applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yok free 1 ayı bitmek üzere suan. iş bankası hesabımdan kontrol ettim. bekleyen işlemlerim kısmında görünüyor, kartta limit sıkıntısı da yok anlamadım neden. ödemede sıkıntı olsa kod gelmez, ama kod geldi girilmiyor garip geldi. vallahi 10 usd ile aldım direk oldu kod geldi ama giremiyorum sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 10 usd ile pandaria aldıysan zaten yanlışlık olmuştur bence onu düzeltiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 1 haftalık indirime girdi panda 10 usd ya da 10 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ya tamam sustum o zaman be bileyim :D account satayım bak pazar alanında var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 applev0dka said: buraya yazayım dedim. kardeşime kendi accountumdan pandaria giftledim. hesap EU hesabı ama sitede vardı USD ile gift yaptım. Kod geldi mailine, giremiyor kodu. The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance. diye bir hata alıyor. Order status Queued olarak görünüyor. napmak gerek ? Bende bi us hesaptan kendime giftleyim diyordum ne oldu kabul etti mi eu hesap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Hayır Diablo için oluyor ama wow da olmuyor. parayi geri verdiler euro ile aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Çıksın şu ekpaket yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 wod beta inv geldi bana::o shadowmoon valleyi cok merak ediyordum girer bakarim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 knox said: wod beta inv geldi bana::o shadowmoon valleyi cok merak ediyordum girer bakarim lel Shadowmoon Valley güzel de, beta sunucuları o kadar fena durumdaki düşmeden doğru düzgün oynamak mümkün değil an itibariyle. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://static1.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/1179/11799911/2579267-human2.jpg http://static.gamespot.com/uploads/scale_super/1179/11799911/2423510-wowfemale.jpg vay canına, 2001 grafiğinden 2005 grafiğine geçmişler. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 memeler fena degil, meme fizigi nasil acaba, hopluyolar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 off wildstar dungeonlarından sonra wod betada tank olmak ne kadar kolaymış. resmen blizzard yine anaokulu müsameresi gibi boss fightları yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ahah mop intronun devamı varmış, http://www.youtube.com/watch?v=jon4GV1u3uM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 orcun elinden öyle alamassın tabi mugını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yav yeniden açtıracam da. 6 aylık subscription yapasım var.(daha ucuza olduğu için) oldu da 2. ayda sıkıldım diyelim. iptal ettirebiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=N5GarOSVfZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 betada su an ilk zone oynanabiliyor. bitirdim bu sabah. bildigimiz wow iste. grafikler saglam overhaul yemis, cok harika gorunuyor hersey. 10 yillik oyun ve wc3 motoru ile hala bunlari yapabilmeleri sanat direk. gece-gunduz dongusu geri gelmis. vanillada bir donem vardi zaten sonra neden bilmiyorum kaldirilmisti. garrisonlar guzel, baya oyalayacak potansiyeli var. hatta blizzard garrison olayini ileriki donemlerde aypede falan da tasir, pvp'ye acilabilir vs. baya potansiyeli var ileriye yonelik olarak garrisonlarin. iyi yerden yakalamislar. klasik blizz iste diger mmolardan fikri cal, gelistir ve sun. voila. lore bakimindan iron horde = akp olmus direk. eski dostlar dusman, dusmanlar dost olmus resmen. grom hellscream, garroshun telkinleriyle demon bloodi icmeyip ork klanlarini toplayip alayina yururum kafasinda iste bildiginiz gibi. ha ork klanlari demisken reisleri harbiden cok guzel modellemisler. bir de bu reisleri wow'da gorebilmek cok hos olacak. sanirim expansion sonunda orclara demon blood icirilecek ve oradan lore'u argus'a ve sargeras'a baglayacaklar diyorum. bu expansion direk ben fillerim diye bagiriyor. iron horde'u durdurmak icin sargeras'i azeroth'a falan sokacagiz farkinda olmadan gibi biseyler bekliyorum. zaten hatirlarsaniz baya once karazhan'da ufak degisiklikler olmustu. mekandaki iskeletler, orumcek aglari vs temizlenmisti, hani kale terk edilmislikten cikip burada yasayanlar var lan bicimine sokulmustu. medivh = sargeras zaten. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Aral ön siparişe açmış. İsteyen olursa 140'a çekebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 battle.net'de 130 tl zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 vay ak, kutulu gerçi benim dediğim sdfsdf ben de gerçi kendime çekmeyip key bekleyecektim lel, Pandaria'yı çıkışının 8. ayında mı ne 65'e almıştım. Bunu da çıktığında 110-120'ye buluruz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kutu içeriği de kutu olsa. vanilla kutusu dışında hepsi tırto zaten. insta access ve 90 character boostunu simdiden alıyorsun 10 lira ucuza battle.net'den aldıgında. aral her zamanki gibi uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 normal satışı 160TL bir de asfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 burda 144 yazmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 internetten satışı, drde de 144.5 yanılmıyorsam. Ama işte retailer satışı 160TL biçmiş. Gidip dükkandan almaya çalıştığında 160 çekecekler asdfsf Gerçi buradan gidip dükkandan kutulu alan adam çıkacağını da sanmıyorum. Diablo da mesela DR'den ön sipariş geçmiştik, güzel güzel ilk gün almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar