KASIYOR triplerinde, 60'ın altına inmiyor abi 980 var bende. Ama adam 1080ti var kafamı ceviriyorum 25 fps oluyor diyor, çok acayip birşey abi iki tarafın da shilling'i çekilmez hale geldi. Oyun cıkalı 2 saat olmus adam hikayesi çok kötü diye post atıyor, subtle bile değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 İlla shilling olmasına gerek yok ki, bir sürü oyun var öyle high end sistemlerin sıkıntı yaşadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 1080ti'ye paraları yetmediği için o gpu da qa'yı esgeçmişlerdir asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 abi oyun bi yandan da tarih dersi gibi bu tarz çağlarda yaşam nasıl merak edenler için de harika. Codexde falan çok güzel bilgiler var :) da ekran kartım dandik (660 TI) medium / low bişey oynuyorum biraz grafikler biraz çamurlu gibi. Bilmiom full ayarlarda nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 bug'lı mug'lı ama pubg'ye 30 milyor sattıran nesil hiç oturup ağlamasın bence, oyun iyi. özene bezene yaptıkları belli oluyor. umarım peçlerler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 1- klavye/mouse nasıl? 2- ateşleyelim mi 80 lirayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 aldım insin gece bi 2 saat deneyip bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 @battizbörek abi medieval seviyorsan al. rpg seviyorsan da al. tarih seviyorsan da al denmiş. orta çağ'da pleb olmayı iliklerine kadar hissediyorsun ilk 3-4 saat (devamını şimdilik bilmiyorum :P) ha bi de müzikler iyi (tu)(tu) başlarım hyep'ınıza diyorsan şurdan son 12 saat içinde çıkan vidyolara da bak mutlaka :D https://www.youtube.com/results?search_query=kingdom+come+deliverance+review&sp=EgIIAw%253D%253D shadiversity ve skallagrim'i de göreve çağırıyorum hazır youtube demişken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://www.game-debate.com/news/24533/kingdom-come-deliverance-pc-performance-report abi oyun low'da bile gayet oynanir sekilde. rahat rahat alabilirsiniz. skyrim de sonucta ilk ciktigi donemlerde baya bug ile doluydu, heyecan yapmaya gerek yok. Medieval era seven kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 optimizasyon harbici kötü, ama oynanabilirliği çok etkileyecek şekilde değil de ne bilim ana yüklemeler uzun falan. oyuna girdim ilk iş grafikleri yukarı çektim işlemi uygulaması 90sn falan sürdü öeh. oyun zevkliye benziyor baya, çok sübyan başlıyoz lan ağzımıza sıçıyolar anında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar