Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Roqq said: %20 yetmez mi ? Gladiator warrior ne olacak peki ? Fury ve arms çöpken hemde. Bi yerden alırken bi yerden verip dengeleyebilirler nemi olacak diğer tanklarla par olacak yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 olm patch note ta bizim class yok lan, adamlar o kadar boşlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hunter'dan ne istiyonuz ilk defa duzgun dps yapmaya basladı, haa işin içine aoe olayı girince yine çöp tabi. Raidlerde de ordan add burdan add suna kos buna kos olacagıdnan hunter yine orta sıralarda dolanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 pve için bilememde pvp için konuşursak hunterlara %50 hp nerf gelse yine kesmez beni yani, ben adama dot atıyorum 5k tickliyor adamın peti blinklenip üstüme atlayıp stunluyor 8k 8k vuruyor hala. napıcam ben bu ezikliğimi priestimi ya gidip hunter rog flm kasayımda assassin assasin takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 oynayanına göre, encounterına göre hatta bi tane proca göre bile değişir bütün dps chart o kadar takmayın kafanıza (pve için diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 pveyi takan olduğunu sanmıyorum çok ya? hani dpsin düşük diye atıldığımı biliyorum 1-2 raidden sp olarak mopta ama 2. 3. healera yakın healing doneım vardı + tüm dispeller bendeydi neredeyse içim rahat :P bu expte böyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum kimsenin açıkcası, spnin bile. ortalama bir dpsi olur top 5 görmesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 mulgear6 said: oynayanına göre, encounterına göre hatta bi tane proca göre bile değişir bütün dps chart o kadar takmayın kafanıza (pve için diyorum) dps olayı değil de utility olayı var, shaman dps specleri çöpe çevirdiler, mage'in bile verdiği heal cd'si shaman'dan etkili, off heali neredeyse yok denilecek kadar az. raide bl dışında hiç bir katkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 iyi abi işte herkesin yaptığı tek iş olsun tam yapsın mantığıyla girmişte olabilirler, disc oynadım biraz hoş, basit olmuş sıkmıyor insanı, spnin offheal gitmiş mesela, renew yok, pom sf iptal ediyor cast time gelmiş flm, sanırım uzun vadede başka düşünceleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 herkes öyle olsa eyvallah ama değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 haloda cd var görmüştüm değiştimi instant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 shadowda instant discte cast time var. shadowda atarsan heallemiyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yine yeniden zygor http://i.imgur.com/fpUcwnq.png tek avantajı gerçekten bazı zaman haryacan questleri aldırmıyo. ben paladini zygorsuz kastım, shamanda zygor açtım pek siklemedim ama zygoru, aldırmadığı quest 4 5 tane 95e kadar. zygor kullanmak şu an baya zaman kaybı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 signet of the traitor general düştü, 44k ahta, koydum 37'e satılır inşallah fakirim çok asdas bu insanlar bunları neden alıyor sorması ayıp, raidler gelince çöp olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yeni bir contente giris yaparken itemların ne kadar iyiyse okadar o contentte hızlı ilerliyosun/ilerleme sansını arttırıyosun, sonucta raidleri yapamayınca cop olmuyor, raidleri yapabilince ve item dusunce cop oluyor o itemlar. O yuzden goldu olan insanlar alıyor. Gayet de mantıklı burda 5m goldum var diye gezen adam var mesela her yeni contenttte 500k atsa itemlara ne kaybedecekki herif? Ben mesela insc trinketini yapıstırdım healera 20kya cok yakıstı. cok goldum olsa daha da alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 gecen aksam 665 tank shield ini 220k ya aldi method tan birisi mesela, bilmiyorum neden aldıklarini ama alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 First kill alabilmek vs. için. Guildi olmayan ama parası olanlar da raidde spot alıyor işte bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kermit said: yine yeniden zygor http://i.imgur.com/fpUcwnq.png tek avantajı gerçekten bazı zaman haryacan questleri aldırmıyo. ben paladini zygorsuz kastım, shamanda zygor açtım pek siklemedim ama zygoru, aldırmadığı quest 4 5 tane 95e kadar. zygor kullanmak şu an baya zaman kaybı lansurekli sunu spamliyosun kanka da ben zygorla kastım direk 3 tane yanlıs flight path alması dısında hic yanlıs bi yere goturmedi. Yeni versiyonlarına bak. bi de gosterdigin her hata arada nehir varken falan oluyor. nehir uzerinden gecen pathleri ayarlayamamıs olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 olorin84 said: gecen aksam 665 tank shield ini 220k ya aldi method tan birisi mesela, bilmiyorum neden aldıklarini ama alıyorlar. milyon altınları olduğu için paranın onlar için şu an tek getirisi o itemlar, 1 item level bile ileri götürse o adamlar 200-300k verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 var mı ragnarosta zengin tank aranızda asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Dünden beridir ilvl 665 str yüzüğü satamadım ya 35-40k'ya. 200k falan vay arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Tüh valla ya rep farmlarken 2 eşya düştü 2 sinide aynı adam kazandı , random grup =p Tank shield ve plate kask dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 beyler birlikte challenge mode yapsak ya, yapılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Selamisahin said: Dünden beridir ilvl 665 str yüzüğü satamadım ya 35-40k'ya. 200k falan vay arkadaş :) ben daha 3 gün önce 665 şoldır sattım 53kya. ahde 60kya satıyolardı ah ile uğraşmayıp elden sattım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 geçen hafta başı 65k ya okutmuştum 665str yüzüğünü, sonra tradde mail shoulder buldum 665ilvl adamı kandırdım dedim bunlar bol düşüyor 2 haftaya 20k ya satılcak ah de diye 30k ya aldım asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar