cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 la ne güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Film iyi olacak diye bekliyordum ama efsane iyi olmuş. Oblivion üzerine izledim, o da iyiydi ama bu rahat bu yıl izlediğim en iyi film herhalde. Sinemadayken gidemediğim için üzüldüm. Bill paxton, emily blunt, tom cruise, brendan gleeson, hepsi süper. Hem eğlenceli, hem iyi aksiyonlu hem de ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 http://cdn.themetapicture.com/pic/images/2014/10/10/cool-Edge-Tomorrow-main-character-video-game.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Filmin sonu ilgili soru - İzlemeyenler açmasın direk sonu anlatıyor Filmin sonunda arkadaşlarla çeliişkiye düştük iki teori var: 1- Omega öldükten sonra tekrar canlandığında en başa mı dönmüş oluyor yani omega hala yaşıyor ve tekrar savaşacaklar ama omeganın yerini biliyorlar 2- Omega öldü hiçbir direniş kalmadı ama daha kimsenin haberi yok çıkartma yapılacak omega ölmüş halde. Direk tüm topraklar geri alınacak Bir yorum lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ikinci seçenek gerçekleşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Sam said: ikinci seçenek gerçekleşen. bennde aynı fikirdeyim ama 1. seçenekle 2 kişi gelince ikna edemedim buraya yazdım. bence net zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 generalin tv beyanatı kanıtı zaten onu hatırlatırsın arkadaşlarına ikna olmuyorlarsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 görmemişim bunu, ayıptır günahtır bunu söylemek; Mc_Lovin said: bi de master sergeant farrell dünyanın en iyi çavuşu falan herhalde. ehehehehe çarpılırsın. http://chan.catiewayne.com/z/src/130595960286.jpg http://www.youtube.com/watch?v=GTQAXX08A-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ne boktan film lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Yes! What do yo want? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Güzeldi film, keşke tırt diye gitmemezlik yapmasaymışım.. Bi tek sonu kafa bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 uçakta izledim ben sdf hiç bi başka film yoktu ben de aynen meeh diye açtım beklentimin bu kadar üzerinde çıkınca marjinal getirisi yüksek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 alperozg said: Bir yorum lütfen. Teşekkürler. Omega güvenlik gerekçesiyle kendini resetliyor, zaman-gerçeklik döngüsünde, omega ölmüyor, dünyadaki savaşı kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 orjinal backup'dan geri alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 İzledim ben de şimdi de sinema da gitmediğime bin pişman oldum. 8.5/10 çalışır her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 save load sim veya checkpoint the movie eğlencelikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 7/10 Sürükleyici bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 herif ölüp gidecek hala cufcuf dışındışın çocuk filmi çekiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 https://i.ytimg.com/vi/mpfjJwexXIw/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: herif ölüp gidecek hala cufcuf dışındışın çocuk filmi çekiyo ya af buyur o kadar parayi bana verecekler pron bile cekerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çekmeye devam etsin böyle güzel sci-fi/ekşın, daimi müşterisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=GTQAXX08A-s ne iyiydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 sequel geliyormuş. http://collider.com/edge-of-tomorrow-2-title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 manga'nın devamı yoktu diye biliyorum. devamını kendileri mi yazdı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Buyuk ihtimal. Gerci bu konudan nasil sequel cikicak diye dusunuyorum aklima bisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar