Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=h3HphgSn0o4 multi geliyomuş bu sefer gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 xdsfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Daha iyisi cikana kadar en iyisi bu laf etmeyin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 3rd person :) guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 valla begendim.. akılır sudhfsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Oha muhteşem olmuş, işte şimdi alırım https://media.giphy.com/media/BKJ7lrWF75w5y/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Oyun guzel oldu bayaa ama multiplayer isine cok takilmayin. 4 kisilik party yapabileceksiniz. MP bu kadar. Ozellikle planlamadikca uzayda basibos gezen adama rastlamak mumkun olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 emin ol kimse takılmıyor zten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 https://twitter.com/NoMansSky/status/1021772815022915584 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Oyun akıyor keşke release böyle olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Invite sistemi ile multi suan di mi oyun ?? Random baska oyuncu görme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Random join olabiliyorsun. Tek eksiği 4 değil de 8 kişi fln olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Oo MMO kafası, onun için 2 yıl daha beklemen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Bekleriz abi sıkıntı yok. Scam citizen daha cıkmamıs olucak nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Ben dün 8 gibi başladım 3 gibi kapattım kapatırken saati 00:30 fln oldu diye düşünerek kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 beni düşündüren şey; farklı gezegenlerde, aynı materyal farmı sıkacak mı. yoksa oyun progress olarak bir şeyler vadediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Ne edebilir ki ya su saatten sonra. Hayatımda en cok heyecanlandıran oyunlardan biri oldu paticik forumlarını okuyana kadar. O uzaya cıkış , 2-3 farklı gezegen görmek fln. ama her şeyin aynı oldugunu gördüğüm an buz kestim. ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 işte o konu sıkıntı ya zaten. x gezegeninden kalkıp y'ye gitmenin anlamı yok,orada da aynı materyalleri toplayıp aynı üssü kuracaksın. yeni gezegenin sana sundukları zayıf kalıyor, keşif hissi düşük. oyunda baya büyük gelişme var ama hala hayal edilenden uzak malesef. yine de indirime girerse ps'e alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Steam Top games by current player count 42,124 - No Man's Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 applev0dka said: işte o konu sıkıntı ya zaten. x gezegeninden kalkıp y'ye gitmenin anlamı yok,orada da aynı materyalleri toplayıp aynı üssü kuracaksın. yeni gezegenin sana sundukları zayıf kalıyor, keşif hissi düşük. oyunda baya büyük gelişme var ama hala hayal edilenden uzak malesef. yine de indirime girerse ps'e alabilirim girmiş indirime https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2034-CUSA03952_00-NOMANSSKYHG00001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 steamde de %50indirime girmiş. 75tl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Alicam sanirim ya. Guzel duruyor. Cross platform yok di mi pc ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Yok ama konsol gayet yeterli yalnız pro var bende ilk açılırken bildiğin uçuyor alet iple dolaba bağlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ps 4 te performans sorunu ile karşılaşan kimse var mı? reddit bir kaç post açılmaya başlandı bununla ilgili. çok fazla fps düşüşleri oluyor falan yazmışlar. bu arada psn de 53 tl sanırım bu fiyatı bayağı hakedecek bir oyun gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Proda sorun yaşamadım hiç ilk login sonrası 2-3 sn texture detayları geliyor sonra hep sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar