AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 deadwoll said: Black-ice said: abi almanyaya gittiğimde bana bi buğday birası içirdiler. daha onun verdiği hazzı da alamadım bişeyden o da ayrı. bi de muzlu bira içirmişlerdi. o da güzeldi lan fdfsd Buğday birası gibisi yok, Türkiye'de hala neden Paulaner satılmaz onu da bilmiyorum. 10 liraya satsalar yine Paulaner'dan şaşmam. http://4.bp.blogspot.com/-agyUSuKfMC0/TnG2JVwzb_I/AAAAAAAABJY/nXQmLVanC7Y/s320/paulaner-hefe-weizen_bg.jpg Ha bir de f/p birası Oettinger var, aşığıyım, 10 kasa içmişimdir herhalde 1 senede. Ama o da Türkiye'de yok :( http://www.beermonsters.ru/wp-content/uploads/2012/05/Oettinger_6.jpg bu sene oktober festte içtim. açık ara içtiğim en kötü biralardan. hattaki ben oktober feste yanında yarım kilo tuzlu fıstıkla gitmiş adamım. o dereceye biraya susamış, hevesliydim. hiç sevmedim. bira fıstık candır. bira fıstık viski daha da candır. bazı yerlerdeki sulu bomonti çok güzel oluyor ama sanırım su oranını tutturamadıklarından tadı hep değişik geliyor. öğrensem o oranı evde kendim yapıcam o derece güzel olmuş . edit : bahsettiğim bira paulaner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cappy vişne en iyisi. bira konuşulacak sandım bu başlıkta fakat herkes meyvasuyu konuşmaya başlamış. bira konuşulcaksa efes tombul şişe owwww yısssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 AtlaraFisildayan said: bira fıstık candır. bira fıstık viski daha da candır. bazı yerlerdeki sulu bomonti çok güzel oluyor ama sanırım su oranını tutturamadıklarından tadı hep değişik geliyor. öğrensem o oranı evde kendim yapıcam o derece güzel olmuş . edit : bahsettiğim bira paulaner Aynı anda bira ve viski mi içiyorsun? Sarhoş olmuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 obolon prem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aynen bira ve viski, karıştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 HellHound said: deadwoll said: Buğday birası gibisi yok, Türkiye'de hala neden Paulaner satılmaz onu da bilmiyorum. 10 liraya satsalar yine Paulaner'dan şaşmam. Ha bir de f/p birası Oettinger var, aşığıyım, 10 kasa içmişimdir herhalde 1 senede. Ama o da Türkiye'de yok :( konu hefeweizen ise Franziskaner tavsiye ederim denemediysen daha, tercihim Dunkel ama her tarzi (alkolsuzu saymazsak) kalite Ya aahah, içmedim diyecektim tam sonra muhtemelen içmişimdir diyip google images'e baktım ve evet içmişim. Yalnız tadını hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Fransiskaner de Öttlinger de iyi ama Paulaner gerçekten çok ayrı güzel bi içki ya. Cidden tadı damağımda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bira bence en güzel alkollü içki. Bu arada bi birayı içtikten ve tadına vardıktan sonra başkasına geçince, tadı herhalükarda berbat veya tanımlanamaz ( :D)geliyor insanın ağzına. Bunu da söylemek lazım. Yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya bıra olayında, 3-4 ay ıcebıldıgım bıseyı sonra sevmeemeye falan baslıorm. onun dısında, nepalde gurkha dıye bısı ıcmıstım cok sevmıstım oranın yerel askerının adı aynı zamanda gurkha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bira yerine şarapa yönel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lan daha yeni konusu yok muydu bunun 5000 çeşit bira yazıldı, millet fikrini söyledi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 guiness'i dışarda nerden alıyorsunuz? migrosta falan yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 seçkin şarküterilerde. mesela Kardeşler feneryolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 napıcan kutu/şişe guinness alıp sifondan doldurulusu olayı zaten ama ugrasirim diyorsan her kutudan bardaga doldurusta bi nebze ama pek yerini tutmuyo sifonun söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 niye ya o kadar zor değildir, tuto falan vardır youtube'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Olayi fici abi onun evet. Discoveryde belgeseli vardi sirf o kopuk olsun diye kutunun icine ufak bi mekanizma yapmislar, acinca yukari asagi yapan bi top var, kopurtuyo falan. Ama buraya gelen kutularda var mi o aksam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tuborg malt diyeceğim ama hipster cemiyeti tepeme biniverir burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Tabi ki Hoegaarden http://community.mis.temple.edu/mis3538csturner/?p=93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ya ben bira icmeye cok gec baslayan biri olarak bir sey fark ettim, agiz tadim cok secici. Cogu yerli birayi icemiyorum, 1,5 yil kadar once Bomonti ile biraya basladim ama artik o bile icilmez geliyor. Yerli olarak Efes Malt hala hos geliyor, ama asil Leffe Brune ve bazen Beck's iciyorum. Leffe Brune favorim, galaksinin en guzel ickilerinden biri diyordum ama yeni bir sey kesfettim gecen ay, surekli iciyorum evin yanindaki icki butiginde satildigindan. Tripel Karmeliet diye bir sey. Mukemmel bir tadi var, bu benim iciyorum dedigim seyleri seviyorsaniz bakin derim. Cok iyi. Genelde tek basima film ya da anime izlerken tercih ediyorum, Leffe Brune hala muhabbete daha iyi gidiyor. Yaninda bir de nargile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 moncici said: london porter, london pride ve esb'yi de dene. belki birini seversin. ben esb'yi çok beğeniyorum mesela. Porter denedim, nefret ettim. Digerleri benzer mi buna, almaya korktum yani? Fici Guinness var bir de bizim mahallede, arada bir ellilik iciyorum. Genelde aksam gidip, barda kitap okuyup ders calisirken filan (cok sessiz sakin bir yer). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Türkiyede eli yüzü düzgün buğday birası kaldı mı ya? Gusta içiyoduk piyasada yok çok zamandır. Bi erdinger weissena hasret kaldık anasınıs atıyım. http://www.usox.org/wp-content/uploads/2011/06/erdinger_weissbier.jpg 50 centti ya bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 birayı tekelden falan allıyorsam ilk tercihim son zamanlarda duvel. mekanlarda çok pahalı sattıklarından bomonti filtresiz takılıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Evde kendi başıma içme alışkanlığım pek yok, hatta genelde birileri gelmedikçe evde içmem. Dışarda da kendimi biliyorumi ne zaman 2 bira içelim diye çıksam muhabbetti sohbetti derken 2 ile kalmıyor o. Duramıyorum resmen. O yüzden dışarda tercihim Bomonti'den yana. Duvel, Hoegaarden (kesin yanlış yazdım) ve Guinness denemişliğim var. Guinnes direkt kahve tadı verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 tuborg kırmızı dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 becks iyidir becks yesil tuborg gitti gideli icilesi bi o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar