axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dedi h8 boi bıngıldak çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 2 saate falan bitecek ya serverlar. sabah saatlerinde su koymaya başladı, millet avrupada işten gelmeye başladı mı direkt gg. neyse ben hafta sonu tatildeyim, haftasonu okullu bebelerinde servera abandığı zaman oynayacaklar düşünsün X( X( X( X( X( X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 neyse ben gittim yazıyorum, öm atıyor sus arkadaşım tamam diye, az adam ol eternal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ozele gel erkeksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 get a room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 olum 5. exp bu 4 değil. ayrıca ben wotlk release'de hicbir sıkıntı cekmemistim. digerlerini release gunu oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 toggie said: olum 5. exp bu 4 değil. ayrıca ben wotlk release'de hicbir sıkıntı cekmemistim. digerlerini release gunu oynamadım. cross realm den sonra oldu herşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 pardon 5 aynen.. yaşamamıştık evet.. adamlar 1 yıl öncesinden başlıyor satışlara .. ellerinde az çok giricek insan sayısı belli rakamlar belli hiçbir altyapı yok.. sığır gibi açıyolar server'ı ondan sonra başlıyorlar twitter'dan sorry for bilmemne thanks for your patience .. allah bildigi gibi yapsın artık sizi ne diyim.. 5 sene önce çıkan expansion'da şöyle bir sorun olmuyor şimdiki expansion'da lagdan oyun oynanmıyo.. Her geçen sene daha iyi olucagına ilginç bir tutarsızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 "butun exp. release'lerinde aynı sorun yasandı, hala cozum uretmediler" seklinde aglayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lag sorunu yoktu abi öncekilerde.. ben ona çemkiriyorum... dc olur sıra olur bunlar sıkıntı degil. ama bu lag resmen bu heriflerin sıçışı bu expansion launch'da.. herkes sıra olucak abi çok kötü , dc oluruz .. falan diye korkuyodu kimse bu yeni yerin bu kadar kasılıcagını zannetmiyodu bence.. kimse lagdan adım atamıcaz abi bakın görün demedi yani.. herkes sıra sıra sıra falan tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Sabiha gökçende d&r varmıydı lan bakayım satıuolarsa kutusuna vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oha 87% sanşla 3 companion fail etti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Lag, DC gibi şeyler kalabalik serverlara özgü bir durum. Özellikle ayni bölgeye belli bir sayıdan fazla insan toplanınca sapıtıyor Blizzin serverları. Yani 2 sene önce öyleydi, değişmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 low med pop serverda olup inv atabilcek var mi horde? :D delircem sdf vitaefinis#2760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 100 ledim 13:30 itibariyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 nasil ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Darksun sana içten sevgilerimi gönderiyorum iş yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 götünüzde ki killar agirdi. hala wow diyorsunuz ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu olayin her exp'de veya release olmasinin sebebi, oyun firmalarinin bu yigilmayi kaldiracak hardware'e yatirim yapmalarinin ekonomik olarak mantikli olmamasi abi. xrealm falan degil. blizzard veya trion isterse bu yigilmayi kaldiracak kapasiteyi de alir ama release den sonra yogunluk azalinca napicak o kadar hardware i boku pusuru? satsan yine kompanse edemiyceksin o yatirimi. zaten bir sonraki release de tekrar alman gerekecek. elinde tutsan bir sonraki release e kadar yine olu yatirim durucak kenarda. bi care iki release arasinda bu kapasiteyi sirketlere kullandirmak ama o zaman da kendi release in geldiginde tekrar geri alman lazim. o zaman da diger sirketin serverlarini down ediceksin. kim kabul eder boyle bi seyi o yuzden en mantiklisi her release de buna benzer bi shitstorm dondurmek. nasi olsa 2-3 gune insanlar sakinlesiyor, yigilma azaliyor. oyuncu kaybi da ozellikle WoW icin sifira yakin oluyor. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 server almasına gerek yok oyuncu limitlerini iyi belirlesin. 1500 kisi degil 3000 kisi beklesin sırada. girebilenler de rahat rahat oynasın. release hype'ı gun gectikce azalacak, bu sekilde limit de yavas yavas artırılarak optimal durum saglanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 toggie'nin de dediği gibi, "bakın eskiden binlerce queue beklerdiniz, şimdi hiç queue yok" diye AKP stayla saçma sapan server şişirmeleri olmasa bunları yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 sıra bekleyince da ağlıyorsunuz abi, ÇOK SIRA VAR NİYE KAPASİTE ARTTIRMIYORLAR. FUK YU BLİZÖRT diye Yapacak bir şey yok yani, release de şunlar çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi şimdi ben akşam giremeyecek miyim lan.. ağlayım amk.. hoş daha hesabı bile açtırtmadım scroll of resurrection falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 scrollu kaldirdilar 90 boost satmak icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar