mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu turtle meat, timeless coins veren quest değil mi? ban ne alaka? anlamadım, quest xp'yi nerfleselerdi yazık olmuş adama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 92 oldum bende şimdi. Akşama 100 olurum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 89'da giridlmiyor değil mi yeni alana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 90 boost yokı mu? ya bi de bu 90 boost sadece bir karakter için mi var yoksa her açtığımızda mı boostlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 garrison alma questinde yüzlerce adam delirmiş durumda şu an. alete tıklanmıyor yer gök insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Zaaa umarım boyle devam eder ben oyuna girene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BabacumMostors said: 90 boost yokı mu? ya bi de bu 90 boost sadece bir karakter için mi var yoksa her açtığımızda mı boostlayacak? bir karakter , her karakter için boost servisi alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi hala deli gibi lag var twisting netherda quest yapamiyorum. eski daily questlere verdim kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 panda daily questleri ne kadar xp veriyo ? değermi yani yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 10 gün sonra Orgrimmarda zıplayacaksınız ya. Ne bu acelecilik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 classlar nasıl olmuş? bi sp bi lock vardı benim ayrıca auchindoun allydada mage rog var ki ne realmi ne allyi seviyorum. bunlara devam etmek için bir sebep var mı yoksa direk 90 boostu alıp hunter warrior falan mı gitsek? kim op kim bana onu deyin bi hele asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 kimse değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ga`nar ne cabuk secde etti lan bi anda oyle hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ohoho lag başladı ya lag da da hiç kasamam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 twitchlerden izliyorum yeni yerler çok güzel duruyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 toggie said: kimse değil tamam işte warrior mı op mage mi hunter mı? düz release ise warrior olması lazım, sonra warrior nerf buff hunter, mage hep op :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 pattisliborek said: 10 gün sonra Orgrimmarda zıplayacaksınız ya. Ne bu acelecilik sdf. sırf şunun için almıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Teleskoptan bakamadım ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 haha abi teleskop epic ya game design 15/10 would pay 120 euros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yalnız pandaren ile wod'un ambiyansı ve hissiyatı arasında dağlar kadar fark var ya adamlar istenilen şeyi geri getirmiş. o faggetory tamamen kalkmış. hardcore, harsh, survival of the fittest bir dünya yaratmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Lectre said: toggie said: kimse değil tamam işte warrior mı op mage mi hunter mı? düz release ise warrior olması lazım, sonra warrior nerf buff hunter, mage hep op :< daha exp release olalı saatler gecmis, ne arena sezon var, ne cap level ile bg yapılıyor, ne raidler vb gelmis. pre-patch ve stat squish ile kim op oldu diye soruyorsan git fury warrior takıl. 1-2 ay icinde dengeler degisince aglama ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 priest-mage-rog-lock olan hesabı mı açayım hunter warrior mı boostlayımda sorum 0dan? :P eski hesapta rog boostlayıp refundlamıştım ondan soruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ya sizin oyundan anladıgınız biran önce 100 olup item level'ı bilmemkaç yapmak olduğu için 10gün sonra orgrimmar'da zıplar durursunuz tabi amk ahaha.. ne bi lore ne bi kurgu ne bi çevreye şöle bakayım edeyim bu kim bu ne yapıyo, iki meslek kasayım falan hikaye galiba. ayı gibi hemen 100 ol başka raidlere.. 10 gün sonra falan orgrimmar'da zıplatıcak expansion degil bu.. rahat olsun herkes. bissürü güzel şey kovalayabilirsin. yeterki ufkunuzu genişletin biraz usdhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 draka thrall'ı tenhada sıkıştıracak demedi demeyin yeşili nasıl oluyormuş hmmppss diye asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Aklını alır Thrall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar