Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahahahh kermit çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kermit tam bir modern zaman salagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sus be aptal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 filmi cıksın izleriz. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ama kitabi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sakın sahte kitap götüreyim demeyin, imzalamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Liebe said: oha çok özlü sözmüş :D ne biliim abi madem kendi dünyasında celebrity böyle imza günü falan niye :) kendi dünyanda yeteri kadar celebrity olduktan sonra dışa açılırsın zaten.. hani "ben ünlü olucammmm" diyen tiplerden değilsen içi dolu bir şekilde pişmek için kendi çevrende yeteri kadar sayıldıktan sonra onlarla birlikte kendini aşıp paylaşabileceğin daha fazla şey olduğunda popülerleşirsin, daha fazla insana hitab etmek istersin.. İmza günü de PR işte. Kadın kitap yazmış ki daha fazla insana ulaşmak istiyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 reampage said: Dannyi danny yapan kiz bu. Çok güzel bir noktaya değindin. respect (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kermit said: kermit said: kesinlikle katılacağım imza gününe merakla beklediğim bir kitaptı sonunda buluşuyorum ! en son ebruyu gördüğümde çok mutluydu, "kitabım çıkıyor kermit, inanamıyorum" demişti. bende "tebrikler ebru artık bizi tanımazsın sen" diye geyik yapmıştım. oda bana "yaaa ben öyle bi insanmıyım" demişti. böyle bi hikaye dönmüştü aramızda. ebruyu çok severim. tavsiye ederim kitabı tüm arkadaşlara. önyargılı davranmayın hasiktir lan salak kermit sana dikkatimi verdikçe sevgim artıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kermit götü kolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 geçmiş olsun kermit. alttan verip üstten alacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bence kermite işlemez enerjiymiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahahah kermit'i 2 saat noyan'la aynı odaya koyun yemin ediyorum noyan saç, sakalı, tırnakları keser. tövbe edip kimliğine "ALLAH BİR" yazdırır. sonra kpss'e girip memur olarak kariyere başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kermit said: kermit said: kesinlikle katılacağım imza gününe merakla beklediğim bir kitaptı sonunda buluşuyorum ! en son ebruyu gördüğümde çok mutluydu, "kitabım çıkıyor kermit, inanamıyorum" demişti. bende "tebrikler ebru artık bizi tanımazsın sen" diye geyik yapmıştım. oda bana "yaaa ben öyle bi insanmıyım" demişti. böyle bi hikaye dönmüştü aramızda. ebruyu çok severim. tavsiye ederim kitabı tüm arkadaşlara. önyargılı davranmayın hasiktir lan salak lan şu çok komik ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 başka nerelerinde dövmesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 GERGE said: Kitabinin kapagina kendi resmini basan yazarlara karsi cok buyuk antipati duyuyorum. metal grubunun kendi t-shirtüyle sahneye çıkması gibi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 GERGE said: Kitabinin kapagina kendi resmini basan yazarlara karsi cok buyuk antipati duyuyorum. 1 kere neysede 4 kere basması üstüne kişisel değil demesi sey olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Black-ice said: xunn ünlü müymüş? sdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 senko said: u....u hakkinda mi? u...u ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 u......u işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ebru'cum kişisel değil demişsin ama bu kapak apaçık seks'e davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 senin için fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dışın da fesat gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gül gibi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dikenin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar