bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 baya iyi ya bu adam şarap gibi her geçen gün daha iyileşiyor https://youtu.be/JCG9YLeIB98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Pc ye ciktigi andan itibaren onlarca saat oynadim. Hala birakamiyorum. ilk gun 14 saati gectim, sahsi rekorum oldu. Eksikleri sorunlari cok fazla ama kendini oynatior nasil oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 grafikler ve atmosfer keske release oncesi gosterilen gibi olsaymıs. o videoları su an oynadıgım oyunla karsılastırınca gercekten gezegenler bombos ve sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 early access olarak saymak lazim bunu, onca feature geri eklenene kadar 1-2 yil gecer heralde. birde ilk patch notlarinda, 40 tane hazirda oyundan cikarilmis sey varken, yeni feature base building gelecek demeleri de ilginc bence. zati adamlarin ne dedigi pek anlasilmiyor sdf: "The team programmed some of the physics for aesthetic reasons. For instance, Duncan insisted on permitting moons to orbit closer to their planets than Newtonian physics would allow. When he desired the possibility of green skies, the team had to redesign the periodic table to create atmospheric particles that would diffract light at just the right wavelength." planet rotation ve orbit seyleri de yok zaten oyunda lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=RvAwB7ogkik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Norak said: early access olarak saymak lazim bunu, onca feature geri eklenene kadar 1-2 yil gecer heralde. birde ilk patch notlarinda, 40 tane hazirda oyundan cikarilmis sey varken, yeni feature base building gelecek demeleri de ilginc bence. zati adamlarin ne dedigi pek anlasilmiyor sdf: "The team programmed some of the physics for aesthetic reasons. For instance, Duncan insisted on permitting moons to orbit closer to their planets than Newtonian physics would allow. When he desired the possibility of green skies, the team had to redesign the periodic table to create atmospheric particles that would diffract light at just the right wavelength." planet rotation ve orbit seyleri de yok zaten oyunda lel. abi 3-4 yıldır napıolar bu adamlar :) hiçbişi yok ya oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yafeshan said: Pc ye ciktigi andan itibaren onlarca saat oynadim. Hala birakamiyorum. ilk gun 14 saati gectim, sahsi rekorum oldu. Eksikleri sorunlari cok fazla ama kendini oynatior nasil oluyosa. oyunda yapcak bişey yok ki? napıyorsunuz çok merak ediyorum açıkçası o kadar saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 geziyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 GokTuRK said: oyunda yapcak bişey yok ki? napıyorsunuz çok merak ediyorum açıkçası o kadar saat. asdfasdfasdfasdfasd su kafa ayri ya asdfasdfasfas gule gule kullan hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 hayata böyle bakan insanlara imreniyorum. çok mutlular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 olm valla lan. gezegene gidiyon iniyon geziyon keşfediyon materyal topluyon yeni gemi alıyon sonra yine başka gezegenlere gidiyon yine keşfediyon materyal topluyon daha büyük gemi alıyon.... ?!? ha olayı bu olm oyunun daha ne bekliyosun ekrandan çıkıp taslarını mı okşasın diyosanız tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 saçmı demek istedin? taş derken oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi bana da çok boş geldi bu haliyle ya. 10.dakika da rutine sardırmayı başardı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 dun gog versiyonu birkac saat oynayip sildim ben, ustelik gezegenimde guzeldi baya. ama cok monoton ve amacsiz geldi simdilik, acayip eksikler var. tldr, walking simulator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Steam performans yaması geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 gemideki combat da cok yavan. sadece yerimde durup donerek ates ediyorum. shield yapacak malzeme varsa kazanıyorum, yoksa gg. indirdigin gemilerden bi halt geldigi de yok. yine de her gun 2-3 saatimi yiyor oyun. guzel olsaydı hayatım kayacaktı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 şöyle gemi değiştirmeli, explore lu, trade li, spacesim e açız da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 E madem öyle oyun istiyorsunuz o zaman X serisi oynayın. Ya da multi için Eve Online'a girin hayatınız kararsın. Bu oyunun eleştirilecek çok yönü var da bahsettiğiniz kalıpta oyun değil diye eleştirmek Need For Speed'te niye uzaylı saldırısı olmuyor demekle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 eve casual değil ya yoksa oyanır hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 evet casual lazım, bu yaştan sonra x serileri ve eve çekilmez gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 E hem gemi kontrolü uzay savaşı çok basit diyosunuz, karmaşığı söylenince de o casual değil diyorsunuz :) O da olmaz bu da :) Gerçi arayı tutturan bir oyun var. O zaman aradığınız oyunu bir 10-15 sene farkla kaçırdınız. Multi'si de vardı keyifliydi, ama bi sürü hileci türemişti sonra. Çok keyifli oyundu. Freelancer. Valla tekrar bile oynanır https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4d/Fl_box.jpg Öte yandan yine casualde kalmayacak ama gümbür gümbür Star Citizen geliyor. Ne zaman çıkartırlar bilinmez tabii. Zaten MMO Freelancer kafasıyla başladı ama coşa coşa iyice detaya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Abi freelancer in remake ini bekliyorum.Müthiş oyundu hala unutamadım. Geçen sene modları yükleyip oynamıştım hatta. Biri akıl etse de yapsa tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Rewendor, release oncesi gosterdikleri videolara benzetseler yeter iste onu istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bence o 2014-15 e3 videolari tech demo hepsi, oyun degil orda gosterilen, iste ilerde boyle yapariz belki diye, clickbait tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Freelancer benim için bir numaradır. Wing Commander Prophecy iki, X-Wing Alliance üç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar