Komutan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Exploit. Gorsel olarak berbat, ama o yonunu kafaya takmazsaniz gayet iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pizza söyliyim bari iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 görsel olarak eski dominions işte o önemli değil. bu arada komutan wargame'in son oyununa baktın mı sen, tam sana göre o bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dogru dedin :) Hic kacirir miyim, onun ucuncusu Red Dragon gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SeaGle said: Dominos 4 çıkmış diye okudum. Arada 2 ve 3 ne zaman çıktı lan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hic oynamadim ben o seriyi. Nasil ki genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kişilere takılmayı da tadında bırakın arkadaşlar. ayarını kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Komutan said: Dogru dedin :) Hic kacirir miyim, onun ucuncusu Red Dragon gelecek. abi ismin gibi adammışsın o zaman. linklediğin oyundan da belli. sana niche'in niche'i oyun lazım. eski SSI, Koei oyunları gibi birşeyler falan çıkacak kickstarterdan, işin zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya zaten ne zaman strateji namına düzgün bir oyun satın alındı mesajı görsem activity list'te yanında komutan'ın avatarı var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben de ne zaman oyun alındı görsem altından komutan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bende 12 dolar gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Oyunu alirsaniz soyleyeyim, sitesinde 300 sayfa kural kitabi ve bestiary var, onu kullanmadan hicbir sey yapamazsiniz. Iste: http://jaffa.illwinter.com/dom4/Manual_with_bestiary.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 GERGE said: onu kullanmadan hicbir sey yapamazsiniz. must. resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 manual çok 1992. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.gamersgate.com/DD-DOM4TA/dominions-4-thrones-of-ascension 12$ şurda. other drm yazıyor ama steam keyi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 oha cebimden 35 dolar çıktı ve ne yapsam diye düşünürken asırlardır beklediğim oyun çıkmış. aldım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Magic kısmında HoMM döver, strategy kısmında da tw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 potansiyeli olan bir oyuna benziyor ama çok zaman lazım bunu oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Jaegerjaquez said: SeaGle said: Dominos 4 çıkmış diye okudum. Arada 2 ve 3 ne zaman çıktı lan dedim. Hadi piramit yapalım. Canım pizza çekti sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 domalyon un kart oyunu var çok severimde bune la gidip mario oynarım daha guzel grafıklerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bos vakit buldum sonunda, guzel bir oyun oynuyorum simdi. Ozlemisim yahu bunu. Farkli bir sey. Ama 4X hastasiysaniz alin ancak, arada Civ oynarin diyen bile sevmeyebilir. Ozellikle savas olayi mukemmel. Savaslara mudahele edemiyorsunuz ama savastan once yuzlerce birlige emirler verip nerelerde duracagini soyluyorsunuz, baslarina da bir komutan koyuyorsunuz. Isterseniz savasi izliyorsunuz, isterseniz dogrudan sonucuna bakiyorsunuz. Ogrenmek zor degil bu arada ama coook fazla sey var icinde. Hepsi icin single playerde uniteye tiklayip bakabiliyorsunuz ama. Asil mantiginin ogrenince oyunun rahatca oynarsiniz. Tuto guzelce ogretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paticik'de bu oyunu oynayan kimse var mı/ kaldı mı? Bir süredir multiplayer oynuyorum ve en zevk aldığım multi strateji deneyimlerimi yaşadığım oyunlardan biri oldu. Tabii pbem olması bir çok kişiye itici gelecektir :) Gerçi istenirse tek seans şeklinde de oynamak mümkün ama oyunun hakkını vermek için pbem şart geliyor bana, çünkü turnler çok uzun sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ne ki bu pizzacı zinciri mi kuruyon, FM oynayın hiç değilse pideci nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kek said: hayatımda ilk defa duyuyorum. demekki dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oo 13 tl. Eyv Gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar