xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 2000'i geçer bi de tr'de medyaya bi iki haber düşse yine aynı fark açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yok kura gore btc-e 2000 su anda eskiden sacmasapan yardiriyordu ama su an btc-e den bile 50$ dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Harbi lan ben hala x2 hesaplıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ltc yükseliyor. Ama hacimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 26.9 dan dönmüş vay. hemen satıyorlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 1k istiyorum bu hafta!!1 getirin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 5 saat izleyip her girdigimde neden duser girmiyorum cıkar pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben cıktım, bu elbet yine 24 e düşer o zaman alırm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 satıyımmı lan ltcleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 demedimmi ibrahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ltc'den cıkmayan ağlar serbest düşüş geliyor paraşütsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://bitcoinboard.net/facebook-accepts-bitcoin-on-advertising-platform/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Pascha said: 5 saat izleyip her girdigimde neden duser girmiyorum cıkar pehhh cevap soruda sakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 fake o. bitcoin'i tam hizalayamamış bile http://www.coindesk.com/chinese-web-giant-sina-launches-bitcoin-information-pages/ şu baya etkili oldu bu artışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ahaha cidden kayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Amma oynak bi haftasonu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nmcye 1000 dolarla giresim var bakalim haftaicine buyuk hissediyorue afs btc market cap 11.3 milyar dolar olmus ya la, 12yi gecerse en yuksek zamanlarindaki market cap e ulasicak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 NMC bi anda patlayan bi yer ama, BTC'nin istikrarlı yükselişini görüp de başka yerde patlama beklemek hata olur. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Benim aklımdaki soru şu : Paraya çevirip de mi uyusam çevirmeden mi :D Adamlar nasıl kazımışlarsa bilinç altıma bu korkuyu, yükseldiğini görsem bile nakitte uyayamıyorum. Alarm sistemi falan olması lazım sanırım telefon için, var mı böyle bi şey ? zhzuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 PPC yi denemek lazım 6.9 a düşmüşken. Bende sap gibi bağladım 7.68 den NMC ye parayı oda 7.6 ya düştü , şimdi PPC alayım diye çıkarsam, yükselse bile zarardayım. O yüzden bekliyorum en az bir 7.73 görsün zararsız çıkayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 PPC düşük değil ki şu an. 7 zaten son gün ortalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ben al sat olarak 6.9 - veya 6.8 de alıp 7.1 civarı hemen satmak için.Ki çıkar 7.1 lere bu akşam 1-2 kere al sat yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 1. PPC, NMC kadar hareketli değil sürekli 6,9-7,1 arası gidip gelsin. NMC bile duruldu. 2. 7,1'i bile gün içerisinde zor görmüş. Yani çok kazandıracak bi yükseliş de değil beklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hacim olmaz sabaha kadar ne alsati da :) bekleyin sabah ola hayir ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 LTC bir silkindi kendine geldi. Hadi yavrum çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar